Cum devenim nemuritori  de Joel Labruyere

 

 Nemuritor.jpg

Exista doua modalitati de a proceda. Prima este calea regulata care permite sufletului sa-si recapete calitatile sale divine. Cea de-a doua  este calea anormala care impinge fiinta sa urce nivelurile superioare ale ierarhiei care controleaza dimensiunea  pamanteana.

Pe prima cale, cea a intoarcerii la inima tatalui, iesim definitiv din sistemul dimensiunilor deconectate de universul intern, in timp ce pe calea anormala, luam titrul de Maestru sau semizeu, numai pe durata unui ciclu , dupa care ne intoarcem de unde am plecat.Adevaratii spirituali care merg pe calea regulata , ies din circuitul incarnarilor si suferintelor, in timp ce initiatii ierarhiilor joase mentin roata lumii, prin perpetuarea exploatarii si durerii aici jos.

 

Cine sunt acesti insideri neregulati ?

Devinem atunci cand vrem sa ne ridicam prin vointa, cautarea puterii, faima si glorie in aceasta lume.

Putem urma calea sfinteniei  ca initiatii ‘’ mainii drepte’’ , care cultiva o personalitate rafinata, sau contrar  putem urma calea ‘’mainii stangi’’ prin dezvoltarea puterii  care va ridica deasupra umanitatii obisnuite. In cele doua cazuri, daca avansam destul de departe prin ierarhia aleasa, ne putem oferii o pozitie in ierarhia pamanteasca, care serveste un egregor.

 

Putem devenii nemuritori prin arta sau stiinta ?

Absolut. Având în vedere  dezvoltarea mass-media, o ființă care a devenit celebra pe plan internațional are în mod natural, datorită carismei lui, un loc proeminent în ierarhia mondială. Astfel, cântăreți rock și staruri de cinema au câștigat  promovarea pe o dimensiune invizibilă. Artistul poate fi total depravat, sau, contrar, poate fi un mare humanitariste. Rezultatul este în esență același pentru că datorită  charismei lui media, personalitate ei a devenit atât de luminoasa pe planul astral, incat ea guvernează peste porțiunea umanității acordata la  frecvența ei. Aici, binele și răul sunt,  cele două părți ale jocului dualității pământești. Dar, desigur, oamenii care s-au ridicat la rangul de semizei din cauza talentului sau acțiunilor lor, sunt in ochii maselor  ființe divine. Sistemul politic ii identifică cu medalii, decorații, premii, pentru a autentifica puterea lor ocultă. Astfel, atunci când un personaj de pe scena mass-media a primit o decorație la nivel național sau internațional, aceasta simbolizează promovarea lui în ierarhia invizibila. Aceste decoratiuni au o funcție magică, cum ar fi titlurile  care li se oferă in interiorul ierarhiei ecleziastice sau masonice. Fiecare grad Masonic simbolizează un grad  în cursul inferioral  ierarhiilor invizibile, dar trebuie să fi arătat meritele sale în serviciul “prințului acestei lumipentru a câștiga un loc în administrația sa.

 

 

Un cântăreț de rock , de exemplu , poate el obține acest bonus ?

 Exemple celebre, cum ar fi Mick Jagger , Paul McCartney sau Bob Dylan – sa nu-l  uitam pe Elvis Presley este un idol care primește un cult religios . Așa că astăzi , atunci când un american știe că va muri , el spune că i se va alătura lui Elvis !Mick Jagger ,provocatorul cantaret  Rolling Stones  cântând ” Sympathy for the Devil ” a fost distins cu titlul de Lord of England . Simbolic , este moștenirea unui domeniu pe  fața invizibilă a Imperiului Britanic . ( Idem pentru Beatles Paul McCartney )

Bob Dylan , prințul poeților generației rock, a fost promovat la rang înalt de către autoritățile americane și masonice internaționale . Ne amintim îmbrățișarea sa cu Papa Ioan Paul al II-lea , după ce Dylan a trecut mai intai pe la sinagoga de la Roma . Multe țări l-au acordat cavaler al Artelor și Literelor , care reflectă onoarea acordată in dimensiunea oculte .

