Preziceri: Armele biogenetice ale Pentagonului și bioinginerie asupra virusurilor

„În zilele noastre, pentru oamenii lumii este clar că coronavirusul mutant și inteligent din 2019 a fost produs în laboratoare și, mai clar, prin stocul de război biologic aparținând puterilor egoiste mondiale și este mult mai anti -umane, distructive și oribile decât alte arme anti-umane, cum ar fi armele nucleare și chimice, precum și harpa ”.

Fostul președinte iranian Mahmoud-Ahmadinejad a scris într-o scrisoare adresată secretarului general al ONU, Antonio Guterres, referindu-se la Proiectul de cercetare de înaltă altitudine (HAARP), un studiu realizat de departamentele de apărare ale Statelor Unite iar din Canada a cântat în atmosfera superioară folosind un instrument lansat de un tun.

Între timp, Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemia. Situația nu se schimbă pentru țările cele mai afectate de virusul Corona și aflate deja în carantină națională timp de câteva zile precum China, Coreea de Sud, Italia, Iran și Japonia.

În Italia, toate restaurantele, barurile și magazinele generale sunt închise, cu excepția farmaciilor, magazinelor alimentare și magazinelor de tutun.

Dacă ar fi fost încă în viață, Agatha Christie ar fi scris deja noul ei roman pentru a spune cum și de ce celebrul ei detectiv belgian Hercule Poirot l-a arestat pe Bill Gates pentru pandemia CoronaVirus din sec. Pentru celebrul investigator literar, expertul perfect în complot pentru a demasca cele mai de neconceput intrigii, un singur indiciu a fost doar un indiciu, dar trei indicii au devenit o dovadă.

„Următorul război care ne va distruge nu va fi făcut din arme, ci din viruși și microbi” în martie 2015, a fost mesajul lui Bill Gates în cadrul unei conferințe Ted.

„Noi cheltuim o avere pentru descurajarea nucleară și atât de puțin pentru prevenirea unei pandemii, dar un virus necunoscut astăzi ar putea ucide milioane de oameni în anii următori și ar provoca o pierdere financiară de 3.000 de miliarde la nivel mondial” , adaugă cofondatorul Microsoft, care tocmai a părăsit consiliul de administrație al companiei în ultimele zile, unde va rămâne consultant tehnologic, pentru a se dedica mai mult „filantropie

În acest videoclip, Bill Gates a spus o mare minciună !! Pentru că Pentagonul a finanțat cercetarea armelor bacteriologice și a deschis sectorul biochimic al DARPA în 2014 și proiectele DTRA timp de mai mulți ani. După cum am scris în rapoartele anterioare.

Ei bine, „coincidențele” ciudate care leagă numele magnatului Microsoft de la CoVid-19 sunt atât de numeroase încât mă tem să vă spun că acum apar ca niște indicii serioase, precise și consecvente.

Pandemia a fost prezisă în timpul unui exercițiu la Centrul de Sănătate Johns Hopkins de la Școala Bloomberg de Sănătate Publică din Balrimora, la un summit organizat în octombrie la New York cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates scrie diverse site-uri contra-informații În ultimele săptămâni, mass-media din Atlantic a ridiculizat teoria conspirației.

Dacă acest forum între 15 jucători mondiali din lumea sănătății, economiei și securității, deschis doar 130 de invitați exclusivi, ar fi fost singurul element care leagă imperiul guruului IT de urgența virusului. Corona, într-adevăr ar fi putut fi considerată o coincidență foarte curioasă a umbrelor ușor fantomate și apocaliptice, așa cum este numită „Evenimentul 201”, când o persoană va vorbi despre distrugerea celor trei pete de oameni dintr-o galerie de către viruși și că este considerat un filantrop, este pacat ca acest tip merita sa fie arestat pentru discurs si scuze pentru ura si genocid si ar trebui sa-i interzicem orice intalnire pe care ti-o tratam ca un conspirator atunci cand citezi astfel de gunoi este lumea cu susul in jos, el conspirati in fata lumii întreg și e filantrop. mesaj către cititorii care au venit să-mi spună, dar încetează să semăn frica cu China, nu am semănat nimic, au semănat cu moartea, dar ai fost prea lobotomizat ca să fi înțeles acum că este în fața ochilor tăi c care conspiratorul eh răspunde că mi-ar plăcea atât de mult să fi avut totul greșit și că aveți dreptate, dar nu este cazul tot ce v-am raportat nu a fost în afara imaginației mele … citiți articolele din februarie …. un oficial al serviciului secret: avocatul Avril Haines, fost director adjunct al Agenției Centrale de Informații și fost consilier adjunct al securității naționale la Casa Albă (2013-2017). Avril Haines, director CIA din 2013 până în 2017 Ea a fost numită „consilier asistent” în 2013 prin alegerea lui Barack Obama și a fost apărată de directorul CIA John Brennan, când Washington Post a numit această postare „oarecum neobișnuit ”.

