Domeniul biomagnetic al energiei si campurile aurice umane

119938771_o

119938752_o

In 1930, Dr. Lawrence Bendit și Phoebe Bendit a observat domeniul energiei umane și sunt conectate la dezvoltarea sufletului , arătând că forțele subtile sunt fundamentul sănătății. Observațiile lor sunt reflectate și dezvoltate de cele ale Dr. Dora Kunz, teosof și intuitiv, care a văzut fiecare organ are propriul domeniu – cum ar fi corpul subtil de ansamblu – care pulsează cu un ritm propriu , atunci când el este sănătos. Când cineva este bolnav, aceste ritmuri sunt în schimbare, iar problemele pot fi văzute în mod intuitiv pe sol.
Cand Dr. Zheng Rongliang de la Universitatea Lanzhou din China a masurat fluxul de chi a unui corp uman cu un detector biologic unic, acesta a arătat că nu numai că va pulsul, dar câmpul energetic uman nu funcționează în același ritm. Acest studiu a fost repetat de catre cercetatorii de la Institutul Shanghai Atomică nucleare de Academia Sinica.
oamenii de știință sovietici de la Institutul de Bioinformație condus de AS Popow, măsurat de fapt , domeniul energetic uman, sau mai precis, curenții biologice care au loc în corpul energetic din jur . Ei au descoperit că organismele vii emit vibrații la o frecvență între 300 și 2000 nanometri. Ei au numit acest domeniu „biocâmpul“ și a constatat că cei cu o biofield puternică și pe scară largă poate transfera energie mai mult succes. Această cercetare a fost confirmat ulterior de Academia de Științe Medicale din Moscova.
O formă specială de fotografie este de fapt posibilitatea de a face fotografii ale câmpului aurei. În anii 1930, rus om de știință , Semion Kirlian si sotia sa, Valentina, au inventat un proces fotografic de conducerea unui câmp electric de înaltă frecvență pe un obiect. Luminiscența modelului obiect – domeniul energetic aurei umane – pot fi apoi capturate pe film. Practicanții contemporane folosesc fotografia Kirlian pentru a arăta modul în care aura răspunde la diferite stări mentale și emoționale, și chiar și pentru diagnosticarea bolii și alte probleme. Știința medicală folosește acum o aură termică, și alt proces de formare a imaginii, pentru a arăta diferitele aspecte ale
Unul dintre studiile cele mai convingătoare în acest domeniu a fost realizat de Dr. Valerie Hunt. Într – un studiu de abordări structurale neuromusculare, energia și domeniul emoțional, ea a înregistrat incidența semnalelor millivoltage scăzute de corp pentru sesiunile Rolfing. Ea a făcut aceste înregistrări prin utilizarea electrozi de argint și clorură de argint pe piele. Oamenii de știință au analizat apoi formele de undă înregistrate cu analiza Fourier și o analiză de frecvență sonogramă. Într – adevăr, domeniul energiei umane a constat dintr – o serie de benzi de diferite culori, corelate cu chakrele . Următoarele rezultate din studiul în februarie 1988, a arătat corelații color frecvență în hertz sau cicluri pe secundă:
+ Albastru 250-275 Hz peste 1200 Hz
+ Verde 250-475 Hz
+ Galben 500-700 Hz
+ Portocaliu 950-1050 Hz
+ Red 1 000-1 200 Hz
+ Violet 1 000-2 000 mai 300-400; 600-800 Hz
+ alb 1 100-2 000 Hz
În timp ce măsurarea mecanic subiecții, Rev. Rosalyn Bruyere, vindecătorul și voința de vizualizare, cu condiția propria contribuție, înregistrarea separat diferite culori ea percepută în mod intuitiv. În orice caz, rapoartele sale au fost aceleași cu cele prezentate mecanic. Hunt a repetat acest experiment cu alte medii cu aceleași rezultate.
Dar ce este câmpul auric?
Știm că există, dar ceea ce este câmpul auric? Oamenii de stiinta, inclusiv James Oschman, autor de medicina de energie , ia în considerare un câmp biomagnetic din jurul corpului. În cuvintele lui Dr. Oschman, „este un fapt de fizica pe care câmpurile de energie sunt nelimitate.“ Acest lucru înseamnă că , câmpurile noastre de energie biomagnetice umane se extind pe termen nelimitat.
Echipamentul modern se poate masura acum domeniile inimii – cel mai puternic dintre cei dintr – un organ – până la cincisprezece picioare distanță. În ceea ce privește activitatea voinței, știința a stabilit că acest câmp magnetic transmite informații cu privire la evenimentele care au loc în interiorul corpului, mai degrabă decât pe piele. Scopul său este vital legat de sănătatea noastră internă.
Câmpul energetic uman biomagnetic este compus din informații de la fiecare organ și fiecare țesut organism. Curenții inimii determină forma, deoarece inima este cel mai puternic producător de corp electric. Fluxul de curent primar este stabilit prin sistemul circulator. În plus, sistemul nervos interacționează cu sistemul circulator și creează fluxuri separate, văzute ca vârtejuri în domeniu.
Noi nu putem înțelege pe deplin funcția de voință , fără să știe ce se face – și lucrăm încă acolo. Barbara Brennan rezumă cercetarea științifică care să sugereze că este făcut din „ plasmă “ Tiny -. Particule subatomice , probabil , se deplasează în nori Oamenii de stiinta propun ca exista plasmelor intr – o stare între materie și energie . Brennan a spus că „bioplasma“ este o cincime stare a materiei. Steiner, un autor strălucit și filosof, a sugerat că domeniul energiei umane este format din eter, un element asemănător cu o masă negativă sau un spațiu gol. Putem doar specula, dar poate domeniu este , de fapt compus din ambele radiații electromagnetice ( în mod specific magnetism) și o antimaterie , care permite o schimbare de energie între această lume și cealaltă. Astfel, tendința de vindecători pentru a furniza energie de vindecare bazată pe intenția este de a crea suficientă intensitate în energie „aici și acum“ pentru a merge la o echivalență în anti-lumi.
Barbara Brennan oferă șapte straturi de bază ale câmpului aurei. Ei vin din corp, asociat cu fiecare din cele șapte chakre de bază. Chakrele , de asemenea , să se adapteze la diferite corpuri subtile, care se combină pentru a compune trei planuri de bază. Aceste aeronave sunt accesibile prin câmpurile aurice.
Brennan este , de asemenea , capabil să perceapă intuitiv două niveluri dincolo de corpul eteric, pe care îl numește planul cosmic. Acesta combină chakre opta și a noua . Al optulea fluid pare să – l, în timp ce nouă este compus dintr – un șablon de cristalin.

