Pentagonul DARPA vrea să insereze un 47 lea cromozom artificial și Arme biologice etnice

Acest cromozom va oferi noi gene pentru utilizarea în inginerie a corpului uman. SynPloid Biotek LLC a primit două contracte în cadrul programului în valoare totală de 1,1 milioane USD (2015-2016 – 100.600 USD pentru prima fază de cercetare; 2015-2017 – 999.300 USD pentru lucrări care nu sunt specificate în registrul contractelor federale. Compania are doar doi angajați și nu există dosare anterioare de cercetare bio.

Și în acest context ar fi grefate arme biologice etnice sau biogenetice, potrivit jurnalistului bulgar.

Pentagonul vrea de asemenea să proiecteze ființe umane. Proiectul DARPA Advanced Tools for Mammalian Genome Engineering încearcă să creeze o platformă biologică în interiorul corpului uman, folosind-o pentru a furniza noi informații genetice și astfel să modifice oamenii la nivelul ADN-ului.

DARPA dorește să introducă un alt 47 de cromozomi artificiali în celulele umane. Acest cromozom va oferi noi gene care vor fi utilizate pentru inginerie corpului uman. SynPloid Biotek LLC a primit două contracte în cadrul programului în valoare totală de 1,1 milioane USD (2015-2016 – 100.600 USD pentru prima fază de cercetare; 2015-2017 – 999.300 USD pentru lucrări care nu sunt specificate în registrul contractelor federale .. Compania are doar doi angajați și nu are înregistrări anterioare de bio-cercetare.

Cercetări secrete de top despre virusurile sintetice

Entre 2008 și 2014, Statele Unite au investit aproximativ 820 milioane dolari în cercetarea în biologia sintetică, Apărarea fiind un contribuabil major. Majoritatea proiectelor militare de biologie sintetică sunt clasificate, incluzând o serie de studii clasificate de grupul secret JASON al consilierilor militari americani – de exemplu, virusuri emergente și editarea genomului pentru pentagon și viruși sintetici pentru Centrul național de combatere a terorismului .

JASON este un grup independent de consultanță științifică care oferă servicii de consultanță guvernului Statelor Unite în probleme de știință și tehnologie în domeniul apărării. A fost creat în 1960 și majoritatea rapoartelor lor JASON rezultate sunt clasificate. În scopuri administrative, proiectele JASON sunt gestionate de către Corporația MITER, care are contracte cu Departamentul Apărării, CIA și FBI. Din 2014, MITER a câștigat aproximativ 27,4 milioane USD în contracte cu DoD.

Deși rapoartele JASON sunt clasificate, un alt studiu al Forțelor Aeriene din SUA numit Biotehnologie: Patogeni modificați genetic, aruncă lumină asupra a ceea ce a căutat grupul secret JASON – 5 grupuri de agenți patogeni modificați genetic care pot fi folosiți ca arme biologice. Este vorba despre arme biologice binare (o combinație mortală a doi viruși), boli de schimb de gazdă (virusuri animale care „sar” la oameni, precum virusul Ebola), viruși furtivi și boli de design. Bolile creatoare pot fi proiectate pentru a viza un anumit grup etnic, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate ca arme biologice etnice.

Arme biologice etnice

Arma biologică etnică (arma biogenetică) este o armă teoretică care are ca scop în principal să dăuneze oamenilor de etnii sau genotipuri specifice.

Deși cercetarea și dezvoltarea armelor biologice etnice nu au fost niciodată confirmate public, documentele arată că Statele Unite colectează materiale biologice de la anumite grupuri etnice – ruși și chinezi.

Forța Aeriană a Statelor Unite a colectat în mod specific ARN-ul rusesc și mostrele de țesut sinovial, ridicând temeri la Moscova de un program secret de bio-arme etnice americane.

Sursa: fbo.gov

„Deși oficial cercetarea și dezvoltarea armelor biologice etnice nu a fost niciodată confirmată public, documentele arată că Statele Unite colectează materiale biologice de la anumite grupuri etnice – rușii și chinezii. Forța Aeriană a SUA a colectat în mod specific mostre de ARN rusesc și țesut sinovial, ceea ce ridică temeri la Moscova de un program secret american de arme biologice armate “, a adăugat raportul.

