Reiki, armă ascunsă iezuita CCOM , Centrul de Cercetare al Ordinii Mondiale , analiza fenomenului Reiki .

Dr Mikao Usui.jpg

 

 

Cum Japonia a fost cucerita …

 

Reiki este una din tehnicile de vindecare “New Age”, care parca ar fi iesit de nicăieri și nimeni nu înțelege cu adevărat cum functioneaza. Cele mai multe dintre aceste sisteme de terapie se încadrează în desuetudine destul de rapid sau concentrate în mâinile unui grup restrâns de vindecători, care au investit credința și banii lor; de aceea nu vor să renunțe. 30 de ani de la introducerea sa în Occident, cinci milioane de oameni l-ar fi practicat, inclusiv 100.000 numai în Franța. Nu vom dezbate aici faptul că se pot produce “miracole”, dar vom arăta că aceasta este de fapt o tehnica similara cu magia neagra instituita de iezuiți inițiati intr-un scop precis. Pentru aceasta, va trebui să ne indreptam spre istoria Japoniei și să urmam “traseul iezuit” prin cunoașterea în profunzime a tehnicilor lor de manipulare. Atunci poate destainuim în mijlocul a o mie de mituri și legende legate de Reiki, adevarata fata a fondatorului său: Mikao Usui.

Povestea începe cu  15 august 1549, când părintele Francis Xavier a ajuns în Japonia . El ar putut ajunge mai devreme, dar  a vrut să aștepte până în ziua care marchează nu numai sărbătoarea Înălțării Fecioarei Maria , dar mai ales  aniversarea crearii  Societății lui Isus , de catre Ignațiu de Loyola și șase tovarăși ai lui ( vom vedea că această dată ” sacra ” este centrală în toata istoria Japoniei ) .

Fără întârziere, ” papa bun ” a început activitatea sa misionară , care este, de asemenea o lucrare de infiltrare treptată a acestei noi culturi oferita privirilor lui vigilente. Cu experiența acumulată deja în India , obtine repede putere până la protecția seniorului provinciei Nagasaki , unde a stabilit cetatea crestina .

Lucrurile merg destul de bine la început , până când, obosit de intrigile iezuitilor și micile realizari aparente humanisto creștine în spatele carora se ascund , împăratul Japoniei a ordonat expulzarea iezuiților de pe insula si  in cele din urmă interzicerea cultului creștin . Istoria ne spune că mulți preoți mor ca martiri . Japonia apoi se închide complet influențelor străine . Suntem în 1628 .

La mijlocul secolului al 19-lea , creștinismul este încă interzis . Cu toate acestea , cetățenii olandezi creștini sunt lasati sa intre , dar numai pentru scopuri umanitare , fără prozelitism . Tocmai sub acesta acoperire a aterizat în 1859 , un anumit  Guido Verbeck . Și  va ajunge în Nagasaki , exact în locul în care iezuiții au trebuit să se retragă .

 

Verbeck nu a fost oficial un iezuit , dar el a avut toate caracteristicile . Ca orice iezuit , a facut lungi studii de inginierie ca in final, sa  intre intr-un seminar în Auburn , New York .A devenit pastor , de confesiune protestanta . Este evident că, dacă el ar fi fost declarat iezuit , japonezii – care cunosc istoria țării lor – ar fi fost suspiciosi și nu i- ar fi dat poziții importante la care a  candidat .

În 1863 Verbeck a început să predea la Școala de Studii de Vest , în Nagasaki . Nu a predicat Biblia – încă interzisa – dar studia cu elevii săi ( dintre care unii vor avea poziții importante în guvern ) Drepturile Omului și Constituția SUA . A publicat , de asemenea, primul dicționar anglo- japonez , care este intotdeauna o prioritate pentru iezuiți , atunci când trebuie sa se infiltreze intr-o cultura .

