Transumanism: Oamenii de stiinta au intentia sa implanteze calculatoare in creierul uman

Inamicul mântuirii speciei umane acționează pe mai multe fronturi. Tensiunea a crescut în relațiile internaționale provoacă război, subminează economia, a distrus bazele spirituale și morale ale vieții sociale, aduce discordie și ispite peste tot. Un element important al acestei lucrări demonice este activitatea de a schimba natura umană, distrugerea imaginii și asemănarea lui Dumnezeu în om.

Din păcate, majoritatea cetățenilor sunt foarte relaxați în legătură cu această problemă gravă. Unii râd, alții cred că toate acestea sunt fantezii. Dar, în viitorul apropiat, acest lucru poate afecta pe toți.

Lucrările privind crearea unui “corp post-uman” și “transformarea rasei umane” au fost în derulare de mai mulți ani. №20 Concluzia Grupului european pentru etică în știință și tehnologii noi, „Aspecte etice ale punerii în aplicare a mijloacelor de tehnologia informației și comunicațiilor în corpul uman“, prezentat de Comisia Europeană în 2005, spune:

“Societatea modernă sa confruntat cu schimbările la care natura umană trebuie supusă. Acesta este următorul pas al progresului: ca urmare a supravegherii și a datelor biometrice video, pentru diverse dispozitive electronice implantate în corpul uman, chips-uri subcutanate și tag-uri inteligente, personalități umane va fi schimbat la punctul în care ele se transformă tot mai mult în identități de rețea. Ei trebuie să poată recepționa în mod constant și transmite periodic semnale care să permită mișcarea lor și să controleze obiceiurile și contactele care trebuie urmărite și evaluate. Acest lucru ar trebui să schimbe sensul și conținutul (esența) autonomiei umane. În acest caz, se schimbă însăși conceptul de demnitate umană. Unele încălcări ale drepturilor omului, naturale ale individului, care apar ca și transformarea corpului, nu afectează demnitatea și drepturile și libertățile constituționale.

În societățile noastre, corpul este materia primă, care poate fi schimbată. Poate fi manipulat pentru a restabili funcțiile care s-au pierdut sau pentru a dobândi funcții necunoscute, pe care le putem ghici doar că pot exista. Trebuie să abordăm ambele tehnologii: recuperarea și sporirea abilităților, prin dezvoltarea de tehnologii prietenoase cu utilizatorul pentru organism, care pot dezvolta și schimba conceptul de îngrijire a corpului, care vorbește despre apariția “cyborgs” – corpul postuman …

Acest “proiect de transformare” admite diferite tipuri de activități și descoperiri științifice și tehnologice. Dispozitivele tehnologiilor informației și comunicațiilor, implantate în corpul uman, pot juca un rol major în sănătate, ele pot duce chiar la o creștere a capacităților biologice și mentale. Extrapolând în viitor, această logică poate duce la transformarea rasei umane “.

Bodinet (din corpul cuvântului englez), sau internetul conectat direct la persoană, nu mai este o raritate. Numai în Statele Unite, în 2013, au fost vândute mai mult de 12 milioane de implanturi legate de Internet, în primul rând pentru controlul activității cardiace și prevenirea durerii și inflamației dentare. Deocamdată …
Conexiunea la internet a dispozitivelor cu microprocesor, implantate în corpul uman, este obișnuită în lume. Toate acestea, servite ca “îngrijirea pentru om”, “confortul” și “îmbunătățirea calității vieții”, pot avea consecințe foarte grave.

Intrebarea este cine va deține rețeaua de informații și cine o va gestiona?

La Expoziția IT Technology Cebit, care a avut loc la Hanovra la sfârșitul anului 2016 și a devenit cea mai mare din lume, reprezentanții afacerilor au explicat:

“Introducem internetul în corpul uman. Nu este Internetul lucrurilor, este internetul oamenilor. Suntem pe calea utilizării masive a acestei tehnologii. Introducem printr-o seringă mici implanturi sub piele. Animale precum puricii sunt implantate, de exemplu în China; dar acestea sunt în special pentru bărbați. Ele pot fi folosite ca o trecere, puteți plăti cu ei ca și cu un card bancar obișnuit, deschideți ușa; există multe oportunități de utilizare a chipului. Astfel, devenim cyborgs. Cuvântul “cyborg” înseamnă uniunea omului și a tehnologiei sau un organism viu cu componente electronice. În acest caz, tehnologia modernă este permanent sub piele. Acesta este sensul termenului “cyborg”. Nu vorbim despre aspectul medical, vorbim despre îmbunătățirea funcțiilor omului datorită introducerii tehnologiei în el “.