Acești artiști mediatizatt și idolatrizati au  lucrat pentru a umfla unii egregori , și fiecare lucrare primește salariul in schim. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării . Ca se numește Maica Tereza sau Madonna , este aceeași lupta profesionista pentru promovare în ierarhia luciferica . Există o ușoară nuanță între bunătatea ostentativa a marilor umanitariști , și senzualitatea starurilor . Ei trebuie să fi făcut servicii de calitate și fidele pentru  ierarhiile mici,  ca suntem conștient de asta sau nu . La un moment dat , inițiatul știe că este un ales , deoarece puterile acordate lui în această lume sunt exorbitante – faima , avere , cinstea și puterea . Cu toate acestea , cel care nu funcționează corect poate fi expediat la uitare .

 

Ce se întâmplă cu celebrități ucise sau care mor prematur ? 

In general , ele sunt transportate in cealaltă parte pentru a fi utilizate ca mediumi pentru a transmite lojelor oculte informațiile  pentru  viitor . Totul are un sens în economia ierarhiei planetare . Așa cum se spune , ” fiecare fir de păr este numărat . ”

Un ales in ierarhia planetara este o ființă care are calități spirituale deosebite . El a semnat un contract pentru a obține puterea , talentul , și averea anormala . Se angajează să fie un slujitor . El poate concentra energia a milioane de ființe pentru a  redistribui aceasta energia astrală in alte dimensiuni pentru beneficiul ierarhiilor joase .

 

Nemurirea personajele principale este artificială și relativă ? 

Da, dureaza doar timpul unui ciclu, și numai dacă entitatea care a fost aleasa este capabila de a gestiona cu pricepere  “cariera magica.”

Fantoma lui Elvis Presley nu va fi pentru totdeauna un idol la care America va face un cult. În plus, nu este sigur că entitatea Elvis Presley este capabil să direcționeze în mod conștient cariera magic în viața de apoi. Imaginea sa este folosita, dar entitatea nu a atins un nivel de control ocult suficient . Acesta este un instrument. Treptat imaginea astrala dispare.Oricum, funcția ezoterica de faima în această lume, este de a constitui în jurul valorii de personalitati carismatice focare de alimentare energetica. Starurile sunt sclavi ai Babilonului cel mare. Marile personaje politice sunt deasupra celebritatilor in ierarhie,  prin urmare starurile  nu sunt decat  servitorii lor, bufonii lor, eventual, prostituate ale  lor. Prin urmare, nici o celebritate de show nu ataca sistemul care l-a constituit, care l-ar putea distruge. Unele staruri joaca pe rebelii într-un context delimitat de protest, dar ele nu dezvăluie niciodata secretele inițiatice – în cazul în care înțeleg  cum funcționează! 

Sistemul este protejat.Un artist poate lua un profil de rebel înainte de a accesa succesul, dar de îndată ce el este celebru, el joacă jocul ca un copil ascultător, și el este trimis in jos. 

Brigitte Bardot a zgâriat sistemul, dar nu pana la nivelul responsabilităților superioare, pentru că este un produs, chiar dinainte de nastere.

Ea are un egregor, si are un mica nișă de “sfințenie” în ierarhie, deși doar pentru reflectarea astrala din anii de glorie. Prin urmare, este in sistem, chiar dacă  o pisca pentru pozițiile sale politice incorecte, care nu-i vor conferii  un titlu ca alte staruri constiente de mecanismele ezoterice, si care sunt initiati(insideri).

Bardot este protejata pentru tabloul astral încă în viață, dar se prăbușește.

Pentru a mentine un egregor, trebuie să fi dezvoltat o conștiință luciferică puternica  în serviciul ordinii mondiale. Bardot va fi recuperată după moartea ei, dacă ea nu alege sa iasa din sistem. 

Aceste entități, pot ele, scăpa într-o zi de dorința de a străluci și de a fi recunoscute?

Accedem noi   la nivelul de sus al faimei, dacă nu o  dorim din mai multe încarnări?

 

   Și numele mari din trecut ?

 Aceste ființe a căror glorie a fost post-mortem nu au fost mediatizata în timpul vieții lor , și numai imaginea lor astrala poate fi utilizata de către entitățile oculte care gestionează fluxul de energie în favoarea lor .

E ca si cum cumpăram  drepturile de autor , făcând fructuoasă valoarea comercială a numelui său . Unii egregori exercita un drept de utilizare al imaginii unui astfel de sfânt sau figură istorică și , prin urmare, capteaza sentimentele atașate numelui său , dar sufletul personajului nu mai este în acest circuit .