15 august a acestui an , englezii au atacat Japonia pentru o provocare legata de samurai . Ei bombardează Kagoshima , exact unde Francisc Xavier a aterizat trei secole mai devreme . Ca urmare a acestei Blitzkrieg , Japonia este obligata să plătească o despagubire grea . În ciuda acestui incident, Japonia și Anglia se vor apropia , și este Anglia, care va sprijini împăratul atunci când intră într-un război civil cu samuraii , nobilimea  țării . ( Aceasta este războiul Boshin , relatat în filmul Ultimul Samurai .)

 

O marionetă a iezuiților 

 

Suntem în 1868. Împăratul Meiji a urcat pe tron ​​. El are numai 15 ani. El este cel care va fi responsabil pentru toate reformele care vor deschide Japonia la Occident . Alături de liberalizare , se va impune , de asemenea, un sistem de aspect retrograd al unui cult în jurul persoanei sale , ceea ce se numește în mod obișnuit Shinto de Stat . Vom vedea că această contradicție între modernitate și arhaism are sens atunci când știi strategia iezuiților .

Guido Verbeck joacă un rol important în noul guvern . Predă la Universitatea Imperial Tokyo , orașul unde împăratul va fi mutat pentru a fi desprins de foștii săi consilieri . Vom învăța  că la această universitate , viitorul prim-ministru al Japoniei va trece prin mâinile lui Verbeck , continuând o veche tradiție iezuiat de ” formare ” a elitei politice .

Un an mai târziu , 15 august ( Coincidență ) , șase ministeri noi sunt stabiliti , inclusiv Ministerul Educației – în cazul în care Verbeck joacă un astfel de rol care este considerat și astăzi drept “părintele  sistemului de educație japonez ” – și Oficiul  Religiilor , care va organiza faimoasa ” Shinto de Stat” .

Este important să înțelegem  acest Shinto de Stat. Shintoismul original din Japonia este asemanator cu ce este  hinduismul in  India . Este un sistem de credinta foarte deschis , dar în esență orientate în jurul cultului strămoșilor și locurile sfinte . Unele scrieri au  vorbit despre șamanism , dar acesta este un shamanism natural, complet integrat în conștiința mistică a japonezilor .

Shinto de Stat , impus la momentul respectiv, este cu  mult mai rigid , administrativ  închis . Aceasta va ajuta în principal  o inchiziție împotriva tuturor practicilor religioase ale Japoniei , aparent  pentru a se asigura că acestea încorporează un cult închinat împăratului . Acesta va fi un instrument perfect pentru a permite cripto- iezuiților de a  identifica și să preia controlul de diferite mișcări religioase , ceea ce au făcut deja în Franța , sub pretextul vânătorii de eretici .

Există un alt lucru pe care l-au experimentat deja în Franța : stabilirea unei cult in jurul regelui – în cazul lui Ludovic al XIV , omul au numit ” Regele Soare “ – pentru a-l izola și pentru a il face mai receptiv la sugestiile ” consilierilor ” lui .Imparatul  Meiji va fi , de asemenea, izolat  și , în câțiva ani , nobilimea veche a samurailor va fi zdrobit până dispar complet.

Cu toate acestea , interdicția creștinismului va fi ridicată  în 1873. După 14 de ani de subminare , Verbeck este în sfârșit liber de a evangheliza . Dar rolul său sa încheiat ,pentru  ca originile sale occidentale nu i-au permis să aibă un rol important în societatea japoneza inca orientata spre tradiții .

 

Pista jesuita continua… 

 

Rolul urmator va fi luat de un japonez care , la scurt timp după sosirea Verbeck in Japonia , va pleca din Japonia pentru a fi instruit în Occident , inclusiv in Statele Unite , unde a studiat  la cele mai mari universitati . Convertit la creștinism , el ia numele dat de către armatorul bogat care l-a introdus în Occident : Joseph Hardy Neesima .

Un an de la redeschiderea Japoniei la creștinism – lucrurile se încadrează bine – Neesima , devenit preot a convins între timp un comitet american sa infiinteze o școală creștină in Japonia . Această școală va deveni prestigioasa Universitate Doshisha , încă de  renume astăzi . ( Câțiva ani mai devreme , ar fi însoțit Ministrul japonez al Educației – conform instrucțiunilor lui Verbeck – în timpul unui turneu în Europa ) .