Avril Haines, fost director adjunct al Agenției Centrale de Informații

“Haines știe mai multe despre operațiunile sub acoperire decât oricine din guvernul Statelor Unite din afara CIA”, a răspuns noul șef al contrainformațiilor americane, în timp ce New York a remarcat că nu este un ” Professional Intelligence “în activitatea sa la Departamentul de Stat. Cu toate acestea, Statele Unite s-au ocupat anterior de sârmă și drone.

Dezastru de arme biogenetice. Surse Intel: „Virusul răspândit de CIA cu nano-Uav” precum Cyber-DragonflEye. Alertă în Iran și Italia DragonflEye, o insectă cyber-spion-pilotată de lumină modificată genetic

Conform popularului mecanic, DragonflEye este o libelula conceputa genetic cu neuroni ghidatori sensibili la lumina, implantati in maduva spinarii. Insectele echipate cu un rucsac personalizat umplut cu senzori pot fi controlate, dar este încă în dezvoltare. Clipești de lumină sunt folosiți pentru a acoperi sau a mișca insecte ”, se arată în același site.

Se pare că proiectul a depășit primul obstacol după ce unele libelule modificate genetic și-au luat primul zbor. Ideea a fost dezvoltată de cercetătorii de la laboratorul Charles Drak Stark și de la Howard Hughes HHMI Medical Institute, care este specializat în cercetarea biomedicală și parteneri în diferite proiecte DARPA. În vara lui 2017, primele lor teste pozitive au avut o vizibilitate mare în mass-media și pe YouTube, de asemenea, cu interviul cu cercetătorii.

“Acest sistem împinge limitele recuperării energiei, detectării mișcării, algoritmilor, miniaturizării și optogeneticii, toate într-un sistem suficient de mic pentru a fi transportat de o insectă” J. Wheeler, inginer Biomedical la Draper și Howard Hughes Medical Institute și cercetător de tehnologie senior a spus într-un comunicat de presă, potrivit Us TomoNews.

„Libélul Cyborg ar putea fi transformat în sisteme de supraveghere minuscule. Alte aplicații ale acestei tehnologii pot include polenizarea ghidată, distribuția sarcinii utile, precum și medicamentul și diagnosticul de precizie ”este specificat.

De doi ani încoace, nu s-a cunoscut nimic despre DragonflEye și despre posibila utilizare a acestuia în domeniul militar, având în vedere colaborarea consolidată dintre Institutul Hughes și Pentagon. Cu toate acestea, este clar că dacă o libelula poate fi modificată genetic și controlată de la distanță pentru polenizare în același mod, ea poate fi controlată cu ușurință pentru răspândirea unui virus …

Acest forum „profetic” capătă și mai multă importanță după investigația noastră anterioară cu privire la împletirea dintre Bill & Melinda Gates Foundation, Institutul Pirbright, gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline, lider în vaccinuri, administrat de un director al Microsoft Corporation și partener al Pentagonul agențiilor sale de cercetare privind armele inovatoare Darpa și Dtra, de asemenea specializate în studii de biologie și inginerie genetică și, prin urmare, perfect capabile să pregătească un virus biogenetic cu ținte etnice precise.

General infectat. Pandemie cu inelul de aur pentru BioWeapon și GSK cu Bill Gates, Pentagon și BlackRock sionist

Am scris deja despre legăturile care susțin teza unei pandemii de arme biologice în raportul anterior și le vom analiza ulterior în acest articol. Să încercăm acum să înțelegem de ce după China, unde epidemia scade lent, Italia, peste 21 de mii de cazuri CoVid-19 cu 1.441 de decese, și Iran, peste 12 mii de modă și 611 decese (14 martie) ), sunt țările cele mai afectate.