De exemplu , Francis d’Assise a refuzat sa serveasca ca un stimul pentru a susține un cult al personalității sale , dar acest lucru nu împiedică egregorul romano-catolică  sa foloseasca imaginea lui sfânta pentru vampirizarea adoratorilor  ” Sărăcuțului ” .

 Aceast organizație de vampirism astral este “Babilonul cel mare“, cu zeii si eroii lui. Este o mafie ascuns care gestionează imagini de figuri mondiale majore, care nu sunt implicate în aceast sindicat, fie că  au iesit în afara circuitului renașterilor sau incarnate din nou pe pământ în cel mai mare anonimat.

 De exemplu, atunci când Platon s-a reîncarnat pentru ultima dată, este în personalitatea unui scriitor complet  necunoscut din secolul al 19-lea. Cele mai importante roluri nu sunt neaparat cei pe care i-a inregistrat  istoria. Toate acest lucruri  sunt  foarte aleatoare. De exemplu, Vincent van Gogh a murit sarac si necunoscut. Acum, unul dintre tablourile sale este cel mai scump din lume. Prin urmare, se vorbește mult despre el, și am construit un mit în jurul imaginii sale, fără ca el sa fie  implicat  în acest circ.

S-a format un cult în jurul imaginii astrale de van Gogh. Este puțin probabil ca el sa descopere  că , în timpul călătoriei sale pământești un pictor ratat, a devenit în mod misterios,  cel mai scump din lume! 

Toata aceasta poveste este foarte oculta . De ce un om care nu ar fi vândut o crusta în timpul vieții sale ,  devine un mort bogat ? Lumea invizibilă  întoarce în avantajul său lucrările puternice . S-ar putea cita Mozart și numeroase genii , blestemati în timpul existenței lor , dar că sistemul preia pentru atmosfera sa culturală , care altfel ar fi stearpă și goala .Unii mediumi spun oamenilor care erau astfel de personaje din trecut . Dupa modurile  de functionare ,este un fost  preot egiptean sau o prințesă celtica . Aceasta este o nebunie . Trebuie să ne amintim că fiecare lingușitor trăiește pe cheltuiala celor care-l ascultă .  

 

Cine  gestionează circuitul celebritatilor ?  

Entitățile neregulate si-au  acordat un loc în ierarhiile inferioare printr- o dezvoltare ocultă care le permite să nu să se întoarcă la încarnare . Aceste entități sunt organizate în concesiuni de exploatare a rezervelor de energie ale sufletului uman . Acest comerț nesănătos datează din timpuri foarte vechi . Aceste entități au uzurpat uneori identitatea și chiar apariția zeilor care au venit  în circuitul sistemului solar . Acești zei falși și aceste entități neregulate formeaza ierarhiile planetare inferioare . Este un circuit închis respins din lume divină . 

Se mențin  prin recuperarea energiei de sufletul uman , care este singura care poate sintetiza  forța universală fundamentală . Prin urmare , metoda preferată pentru a capta energia sufletului rămâne prin rituri  și rugăciuni . Deoarece religiile  și-au pierdut monopolul cultului divinităților , s-a dezvoltat un sistem de mass-media internațională, care pompeaza o  energie enorma , deși au un nivel vibrator depreciat . Acest sistem permite accesul la statutul de celebritate al semi-zeilor în ochii mulțimilor care doresc să se închine idolilor în locul  zeităților  demodate . 

Această criză va necesita spectacolul final de o figură mesianică care va apărea ca salvator , avatarul divin coborat pe pamant . Lojele orientale si occidenatel  se combat in legatura cu acestea, sa nu mai vorbim de mesianismul iudaic care urmărește să-l  impună pe împăratul ei David .

 

Un consens va fi adoptat dacă nu este deja . Să înceapă spectacolul ! 

Am vorbit despre pseudo nemurirea  ” maestrilor”  ierarhiei planetare . Vedem că , în scopul de a se ridica în aceste grade trebuie să fi dezvoltat o putere ocultă speciala. Această putere este legat de Kundalini inferior , si nu prezinta nici un caracter eliberator în sens spiritual . Prin urmare, cum o ființă care nu urmeaza calea aceasta de putere, poate  ieși din circuitul de masă ? 

Condiția de a ieși din circuitul nu este de a se inlantui mai mult . Prin urmare , trebuie să înțelegem că dezvoltarea puterilor noastre naturale – cum recomanda ocultismul – este un obstacol , mai degrabă decât un ajutor .