Care este relația dintre toate aceste intrigi și Usui , fondatorul Reiki ? Ei bine, e foarte simplu : primele povești ale fondatorului mitic spun că a fost  profesor – sau director ? – la Universitatea crestina Doshisha. Și a fost chiar , in functie de cercetarile aprofundate ale lui  Treffainguy Pascal , un membru al ordinului iezuit. Nu este minunat sa găsim un iezuit adevărat după toți acești ani, periaoda in care păreau să acționeze ca o mână invizibilă ?

Usui are totul de  iezuit . În ceea ce privește știința , este extrem de talentat, așa pasionat de mecanica incat ar izbucni în lacrimi văzând un motor pentru prima dată . A studiat astrologia si chiar a devenit varful de lance al introducerii medicinei occidenatale în Japonia , care ar trebui sa-i indoiasca pe adepții Reiki care văd medicul ca un  puternic susținător de tratamente naturale .

În același timp , natura sa mistica l-au impins să se convertească la creștinism la vârsta de 16 ani . Ne imaginăm că din acest moment, el va fi manipulat cu fermitate de părinții care il educă …

Fabula este că o dată foarte trist, că nu a fost în măsură să explice elevilor săi cum Isus a vindecat cu mâinile , el s-ar fi dus în jurul lumii în căutarea răspunsului ( inclusiv în Tibet , unde se pare ca a adus o scriere cunoscută sub numele de Tantra Luminii ) .Usui a fost de fapt foarte cosmopolit si polivalent . Il gasim consilier guvernamental  in Taiwan , jurnalist , om de afaceri , nimic din imaginea “călugăr pustnic “, care i-a fost atribuita; cu toate acestea , avem toate calitatile unui preotul iezuit instruit să se infiltreze in oricare mediu .

În cele din urmă , între 1914 și 1920 – din nou în funcție de diverse povesti recitate la cursuri Reiki – a primit iluminarea meditând 21 de zile pe vârful unui munte sacru al Japoniei . Apoi, el a văzut o mare formă alba coborand  jos la el, iar simbolurile Reiki ar fi apărut în fața ochilor săi și de aceea ar avea darul de a vindeca în mod miraculos persoane , și chiar transmite această putere .

Energia fantomelor  

Să ne oprim un moment asupra acestui povesti . Ne dăm seama că, din acest punct căile se separa : sunt cei care vor să creadă în posibilitatea unui miracol , și cei care cred că toate acestea sunt doar  superstiție și escrocherie . Între cele două poziții , o prăpastie uriașă .

Este ca și cum educația noastră ne-a instruit pentru a răspunde fenomenelor oculte , fie fugind sau sa doresti cu disperare să crezi . Dar lumea invizibilă se supune legilor atat de reale, ca si  legea gravitației , și în cazul în care iezuiții au fost capabili sa ia o  astfel de putere asupra lumii , nu numai prin șiretlic , ci prin controlul lor total al forțelor  invizibile .

O primă regulă cu privire la aceste lumi ( ca și lumea manifestata ), este că nimic nu este gratuit . Mai exact : toată energia vine de undeva . Se poate întreba de unde vine norul alb pe care l-ar fi vazut Usui înainte de a primi darurile lui ?

Avem un prim element de răspuns în etimologia Reiki . În cazul în care este evident că Ki inseamna ” energie ” ( chi in chineza ) , occidentalii traduc  în general Rei cu ” spirit ” , crede și Reiki inseamna ” energie spirituală ” . Dar, în realitate acest cuvânt Rei , ” spirit” nu se referă la facultățile noastre spirituale , dar la ceea ce se numește în mod obișnuit fantomele: spiritele !