„În afară de ruși, Statele Unite au colectat materiale biologice de la pacienții sănătoși și canceroși din China. Institutul Național al Cancerului a colectat probe biologice de la 300 de subiecți din Linxian, Zhengzhou și Chengdu în China. În timp ce un alt proiect federal, intitulat Studiul descoperirii biomarkerilor metabolici serici ai carcinomului cu celule scuamoase ale esofagului din China, implică analiza a 349 de probe de ser prelevate de la pacienți chinezi. “

CORONA VIRUS CA ARMĂ BIO – SUSPICIUNI CHINEZE

Având în vedere aceste considerente, susținute de alarma de la Universitatea din Cambridge, suspiciunea că CoronaVirus în sine aduce China în genunchi câștigă și teren în rândul oamenilor de știință, atât pentru situații de urgență socială, cât și economică, poate fi o armă biologică care și-a pierdut controlul …

Inițial, degetul a fost îndreptat către laboratorul de cercetare din Wuhan, epicentrul epidemiei din provincia Hubei din China, dar astăzi, alte site-uri geopolitice internaționale extind cercul suspecților.

“De mult s-a limitat la sfera conspirației, teza conform căreia apariția bruscă a noii epidemii de coronavirus 2019-nCoV din Wuhan, China, este rezultatul unui atac biologic indirect și asimetric pare tot mai plauzibil” scrie portalul Strategika51 într-un articol republicat și la Reseau International.

Molecula CoronaVirus

“Transferul unei replici a coronavirusului de la un laborator secret din Statele Unite la un laborator de cercetare dintr-o țară membră a Five Eyes (acord de informații între serviciile secrete americane, britanice, canadiene, austriece și Noua Zeelandă – nota editorului) și, în acest caz, Australia dă din nou la cea mai sălbatică speculație și exclude pentru moment ipoteza accidentului care ar fi lovit un laborator biologic extrem de specializat, situat în Wuhan ”.

Cercetătorii chinezi au reușit să reproducă o secvență genetică din virus, dar nu din virusul însuși. Cu toate acestea, cercetătorii australieni au o replică a coronavirusului și susțin că sunt pe calea cea bună pentru un vaccin.

“Prima țară din lume care a suspectat o bio-armă în spatele epidemiei de coronavirus nCoV din 2019 în China este Coreea de Nord. Țara și-a închis granițele, a anulat un test atomic subteran și a decretat o mobilizare generală. Până în prezent, niciun mass-media chinez nu a ridicat teza despre bio-armă, deși subiectul face furie în cercurile conducătoare ale Partidului Comunist Chinez și ofițeri ai Armatei Populare de Eliberare din China “, a declarat Strategika. Strategika.

PATENTUL CORONA VIRUS DOAR PENTRU COPII

Printre așa-numitele „fake news”, care s-a răspândit imediat după epidemie, care a devenit ulterior o pandemie cu situația de urgență globală declarată de Organizația Mondială a Sănătății, a intrat și în cercetarea CoronaVirus brevetat de Institutul Pirbright. Un studiu care, potrivit autorilor, privește doar puii …

“Brevetul Institutului Pirbright, potrivit Associated Press, se referă la două virusuri care fac parte din familia coronavirusului: unul legat de bronșita infecțioasă aviară, care infectează păsările de curte, și delta-coronavirusul porcin, care infectează. porci. Însuși Institutul Pirbright a lămurit că brevetul său (# 10130701) se referă la „dezvoltarea unei forme slăbite a coronavirusului care ar putea fi folosit ca vaccin pentru prevenirea bolilor respiratorii la păsări și alte animale” și care nu în prezent nu are nicio legătură cu coronavirusurile umane ””.

Până nu se dovedește altfel, se poate crede doar această negare autoritară. Dar multe zone cenușii rămân tocmai pe această „pistă” pe originea probabilă a virusului.

„Prezenta invenție prevede un coronavirus viu atenuat cuprinzând o variantă a genei replicase care codifică poliproteine ​​cuprinzând o mutație în una sau mai multe dintre proteinele nestructurale (nsp) -10, nsp-14, nsp-15 sau nsp-16. Coronavirusul poate fi folosit ca vaccin pentru tratarea și / sau prevenirea unei boli, cum ar fi bronșita infecțioasă, într-un subiect “, citim despre prezentarea brevetului depus în Statele Unite de către Institutul Pirbright, care este finanțat de Bill & Fundația Melinda Gates, dar mai ales de către Wellcome Trust, o organizație de caritate din Londra, fondată în 1936, datorită moștenirii lăsate de Sir Henry Wellcome, magnatul industriei farmaceutice americane.

GSK: O ISTORIE A SCANDALELOR ȘI A INVESTIȚIILOR JUDICIALE

În timp ce activele comerciale ale Burroughs, Wellcome și Co. au sfârșit în mâinile Glaxo Wellcome, care în 2000 a preluat compania farmaceutică anglo-americană SmithKline Beecham pentru 76 de miliarde de dolari, după o altă fuziune, Glaxo SmithKline plc s-a născut. , liderul mondial în domeniul vaccinurilor, unul dintre principalii parteneri ai DARPA în domeniul noii filiale biologice lansată de agenția Pentagon în 2014.