Ministrul de externe de la Beijing se îndoiește că pacientul zero este un soldat american. De fapt, purtătorul de cuvânt Zhao Lijian a postat videoclipuri cu audiența Camerei Reprezentanților pe Twitter în prezența directorului Centrelor pentru prevenirea și controlul bolilor (CoC), Robert Redfield. China cere transparență și claritate din partea Statelor Unite.

Media socială chineză Weibo a suspectat, de asemenea, că virusul s-a răspândit în timpul Jocurilor Militare Mondiale organizate la Wuhan la jumătatea lunii octombrie, la care au participat 300 de militari americani.

După cum a raportat Veterans Today, printre aceștia s-ar fi aflat o echipă de sportivi specializați fals în locul unei misiuni de război biologic, care ar fi putut fi ușor propagată ca focul cu nano drone,

IRAN ÎN CERCETAREA FACTORII NUCLEARE QOM

Cifrele sunt alarmante atât pentru că cresc exponențial, dar mai ales pentru că, după masacrul care a avut loc în China, 3,140 de decese din 80,924, reprezintă cel mai mare indice de mortalitate din lume: în Iran, decesele sunt de fapt de 3 ori mai mari decât cele din Coreea de Sud (60), în timp ce în Italia, sunt chiar de 10 ori mai multe care reprezintă aproximativ 15% din toate victimele CoronaVirus de pe planetă, estimată la 4012 prin raportul nr. 50 din Organizația Mondială a Sănătății.

În raportul anterior, am explicat că s-ar putea datora celor două genotipuri diferite ale tulpinii virale CoVid-19, una mai agresivă și fatală din cauza manipulării umane neidentificate, cealaltă a unei morbidități ridicate, dar nu foarte fatale.

În ipoteza armei bacteriologice, evident pentru a demonstra dacă nu va fi niciodată posibil, iată teza pandemiei etnice a virusului biogenetic, care este perfect în măsură să explice aceste anomalii macroscopice între cele întâmplate în China, în Iran și Italia în comparație cu restul lumii.

Dacă este aproape inutil să se explice rivalitățile de lungă durată dintre două superputeri precum China și Statele Unite, leagănul acestui stat globalist profund, a cărui existență CIA însăși a recunoscut recent, puternic condiționată de Lobby financiar sionist pe piața armelor (convențional și nu), care își găsește expresia în organizații formale, cum ar fi AIPAC (Comitetul american pentru afaceri publice din Israel), un grup american de presiune cunoscut pentru sprijinul puternic acordat statului Israel.    

Trebuie reamintit că cei dintre Washington și Teheran au devenit recent mai acut cu ieșirea Statelor Unite din tratatul JCPOA (Planul Complet de Acțiune) asupra Iranului la care Iranul a răspuns prin reluarea îmbogățirii uraniu pentru uz militar. Punctul culminant al confruntării s-a produs atunci când un dron al Forțelor Aeriene al SUA lansat de la baza Al Udeid din Qatar l-a ucis pe generalul Qasem Soleimani, comandantul Forțelor Quds, unitatea specială pentru misiunile externe ale Gărzilor Revoluționari Islamici sau Pasdaranul iranian.

Iranul bombardează două baze americane în Irak cu rachete de înaltă tehnologie

Această instalație nu este doar una dintre cele mai inovatoare pentru viteza de îmbogățire a uraniului pentru a construi focoase nucleare pe care Iranul nu ar trebui să le aibă încă sau, în orice caz, în număr limitat, tocmai din cauza restricțiilor JCPOA.

Instalare nucleară Fordow pe harta din 2007

Dar este, de asemenea, practic inaccesibil, deoarece este efectuat într-un buncăr subteran la 50 de metri adâncime: prin urmare, este foarte dificil de detonat chiar și cu o rachetă puternică, dar în mod evident există riscul de contagiune a unei epidemii virale printre operatorii săi, prin ne represaliază acum probabil izolați de lume, după răzbunarea lor

Șeful CIA pentru Orientul Mijlociu, Soleimani Killer, a murit într-un avion cu avion în Afganistan. Tasnim & Mirror au spus după VT

Tocmai în Qom, prima epidemie de CoronaVirus a fost înregistrată în Iran, care s-a răspândit rapid în capitala vecină și populată. Epidemia a izbucnit aproximativ la o lună după misteriosul accident de avion din Afganistan în care s-a prăbușit un avion spion al CIA Commando, cu ofițerul principal de operare din Orientul Mijlociu, Mike D’Andrea la bord. .

http://rustyjames.canalblog.com/archives/2020/03/16/38104366.html

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.