Ar fi energiile decedatilor care ar putea fi utilizate pentru a realiza minunile din Reiki . Care va șoca pe unii și alții i-ar lasa impresionati , gândindu-se că este un lucru nobil , dacă , prin aceasta , cei morți pot ajuta pe cei vii . Dar cum sufletele neintrupate încă rătăcire pe pământ  ar putea fi  de ajutor pentru cei vii ? 

Aceasta este ceea ce ar trebui să se intrebe fanii spiritismului și canalizatorii care inca mai spera să găsească răspunsuri la întrebările existențiale prin comunicarea cu Lumea de dincolo , în timp ce aceasta lume de dincolo, această lume a morții , trăiește numai în trecut și nu poate sa ne orienteze pozitiv spre viitor .Urmand aceasta cale  risca o mulțime de confuzii și paralizie , care sunt , în esență , semnele de vampirism .   

De fapt, odată ce începem să atingem lumea de dincolo, intram rapid în domeniul necromantiei și magiei neagre. Mulți adepți de Reiki au avut apropiati care au murit  la scurt timp  după ce au început să facă sesiuni. Hawayo Takata, care a adus Reiki în Occident, a experimentat moartea surorii ei la câteva luni înainte de a fi “inspirata” sa mearga la  Usui. Putem estima că, dacă Reikimerge” pentru unii, este că există fantome în jurul lor pentru “ajutor” … dar cu ce preț? Și când știm de cazuri în care o rudă a murit la scurt timp după o sesiune de Reiki, ne putem întreba dacă nu este Reiki in sine, care a declansat moartea, în scopul de a recupera un  suflet in plus  pentru Sistemul sau ocult?

Copii, am citit toti povesti in care un diavol, un geniu al răului implineste dorintele  cât de curând  înscrieți un pact cu el. Dar atunci cand suntem adulti si un prieten “New Age” ne oferă o tehnică de vindecare miraculoasă, suntem dispusi  să credem. Noi chiar credem ca asa devenim “spiritual“, peste medie.

 

Deturnarea lui Shinto  

Punctul de vedere clar al vietii de apoi ne ajuta sa intelegem mai bine mecanismul din spatele vindecărilor ’miraculoase’ . Dar acest lucru nu este suficient pentru a înțelege succesul la nivel mondial  Reiki . La urma urmei ,tot timpul , au existat ” hipnotizatori “, care , prin sensibilitatea lor , și-au stabilit un contact cu lumea de dincolo . Ce are Reiki mai mult?

Sistemul Reiki este controlat de iezuiți și acesti campioni ai ocultismului nu sunt genul fantasmagonic  despre puterile imaginare sau să lanseze campanii majore pentru un produs care nu merge  . Ei nu sunt acolo să-și piardă energia , dar să câștige tot mai mult . Pentru aceasta , ei urmaresc rezervoarele de energie – EGREGORI , etc. – Și le pun sub control .

Când Francisc Xavier a ajuns în Japonia ,  a simțit că secole și milenii de devotament și de cult la strămoșilor au dezvoltat în mod natural o atmosferă mistică în interiorul țării . Japonia nu a fost doar o insulă de pescari , a fost o mare catedrala în viața de apoi , construita pe o energie extrem de rafinata . Aceasta catedrala a fost atât o energie de protecție care i-a respins pe cei care au venit pe insula pentru  motive greșite – ca iezuiții .

Când s-au întors în Japonia două secole mai târziu , au făcut-o cu mult mai multa  prudenta . Nu se pune problema de a impune o dogmă străina . În schimb , ei au devenit campioni ai cultului Shinto : prin a înconjura împăratul , a-l flata și să organizeze o gigantic – si artificial – cult în jurul persoanei sale .

Astfel , au făcut că o mare parte din energia devotionala mergea catre protejatul lor . Toate acestea nu aveau nevoie de mult efort din partea poporului japonez , pentru ca totdeauna în Japonia , a fost un cult al  strămoșilor  și împăraților .

Dar de data asta ,  devotamentul față de împărat redirecționat la Zei și lumile superioare – așa cum se întâmplă în mod natural într-o societate tradițională – această energie ar fi fost  pusa sub control iezuit .