 

Sistemul douăsprezece chakre și câmpul auric
Sistemul de douăsprezece chakre promovează ideile lui Brennan despre un al optulea și al nouălea chakra, precum și câmpurile energetice umane mai mari.
Câmpurile aurice sunt clasificate în straturi de lumină care gestionează energia în afara corpului. Câmpurile aurice pentru a se conecta la chakrelor , creând o simbioză între ceea ce se întâmplă în interiorul și în afara unei persoane.

 

Cele șapte raze

Ca sistem, cele Șapte Raze explică faptul că câmpurile noastre subtile energetice umane acționează ca transformatoare de a converti energia de vibrație înaltă în formă – corpul fizic. Fiecare organism conține energiile tuturor razelor, ca fiecare chakre ale corpului fizic, dar sufletul și personalitate razele noastre determina potențialele punctele forte și punctele slabe. Acest lucru înseamnă , de asemenea , că energiile afectează corpul subtil al unei persoane poate provoca boli psihice, emotionale sau fizice la corpul fizic.
Conceptul razelor originea în literatura vedică, în cazul în care acestea sunt asociate cu cele șapte Rishi, maeștrii avansați care au acționat ca ofițerii absolute.
Fiecare rază are o culoare, un simbol, un punct de intrare și de ieșire din diferite de energie chakra și rol specific simbolistică oculte. Radionics Practicanții folosesc frecvent Șapte Raze pentru a creste diagnosticul si tratamentul pacientilor pe o cale spirituală.
7 raze sacre provin din defragmentarea lumenul interior, ca cerul curcubeu este vizibil că a culorii exterioare.
Fiecare culoare are propriul spectru de frecvență și un gram de sine. Fiecare valuri transmite purtătoare de frecvență de putere specială.
La fel ca orice vibratie angelica poarta calitati, fiecare purtătoare de frecvență virtuți sacre și calități specifice. devoțiune religioasă notament sfinții sau credincioșii au crescut de lumină și câmpuri aurice.
Oamenii de știință au studiat – și justificat – existența voinței, câmpul energetic uman , care inconjoara tot corpul nostru, timp de peste o sută de ani, adăugând la cunoștințele pe care strămoșii noștri deja au avut. Acest câmp este format dintr – o multitudine de benzi de energie numite straturi aurice sau câmpuri aurice, care includ corpul subtil, conectarea la lumea exterioară.
Aura a fost cunoscut mai multe nume în multe culturi. Cabaliștii au numit lumina astrală. artiști creștini au descris pe Isus și alte cifre înconjurat de coroanelor de lumină. Vedele și învățăturile rosicrucienilor, budiste tibetane și triburi native americane indiene și multe descriu în detaliu domeniul energiei umane. Chiar și Pitagora a discutat domeniu, care a fost văzut ca un corp luminos. De fapt, John White și Stanley Krippner, lista autorilor Stiinta Future nouăzeci și șapte culturi diferite care se referă la aura umană, fiecare cultură, numindu – l un alt nume.
Știința a fost implicat activ în penetrarea misterul voinței de la începutul anilor 1800 În această perioadă, medicul mistic și belgian Jan Baptist van Helmont a fost privit ca un fluid de pătrunzând universal. Ideea de aura acționează ca un fluid – sau alunecare – fiind în același timp permeabile a rămas constantă de-a lungul istoriei. Franz Mesmer, pentru care termenul „mesmerism“ a fost inventat, a sugerat că însuflețite și neînsuflețite obiecte au fost încărcate cu un fluid, pe care a perceput ca magnetice, prin care corpurile materiale ar putea exercita o influență asupra reciproc chiar și la distanță. Baron Wilhelm von Reichenbach a descoperit mai multe proprietăți unice care câmpul energetic uman, el a numit forța catodică, care ar fi mai târziu atribuită corpului subtil. El a stabilit că el a împărtășit proprietăți similare cu câmpul electromagnetic, care au fost deja studiate de către James Clerk Maxwell, unul dintre părinții de energie electrică. Uman ODIC câmp energetic a constat din polarități sau opuse, precum și câmpul electromagnetic. În electromagnetism, cu toate acestea, contrariile se atrag. Nu atât în domeniul catodică, care atrage.
Reichenbach , de asemenea , a constatat că domeniul energetic uman este raportată în culori diferite și nu a putut transporta doar o sarcină, dar , de asemenea , muta în jurul obiectelor. El a descris câmpul pe partea stângă a corpului ca un pol negativ , iar pe partea dreapta ca un pol pozitiv, similar cu ideile de medicina chineză.
Aceste teorii și alții au descoperit că aura are o stare fluidă sau lichid; este compus din diferite culori, astfel încât frecvențe; fie permeabilă și penetrabil; și să fie magnetic în natură, deși are și proprietăți electromagnetice.
Alte studii au evidențiat teoriile subtile ale corpului și a extins un element suplimentar al câmpului auric al energiei umane: conexiunea la sanctum interioară a ființei umane.

