Un medic spune despre vaccinul împotriva gripei: “Este conceput pentru a răspândi cancerul”

119938785_o

 

Dr. John Bergman avertizează publicul împotriva “gripei de panică”. Dr. John Bergman spune ca vaccinul antigripal este imprastiat cu ingrediente cancerigene. Un medic senior a declarat public că vaccinurile antigripale conțin “ingrediente cancerigene”.
Dr. John Bergman a arătat că vaccinurile gripale utilizate împotriva mai recentei tulpina H3N2 sunt practic ineficiente și este impusă publicului de teama de raspandirea cancerului.
Potrivit Centrelor de Control si Prvenire a Bolilor (CDC), tulpina de gripa actuala este cea mai severă până în prezent, și duce la simptome mai extreme, si de multe ori fatale.
Zeci de mii de oameni au murit până în prezent acest sezon de gripă și, pe măsură ce rata mortalității crește, temerile cresc, iar cetățenii sunt în coadă pentru vaccinurile de gripă .
Acum, potrivit dr. Bergman, dovezile au arătat că vaccinările pot provoca mult mai multe daune sănătății decât ar fi putut aștepta cineva. Zeci de mii mor de gripa in acest sezon.
Potrivit Anna Treague, un oficial din domeniul sănătății publice, severitatea H3N2 a fost cauzată de mutațiile virale declanșate de vaccinarea împotriva gripei. Într-o declarație către ABC News,
Treague a confirmat tulpina de gripa din acest an, care și-a lăsat mii de morți, a fost cauzată de vaccinuri în sine, zicând: „Cred că rata efectivă scăzută a vaccinului din acest an se datorează mutațiilor virusului , a  vaccinului în sine.”

Acest lucru este cel putin partial motivul pentru care cazurile de gripa sunt atat de raspandite in acest an. Treague declara  în mod clar că vaccinarea este “mai puțin” parte a problemei, dacă nu chiar întreaga problemă. Anna Treague declară că virusul s-a adaptat datorita vaccinului de gripa.
Anna Treague a declarat ca virusul s-a modificat dupa  vaccinurile  împotriva gripei Alți experți în domeniul sănătății sunt de acord cu declarația lui Teague, inclusiv Dr. Mercola, care este una dintre autoritățile mondiale cu privire la pericolele vaccinurilor. Vorbind despre mutațiile cauzate de vaccinuri, Mercola spune: “Nu este deloc o surpriză.”
Dr. Mercola nu este singurul cu prognosticul său, deoarece nenumărați alți profesioniști din domeniul sănătății, doctorii și medicii sunt de acord. Cererea de vaccinuri este în creștere Problema este că mai mulți oameni se îmbolnăvesc, mai multe persoane sunt în așteptare pentru vaccinul împotriva gripei și situația se înrăutățește.
Potrivit lui Treague, sistemul imunitar este mai slab la începutul și la sfârșitul vieții unei persoane. Aceasta înseamnă că corpul unui copil sau al persoanelor în vârstă trebuie să lupte mult ma mult pentru a preveni viruși decât o persoană în de douazeci sau treizeci ani.
Deși vaccinul antigripal a fost de doar 10% eficace împotriva presiunii din acest an, guvernul insistă asupra faptului că este imperativ ca toți cetățenii să fie vaccinați, în ciuda pericolelor evidente.
Cum pot raspunde acestei stiri familiile celor care au fost ucisi dupa primirea vaccinului?
Potrivit medicinei alopate, trebuie să ne grăbim să vedem un medic, pentru a ne putea trata cu medicamente antivirale. Pericolele de Tamiflu, cu toate acestea, nu sunt un secret și acest lucru poate scurta cu doar durata de 12 ore. Modul de acțiune recomandat este de a rămâne acasă și de a nu răspândi virusul.
Simptomele apar de obicei după 1-3 zile de la infectare și majoritatea oamenilor se recuperează de obicei în mai puțin de o săptămână. Nu ignora simptomele, inclusiv frisoane, febră,dureri de cap, tuse uscată și dureri articulare și musculare.

Sursa:

http://meddaily.org/2018/02/28/doctor-blows-whistle-on-flu-shot-its-designed-to-spread-cancer/

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.