Ce dovezi avem  ? Ei bine , faptul că în 1912 , când împăratul Meiji a murit , nu in prezenta familiei sale , dar , potrivit legendei , în brațele lui Usui – Da , Mikao Usui , fondatorul Reiki !

Cu toate acestea, doar câțiva ani mai târziu Usui va avea iluminarea de pe munte, ca “fantoma marelui alb” care va cădea pe el și ii transmite puteri extraordinare. Cum să nu vedem în acest suflet fantomă a  împăratului decedat, atat de  încărcat cu o putere considerabilă ca sa o transmita celui care o va primi – în acest caz, un agent iezuit care a fost “coincidență” langa el,  la moartea sa.

Când știm vioiciunea iezuiților și dorința lor intensă de a prelua controlul asupra lumilor invizibile – aproape la fel de puternic ca dorinta de alte grupuri pentru a prelua controlul asupra lumii materiale – nu mai suntem asa de surprinsi să aflam că au reușit să preia controlul asupra Shintoism în jumătate de secol, prin atacarea directă al șeful sistemului: împăratul. Cu toate acestea, putem fi inca fi surprinsi de faptul că acesteia nu fac doar o manipulare ocultă in Japonia, dar ei folosesc apoi această victorie pentru a cuceri lumea – prin Reiki!     

 

Reiki,  noul baptem 

Într-adevăr , atunci când ne uităm la istoria Reiki , ne putem întreba despre rapiditatea cu care s-a extins din  Japonia . Când Takata , a treia persoană în linia de Mikao Usui sa întors in Hawaii în 1937 , se presupune a lăsat în urmă 2000 de fani . Dar după război , nu a mai ramas nimeni .

În anii ’80 , atunci când Reiki a explodat in America , mulți încearcă să se întoarcă la surse japoneze , dar nu mai ramane  nimic , doar câteva uși închise . În cele din urmă , Reiki va fi importat  înapoi în Japonia, în versiunea sa occidentalizata , care este doar o ramasita! 

Acest lucru înseamnă că , în ochii iezuitilor , Reiki nu a fost destinat pentru japonezi . De la început , toata lumea trebuia cucerita . Puterea defuntilor Japoniei a fost pur și simplu utilizata ca putere cuceritoare .

Ce este , de asemenea, prelucrat,  aura misterioasă a Japoniei , cu un trecut atât de complicat  încât se poate spune orice inventie . Apoi , descrierile se  multiplica și transmisiile ” channelisées ” Usui .Putem spune  în cele din urmă ca Usui nu a fost într-adevăr creștin, ci budist , pentru că este mult mai la modă în New Age .

 Cu toate acestea , rămâne o bază solidă pentru toți fanii : Memorialul Usui construit de studenții săi , după moartea sa, în 1927 …. Cu excepția cazului când aflam că muncitorii japonezi au mărturisit că s-a construit în 1975 !

Iezuiții , oricum , nu au fost obișnuiți să se deranjeze cu detaliile . Ei știu că oamenilor le place să viseze , atunci mai degrabă decât sa-si oboseasca creierele lor pentru a crea o poveste coerentă , ei preferă să ruleze cât mai mult posibil povesti absurde , de care se amuza- pentru a se distra – să alunece unele adevăruri despre  afacerile lor .Este interesant de observat , de exemplu , că în legenda oficială  Reiki , despre ” trezirea ” lui Mikao Usui începe cu un citat din Evanghelia lui Marc , unde se spune : 

Du-te în întreaga lume și  proclama Vestea Buna . Cine va crede și se va boteza, va fi mântuit ; cine nu va crede, va fi condamnat . ”

Reiki a devenit într-adevăr noul botez  New Age . Un certificat maestru Reiki , într-adevăr deschide porțile pentru o mie alte inițieri ” New Age “ , dar, de asemenea și mai ales la ” Maeștrii Înțelepciunii “, care apar de la nivelurile superioare . Odată ce am crezut în Reiki , suntem  gata să creadem orice .