Punctul de asamblare: linii de energie grupate
Modalitatea punctului de asamblare descrie un grup de linii sau canale de câmp energetic uman care penetrează corpul subtil la un anumit punct. In timp ce ei nu fac parte din corpul fizic, l – au înconjurat imediat, prin piept și spate. Fiecare coarda este de aproximativ un centimetru de circumferință sau mai puțin. Cel mai apropiat corpul de siruri de caractere sunt cele mai puternice și mai intense; cele mai îndepărtate de putere difuză divergente și energie.

 

119938743_o

punctul de asamblare este un grup de linii electrice care se conectează la corpul și îl înconjoară.

Practicanții raportează că punctul de intrare este destul de licitație și între jumătate și un centimetru lățime. Căutare folosind termometre digitale în infraroșu și scanere imagini arată că acest punct este de aproximativ 0,2 grade Celsius mai mică decât pielea din jur.
Există mai multe teorii care susțin existența punctului de asamblare.
Parafrazată, ele sunt concentrate pe înțelegerea faptului că suntem sunt compuse dintr – un câmp de energie oscilant , cu epicentrul: punctul de asamblare. Forma câmpului energetic uman depinde de localizarea și acest unghi de intrare, și la rândul său, reglementează starea biologică și emoțională a cuiva. Cu toate acestea, poziția acestui punct este determinată de activitatea biologică în interiorul corpului. Prin colaborarea cu aceasta, putem afecta pozitiv sănătatea și viața.
situații foarte negative, cum ar fi violul sau ruina financiară, se poate muta punctul de asamblare într – o poziție dăunătoare, provocând revolte fizice și emoționale. Trauma si copilarie drame poate preveni punctul de asamblare pentru a muta chiar și într – o poziție sănătoasă; se pare că punctul se mută la un punct specific în aproximativ șapte ani. Diferitele poziții decalate – prea mică sau mare, spre dreapta sau spre stânga – afectează întregul sistem, în special creierul .
Practicanții folosesc adesea cristale de piatră sau pietre electronice de terapie pentru a muta și forma punctul de asamblare.
Explorarea câmpurilor energetice umane a inclus măsurabil și subtil și universale. Turneul a încorporat câmpuri naturale și artificiale, precum și diverse varietăți umane. Am descoperit că fiecare organism viu, de la cel mai mic la cel mai mare, emană și este afectat de câmpurile de energie, de a crea în mare parte bazele vieții însăși même

Sursa:

https://prepareforchange.net/2017/04/21/energetic-anatomy-complete-guide-human-energy-fields-etheric-bodies/

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.