Nu trebuie sa cautam mai multă putere dacă vrem să ieșim din  circuitul planetar în care urcăm în mod special, prin dezvoltarea unei puteri anormale .Dacă nu cautăm nici faima , nici puteri oculte , nici glorie , nici avere în această lume , atunci suntem  deja pe jumătate eliberati , pentru că noi nu mai suntem interesanti pentru  ierarhiile joase  care traiasc prin exploatarea ambițiilor lumești . Atunci vom fi considerati creaturi fara nici o importanță , sărăcăciosi, rateuri , care este in avantajul nostru , pentru că entitățile luciferice care monitorizează circuitul global , nu isi pot imagina că putem găsi o alta lumina decat cea care iluminează  universul lor  iluzor . 

Devenim  copii mici în interiorul , și cu aerul de nimic , scoatem  cutia cu nisip fără sa fim observati . Desigur , trebuie să rupem legăturile cu seducția Babilonului cel mare , pasiunile , tentațiile  și iluziile sale – tot ceea ce mobilizează oamenii obișnuiți .Acest lucru nu este, evident, ușor atunci când avem o personalitate dezvoltata , pentru că vrem să devenim tot mai mare , mai inteligent , mai puternic , mai talentat , etc …Trebuie să traversam și sa depasim  cele trei ispite , în pustiu , mândria , puterea și atașamentul pentru avere . Acest lucru înseamnă că trebuie să luam calea opusă  celor care devin importanti și , prin urmare, sunt recuperati de ierarhiile  mici, care ii tenteaza cu momeala de faima , putere și bogăție . 

Cum cineva cu o personalitate dezvoltata poate să se desprindă ? Unul care straluceste cu un anumit farmec , care este ambițios , poate să evite tentația de faima , putere și bogăție ? 

El are nevoie să înțeleagă că dezvoltarea competențelor personale conduce la pactul cu cei puternici – pe planul vizibil sau invizibil – care ar putea face din el aliatul  sau servitorul lor  în cazul în care detectează în el un potențial .Manastirile  si lojele  masonice sunt umplute cu sclavi care au coloana vertebrala incordata , din cauza mândriei spirituale sau lumesti care ii devoreaza . 

În cazul în care avem o personalitate ambițioasa , voluntara  sau temerara , este evident că nu trebuie să suprimam ceea ce este . Trebuie să ne transformam defectele noastre în virtuți prin restituirea universului,   esenta puterilor individuale. Cel care are sensul de organizare , își găsește locul într-un grup spiritual de bună-credință atunci când poate lasa pe altii sa beneficieze de capacitățile sale . Cel ambițios isi gaseste  un scop spiritual ridicat la gradul de dorinței  lui . Cel care este un lider , îi ajută pe alții să avanseze spre lumina , prin exemplul devotamentului si greului . Deci, cine are defecte legate de mândrie , pofta de putere sau dorință de expansiune, le-ar  pune în slujba dorinței sale pentru adevăr și  eliberare . 

Slujitorii adevărului nu sunt nici indecisi , nici lipsită de voință . Dorința lor arzătoare este convertita  în dorința de a servi .

Pe calea spirituală regulată , actionam cu vointa și determinare , dar noi nu căutăm câștig personal , în timp ce pe drum neregulat , se caută numai puterea pentru sine .Ambele imortalitati  , adevărata și falsa, rezultă din două atitudini opuse : a-l sluji pe Dumnezeu sau pentru a servi lumea.

Ideile New-Age , confuze si complezante, ca si religiile lumesti,  încearca să combine aceste tendințe ireconciliabile . Dar nu este decat o modalitate de  imortalizare, iesirea din circuitul mortii .  

 

Deci, cum devinim nemuritor ? 

Pe traseul regulat , trebuie să fie dorință sincera si conștientă de a reveni la originea noastră – cu condiția că am păstrat nostalgia paradisului pierdut .

Pe traseul  ierarhiile mici anormale , avem dorința de a deveni un zeu in iad – pentru că nu mai știm de  unde am venit , și nu vedem  nici o altă cale de urmat decat fuga  înainte .Între ele  , există cei incalziti,  care  intreaba mereu care drum  este cel mai sigur , sau majoritatea , care nu cer nimic .   

 

 

Sursa:  http://rustyjames.canalblog.com/archives/2014/07/11/30230844.html   

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.