Creștinismul este  prea dogmatic ca să fie cu adevărat universal; asta e ceea ce iezuiții au realizat în Japonia . Apoi au întors forța japoneză împotriva ei însăsi , și a folosit-o pentru a cuceri lumea .

Valul Reiki  este de fapt o parte a undei 666 , cel care va uni omenirea de mai jos . Este ca un val care înghite tot mai mulți oameni creduli , marcarea lor cu semne care ii aduce sub control , la fel ca botezul Bisericii Catolice că, odată ce a fost utilizat în principal pentru a face docil , prin stingerea interogarii interioare .

Cina va indrazni maine sa puna la indoiala beneficiile miraculoase ale Reikiului ?

Epilog

Iezuiților le place să se distreze cu legende mitologice ( depre care nici ei nu cred ) , dar atunci cânnd ne opunem planului lor , nu mai râd deloc .

Asa ca atunci cand Illuminati – ordinea iezuita fondata de Adam Weishaupt – au fost expulzați din Bavaria , ei jură la distrugerea totală a Germaniei : ceea ce ei vor primi în 1945 , după aproape două secole de efort . Zece milioane de germani au pierit pentru acest afront .

Și când iezuiții au fost expulzați din Japonia , nu a fost suficient pentru ei să se întoarcă două secole mai târziu sa-l puna pe imparat sub control : au nevoie de o răzbunare totală . Acesta este motivul pentru care a doua bombă – bombă a cărei valoare strategica militară  a fost zero – 9 august 1945 cade pe Nagasaki , fostul bastion al iezuiților din care au fost expulzați . 150.000 japonezi va plăti cu viața lor .

Este un hazard  ca Japonia s-a predat pe 15.08.1945 si aceasta zi este celebrata inca ca victoria Occidentului asupra Japoniei ?

Memento de evenimente din Japonia care au avut loc pe 15 august  :

15 august1549 – St Francis Xavier a ajuns pe malurile Kagoshima , Japonia

15 august 1863 – Bombardament de Kagoshima . Englezii ataca Japonia, în urma unei ofense samurai .

15 august 1869Împăratul Meiji stabilește șase departamente noi, inclusiv unul dedicat așa-numita religiei de Stat Shinto .

15 august 1945 – Japonia capitulează , dupa ce a primit două bombe atomice , inclusiv 9 aug  în Nagasaki .

… Și o dată mai puțin cunoscut dar cu toate acestea fundamentale în istoria Japoniei :

15 august 1865 , nașterea lui Usui . Șanse sau coincidență ? Sau un semn că , probabil , miticul Usui nu a existat niciodată , dar este doar o cladire iezuită ?

Alte evenimente cu consonanta  iezuită:

15 august 1537 – Orasul Asuncion din Paraguay se formeaza. Acest lucru este în cazul în care iezuiții vor experimenta sistemul lor reductionnes.

15 aug 1947 – India devine “independent” (India este prima țară din Asia, unde iezuiții au intrat.)

15.08.1954 – Alfredo Stroessner a început dictatura lui în Paraguay.

15 aug 1960 – Congo a devenit “independent” (Congo este prima țară africană  în care iezuiții au intrat.)

15 aug 1963 – Președintele Congo, fulbert youlou, răsturnat după trei zile de protest în capitală.

15.08.1965 – The Beatles juca in fata de 60.000 de fani la stadion Shea din New York, un eveniment considerat începutul ” stadionului  rock”.

15 august 1969 – Festivalul Woodstock începe.

15 august 1971 – Richard Nixon a anulat convertibilitatea dolarului în aur, deschizând o nouă eră pentru economia mondială.

15 august de 1977 – Un telescop radio din Statele Unite, o parte din programul de cercetare SETI primește un semnal structurat radio din “spațiu” .

 

 

Sursa :  http://bouddhanar.blogspot.fr/2010/11/le-reiki-arme-occulte-des-jesuites.html

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.