La 5 aprilie 2017, Rossiyskaya Gazeta a publicat rapoarte despre cipul angajaților companiilor suedeze și belgiene:

“Oportunități extraordinare se deschid în fața unei persoane. Puteți deschide ușile, puteți plăti pentru prânz în cantină, puteți porni faxul și imprimanta, cumpărați alimente și băuturi la automatele de la fața locului și faceți multe alte lucruri cu o singură manetă. . Nu este nevoie să transportați chei, carduri bancare și să împingeți butoanele hardware. După o astfel de prezentare, zeci de angajați s-au înscris cu entuziasm pentru operațiune. “Vroiam să fiu parte a viitorului”, iată cum Sandra Haglof, de 25 de ani, și-a explicat decizia față de jurnaliști.

Deja, cercetătorii și dezvoltatorii merg mai departe. Companii precum Google Larri Page, Sergey Brin si Eric Schmidt, și Neuralink Elon Musk, dezvolta calculator de punere în aplicare „în interiorul creierului uman“, care cuprinde idei de fapt satanice transumanismului.

În martie 2017, Conferința anuală South by Southwest (SXSW) a avut loc la Austin, Texas, SUA. Celebrul futurolog Kurtsveyl Reymond, care lucrează la proiectul de educație automată a Google, a declarat că, prin 2029, tehnologia „singularitate“ va fi atins – fuziunea completă a inteligenței umane și de calculator, comunicate Ziarul Daily Mail.

În interviu, Kurzweil a spus: “Aceasta va conduce la calculatoare cu inteligență umană. Vom pune un astfel de computer în creier și îl vom conecta la norul virtual, extindem ceea ce suntem. Fuziunea dintre oameni și tehnologie de calculator la acel nivel, a spus el, va face pe oameni jovial și egalitate la cel mai înalt nivel și va demonstra tot ceea ce apreciem în oameni într-o măsură mai mare. “
“În cele din urmă, va afecta totul”, conchide expertul.

Elon Musk, fondator și CEO al companiei Tesla, a înființat o companie de neurologie Neuralink. Potrivit lui, în viitorul apropiat, omul poate trece la o nouă etapă de dezvoltare, care combină capacitățile creierului sale cu mulțumiri inteligență artificială pentru așa-numita „dantelei neuronale.“

La 28 martie 2017, Musk a declarat că intenționează să dezvolte neuro-interfață de mare viteză pentru a crea un hibrid de creier uman și de calculator. Interfața va permite oamenilor să se conecteze direct la un computer fără mijloace intermediare de intrare-ieșire. Musk a subliniat că tehnologiile necesare pot apărea în următorii 5 ani.

Acum, să ajungem în Rusia. “Strategia de dezvoltare a industriei electronice a Rusiei pentru perioada până în 2025” a fost aprobată deja în 2007 prin ordinul Ministerului Energiei. Documentul specifică în mod expres necesitatea implantării dispozitivelor de identificare micro și nanoelectronică în organism și în creierul uman:

“Introducerea nanotehnologiei ar trebui să adâncească penetrarea nanoelectronicii în viața cotidiană a populației. Este necesar să se asigure comunicarea constantă a fiecărui individ cu rețelele informatice și de comandă globale de tip Internet. Nanoelectronica va fi integrată cu obiecte biologice și va asigura un control continuu asupra menținerii activității lor vitale, îmbunătățind calitatea vieții, reducând astfel costurile sociale ale statului. Dispozitivele nanoelectronice wireless integrate, care asigură contactul permanent al omului cu mediul intelectual, vor fi generalizate. Mijloacele wireless de contact direct al creierului uman cu obiecte din jur, vehicule și alte persoane vor fi utilizate pe scară largă. Desenele din aceste produse vor depăși miliarde de unități pe an, deoarece vor fi disponibile pe scară largă. “

Bio-obiecte sunteți voi și cu mine, dragi concetățeni, numerotați, digitizați și echipați cu purici! Cum poate fi asigurată “comunicarea constantă a fiecărui individ cu rețelele globale de informare și control”? Doar prin utilizarea dispozitivelor de identificare microelectronice și nanoelectronice, implantate în corpul și creierul “obiectelor biologice”. Nu este deja o persoană liberă, nu este o persoană interesată în relații juridice, ci o ființă controlată cu tărie!

Autorii „Strategia“ a se vedea la om un „obiect biologic“, un animal care necesită „monitorizarea continuă“, ca erbivore, în scopul de a „reduce cheltuielile sociale guvernului.“ Ca să nu mai vorbim de anihilarea completă a demnității și a tuturor drepturilor și libertăților persoanei umane, în cazul implantării dispozitivelor de identificare micro- și nanoelectronice în corpul și creierul uman. Experiențele cu natura umană reprezintă o amenințare de intervenție în esența omului și schimbările sale ireversibile și imprevizibile … s.