Gigantul farmaceutic s-a născut dintr-o serie interminabilă de scandaluri și evenimente legale care demonstrează imodestibilitate în gestionarea medicamentelor și, prin urmare, în sănătatea oamenilor.

„În iulie 2012, GlaxoSmithKline a fost condamnat pentru cel mai mare caz de fraudă medicală din Statele Unite. În urma acestuia, el a acceptat să plătească 3 miliarde de dolari drept compensație, care este cea mai mare compensație plătită de o companie farmaceutică. Acordul este legat de promovarea ilegală a companiei a rețetelor de droguri, de faptul că nu a raportat corect datele privind utilizarea în condiții de siguranță, corupția medicilor și promovarea medicamentelor pentru utilizare neautorizată. permis “, relatează Wikipedia.

“În februarie 1991, președintele Smith Kline Beecham (producător al vaccinului Engerix B) ar fi plătit 600 de milioane de lire pentru admiterea sa în ministrul Sănătății de atunci, micul onor. De la Lorenzo pentru a obține diverse favoruri. Întrucât compania menționată mai sus este unicul producător al vaccinului “Engerix B”, un vaccin obligatoriu pentru hepatita B în mai 1991, vă rugăm să verificați dacă există o relație directă sau indirectă între această plată și propunerea ministru. să adopte legislație dintr-o singură țară care a obligat vaccinarea împotriva hepatitei B în Italia “.

A fost scrisă într-o plângere adresată parchetului Curții din Milano de către Asociația pentru libertatea alegerii terapeutice înainte ca Francesco De Lorenzo (cu fostul director al Serviciului farmaceutic Duilio Poggiolini) să fie condamnat nu numai la 5 ani în închisoare, dar și pentru a compensa statul italian cu mai mult de 5 milioane de euro fiecare pentru pagubele aduse imaginii.

În ciuda corupției dovedite, vaccinul împotriva hepatitei B din Italia a rămas obligatoriu, Smith Kline Beecham a fost absorbit de Glaxo care în 2016 și-a dublat investițiile în laboratoarele italiene înaintea guvernului Partidului Democrat al premierului Paolo Gentiloni, mulțumesc la decretul Lorenzin din 28 iulie 2017, a făcut obligatorie cele 10 vaccinuri (anti-polio, anti-difteria, anti-tetanos, anti-hepatită B, anti-pertussis, anti-Haemophilus influenzae tip b, anti-rujeolă, anti- rubeola, oreionul, varicela) inclusiv hexavalant pentru primele 6 boli, considerate periculoase de mulți pediatri din lipsa testelor.

PARTENERII DE GLAXO ȘI PENTAGON

Acest experiment pilot a avut loc ca parte a unui proiect de „cobai” privind sănătatea italiană, ca parte a programului global de securitate sanitară dictat de Casa Albă în septembrie 2014, în prezența președintelui Barack Obama.

Tocmai în același an în care agenția DARPA Defense Department a început să dezvolte sectorul organic în 2014. În același an, Agenția de Logistică a Apărării a acordat GSK o aprovizionare cu 6,5 milioane USD de vaccinuri pentru trupele sale. Nu a fost nici primul, nici ultimul, deoarece există, de asemenea, sinergii importante pentru studiul altor biotehnologii.

„DSO continuă să creeze și să încurajeze parteneriate care ajută la îndrumarea programelor noastre și să identifice oportunitățile de tranziție. De exemplu, relațiile cu componentele DoD, DHS și alți parteneri aliați federali, de stat, locali și SUA au facilitat tranziția, comercializarea și desfășurarea operațională a sistemului nostru SIGMA, o rețea de senzori la scară. a orașului pentru detectarea amenințărilor radiologice și nucleare. Un alt parteneriat exemplar este Machine Learning for Pharmaceutical Discovery and Synthesis Consortium, creat de echipa de cercetare MIT Make-It. Consorțiul are deja 13 membri de la companii precum Merck, Pfizer, Bayer și GlaxoSmithKline care folosesc instrumente software MIT Make-It, care ghidează sinteza noilor molecule și oferă informații MIT pentru a îmbunătăți performanța. ”

V alerie Browning, directorul Oficiului pentru Științele Apărării (DSO) de la DARPA, a scris într-un dosar în iunie trecut despre sinergiile dintre anumite multinaționale Big Pharma și agenția Pentagon.


VETERANS TODAY – CORONAVIRUS BIOWAR

SICUREZZA INTERNAZIONALE – SINERGIE ITALIA E IRAN

THE GUARDIAN – UNIT 731 IMPERIAL ARMY

GLOBALDRONEUAV – CIA INSECTHOPER

US TOMONEWS – DRAGONFLEYE PROJECT

http://rustyjames.canalblog.com/archives/2020/03/17/38104744.html

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.