Povestea scalvagismului sau a cultivarii oamenilor

Aceasta este povestea sclavagismului.

Cum a ajuns sa fie reala si cum poti sa te eliberezi?

Ca si toate animalele oamenii vor sa domine si sa exploateze resursele din jur. La inceput ne-am hranit cu resursele din apropiere si apoi ceva magic si teribil s-a intamplat cu mintea noastra. Singura rasa care a capatat frica de moarte si de viitor.Acesta este stadiul unei mari tragedii si a unei posibilitati mai mari.

Cand ne e frica de moarte, de a fi ranit, de a fi inchis, devenim controlabil si…valoros, intr-un fel in care nici o alta resursa nu poate exista.

Cea mai mare resursa care poate fi controlata nu este naturala, utilaje, animale , pamanturi… dar alte fiinte umane.

Poti sa ii faci frica unui animal, pentru ca animalelor le este frica de durere pe moment, dar nu poti sa-i creezi frica de lipsa a libertatii, de tortura sau inchisoare, in viitor, pentru ca animalele au un simt slab dezvoltat al zilei de maine.

Nu poti sa infricosezi o vaca cu tortura, sau o oaie cu moartea, nu poti sa tai un copac si sa il ameninti sa produca mai multe fructe.

Nu poti sa obtii mai multe oua daca ameninti o gaina, dar poti sa-i ceri unui om ouale daca il ameninti.

Acest sistem al cultivarii oamenilor a fost cel mai profitabil si cea mai distructiva ocupatie din istorie.

Societatea umana nu poate fi inteleasa rational pana nu descoperim esenta ei: o serie de ferme in care fermierii oameni detin stocuri umane.

Unii oameni sunt confuzi, pentru ca guvernele asigura un sistem de sanatate, apa , educatie s.a.m.d. isi imagineaza ca e ceva bunastare.. ceea ce este departe de adevar.

Fermierii asigura bunastare animalelor, irigare, antrenamente stocului pe care il detin.

Unii oameni devin confuzi pentru ca ni se permit unele libertati si isi imagineaza ca guvernele protejeaza interesele noastre. Dar fermierii isi plateaza semintele la o oarece distanta ca sa le creasca rentabilitatea si sa le permita anumitor animale tarcuri mai mari. Inseamna ca vor produce mai mult lapte si carne.

In tara ta, sau ferma care aplica taxe, fermierul tau iti asigura unele libertati, nu pentru ca ii pasa de aceste libertati, dar pentru ca vrea sa isi creasca beneficiile.

Acum incepi sa vezi natura custii tale, in care te-ai nascut.

Au fost 4 faze majore al sclavagismului uman/

1 faza in Vechiul Egipt a fost directa si brutala. Corputile oamenilor au fost controlate, dar productivitatea creativa a creierului era de neatins in ghiarele sacalilor. Sclavagismul era neproductibilsi necesita resurse enorme pentru a fi controlat.

A 2 faza , cea romana in care oamenii aveau ceva libertati, pentru a crea , a fi ingeniosi, astfel crestea productivitatea si bogatia Romei implicit. Taxele au crescut , iar Roma a devenit Imperiu, distrugind libertatile economice care iau alimentat bogatia si s-a prabusit.

Dupa prabusirea Romei, conceptul de stocuri umane si taxarea a ramas. In loc sa fie stapaniti direct taranii proprietari puteau sa exploateze terenul cat timp plateau taxele.Apoi si aceste metode au cazut, fiind inlocuite de altele mai productive, cu mai putini oameni intermediari.

Accesul la mancare a permis dezvoltarea oraselor, apoi a modelului democratic  de stocuri umane.

Cand taranii au ajuns la oras, un capital foarte mare de mana de lucru ieftina in beneficiul industrializarii. Astfel conducatorii au realizat ca pot produce mai multi bani, lasand oamenii, pe care ii detin, sa isi aleaga singuri uzurpatorul.

Sub modelul democratic, sclavagismul direct a fost preluat de modelul mafiot.Mafiotii , in loc sa detina afaceri direct, trimiteau , o data pe luna, sa fure de la proprietarii de afaceri.

Cea mai buna metoda de a mentine aceasta iluzie a libertatii este sa puna  unii oameni  in locul stapanului. Astfel devin dependenti de ierarhie si vor ameninta pe pricine se opune lor sau care sa expuna adevarul. Cu alte cuvinte , din aceasta perspectiva,  libertatea este sclavagism si sclavagismul libertate.

Faptul de ai face pe oameni sa se atace intre ei, sau impotriva oricarui expune realitatea, are ca rezultat usurinta de a controla masele.

Cei care cred ca sunt dependenti de stapanii sistemului se vor opune violent ideilor adevarate despre sclavagismul indirect . Pana si intelectualitatea dependenta de fermieri vor proteja sistemul sau oricine cere libertatea. Astfel responsabilitatea morala a problemelor destructive,  create de sclavagism , este aruncata pe cei care vor libertatea reala.

Astfel stocurile umane, simtindu-se amenintate vor cere protectie sistemului sclavagist si implicit fermierilor.

Acum iti este permis sa-ti alegi uzurpatorul si taxele pe care trebuie sa le platesti la stapani.

Marea provocare a modelului democratic este ca cresterea libertatilor si bogatiilor ameninta stapanii.

Cu cat oamenii sunt mai liberi incep sa se intrebe de ce au nevoie de conducatori.

Nimeni nu a spus ca cultivarea oamenilor este usoara.

Mentinerea oamenilor sur control are 3 faze/
Indoctrinarea tinerilor prin educatie indicata de guvern astfel incat sa controleze gandirea.

Oamenii sa se lupte intre ei prin crearea stocurilor de oameni dependenti.

Este foarte greu sa controlezi oamenii direct prin forta si este neproductiv. Oamenii nu sunt productivi in captivitate directa.

3°Dar daca oamenii cred ca sunt liberi, vor produce mult mai mult pentru stapani.

Sistemul acesta de fermieri este aproape de sfarsit.

Tragediile sistemului economic modern- datorita libertatilor controlate.

Puterea unui stat este direct proportionata cu libertatile economice de consum. Libertatile economice creeaza bogatie, care atrage la randul ei mai multi hoti si paraziti politici, care distrug libertatile economice. Cu alte cuvinte libertatile controlate metasteaza cancerul statului.De aceea nu exista alternativa a unei societati cu adevarat libere, o societate fara conducatori politici, fara sclavagism, fara agresivitatea taxelor.

Am evitatat realitatea ororii sclavagismului pentru ca e asa de dureroasa sa o vedem direct. Dansam in jurul unui sistem autodestructiv, pentru ca ne este frica de atacuri din partea colegilor din cusca; dar putem ramane in custile pe care refuzam sa le vedem

TREZESTE-TE!

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.