Recent, a apărut un alt proiect “Propuneri pentru formarea programului pe termen lung de dezvoltare a părții ruse a rețelei de Internet de informare și comunicare și a sectoarelor conexe ale economiei”, de asemenea pentru perioada până la 2025. Este proiectat de Institutul pentru Dezvoltarea Internetului (IRI), administrat de Herman Klimenko, consilier al Președintelui Federației Ruse.

Documentul publicat necesită un studiu serios și atent. Iată o singură caracteristică, referitoare la principalele tendințe ale “Propunerilor”, în secțiunea “Instituțiile comune de stat și societate”:

“Conectivitatea absolută în orice moment și în orice loc, 24-7-365, va fi fenomenul principal al confidențialității. Convergența biologică se va dezvolta intensiv: implantarea biochimelor la animale și la oameni, neurointerfeele, protezele inteligente, organele cibernetice. Viețile oamenilor vor include: îmbrăcăminte inteligentă, locuință inteligentă; imprimante 3D interne pentru a imprima afaceri, dispozitive, produse alimentare; dispozitive medicale portabile și implantabile, monitorizarea de la distanță a parametrilor de sănătate, diagnosticare la distanță, controlul aportului și introducerii de droguri, unic cititor de identificare, tranzacții fără numerar fără numerar cu toate companiile , turnichete, lăzi, transport, utilități și așa mai departe “.

Tehnologii similare sunt, de asemenea, implementate în China, India, Japonia, Coreea de Sud și, după cum sa menționat mai sus, în Europa. După cum puteți vedea, aceasta este o tendință globală, în ciuda diferențelor politice semnificative dintre țări. Cu alte cuvinte, implementarea planului global de construire a unei societăți digitale unice supranaționale, adoptată la summiturile de la Okinawa, Geneva și Tunis în perioada 2000-2005, continuă cu succes.

Sa dovedit de multe ori că construirea societății de control total și control strict al fiecărei persoane este o revoltă împotriva providenței lui Dumnezeu asupra lumii și a omului.

Aceste proiecte de transhumaniști, acești “amelioratori” ai naturii umane, simt într-adevăr gehenna. Se propune supunerea naturii umane la schimbare! Acesta este prezentat ca etapa următoare a “progresului” – prin intermediul electronicii și al ciberneticii, persoana umană este transformată într-o anexă a sistemului informatic care va urmări obiceiurile și contactele umane, va evalua comportamentul său și să autorizeze mișcarea în limitele pe care le va stabili.

Este o revoltă împotriva Creatorului? Este o încălcare a libertății, dată de Dumnezeu, asupra unicității fiecărui individ? Fără îndoială! Dar cum va privi Creatorul această profanare a imaginii și asemănării sale?

Scapându-se de toate principiile religioase și morale, “noii zei” – reprezentanți ai elitei tehnologice, propun să creeze o rasă umană “îmbunătățită” prin introducerea în corpul uman și creier a dispozitivelor electronice, diferit de ceea ce făcuse Domnul Dumnezeu. Ei doresc să transforme creația, imaginea și asemănarea lui Dumnezeu într-un “bio-obiect”, un cyborg, însușindu-și dreptul de a decide, ceea ce este bun pentru om și ceea ce nu este; ceea ce este bun și ce este greșit.

Dacă o persoană se consideră a fi cetățean al statului și, după cum suntem siguri, a statului “democrației suverane”, trebuie să rămână cea mai mare creație a lui Dumnezeu, cu toate caracteristicile sale unice, și să nu devină un obiect biologic “impersonal”.

O persoană ortodoxă trebuie să înțeleagă, mai presus de toate, răul pe care construcția “noii civilizații digitale” îl poate face pentru mântuirea sufletului său nemuritor. Reamintim, încă o dată, cuvintele Sfântului Ignatie (Briantchaninov): “Noul Testament spune că creștinul este o biserică, o casă, o navă. Scopul bisericii, pentru care Creatorul la creat, scopul navei, cu care a aranjat-o Marele Artist – astfel încât este un loc de locuit al lui Dumnezeu, un vas al sacramentului Sfântului -Spirit “.

mplantarea cipului de identificare în corpul și creierul omului nu este decât o invazie a sanctuarului destinat a fi locuit de Duhul Sfânt. Este clar că o persoană care acceptă o astfel de procedură nu va fi un loc de locuit al lui Dumnezeu, ci un om de satan. Este înrobirea spiritului omului, astfel încât omul viu și spiritual se transformă într-un “bio-obiect” sau un cyborg.

Iată cum reverendul Maxime Mărturisitorul vorbește despre vocația omului: “Dumnezeu ne-a creat să devenim comunicatori ai naturii divine, astfel încât să putem intra în eternitate, ca să devenim ca El, însuflețit prin har.

Nu există nici o îndoială că duhul rău și minciuna conduce transumaniștii –


V.P. Filimonov

Sursa: notinn.ru

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.