Dezvaluirea unui pilot despre manipularea climatului

 

pilot-300x291.jpg

 

 

Dane Wigington –  9 decembrie  2014

Cele două scrisori de mai jos au fost transmise site-ului “Raportul HAARP”, aceste texte mi-au fost trimise  de administratorul site-ului. Sursa mesajului pretinde retransmiterea  rapoartelor unui pilot militar american care participa la programele de cosmar  aerosol,  pulverizarea fiind în cerul nostru, zi de zi. Sunt declarațiile adevărate? Este sursa credibilă? În ambele cazuri, nu am nici o modalitate de a confirma. Acestea fiind spuse, nu desconsider  ce spun acesti piloti. Structura de putere transmite un ordin foarte simplu trupelor: “. Ei sau  noi” Acceasta este tema de baza, descrise de pilotul presupus. Faptul că schimbările climatice scapă multora, nu este o surpriză. Informarea militarilor barbati și femei care participă la aceste programe ar complica serios problema. Această dezvăluire ar risca  să creeze confuzia sloganului “alb și negru”, “noi împotriva lor” folosit de cei aflați la putere pentru a  manipula frații și surorile noastre în armată. Semnalez aceste mesaje ca o dezvăluire publică. Deși nu avem nici o modalitate de a verifica validitatea mesajelor de mai jos, declarațiile și afirmațiile  pe care le conțin trebuie să fie luate în considerare.

 

http://www.geoengineeringwatch.org/climate-engineering-pilot-disclosure/

 

Primul mesaj transmis

Vărul meu care a fost concediat de seful nostru, […], mi-a trimis informațiile transmise de către un prieten de-al său, inca pilot in US Air Force. Acest pilot spune ca face zboruri “chemtrails” (de  pulverizare chimică)!

Pilotul nostru a declarat  vărului meu ca program global de manipulare climatica poarta numele de “Indigo Skyfold”. Cel puțin în cercul de piloți și echipaje cu care lucrează . Ii fac sa urmeze rute de zbor specifice în comunicare cu sateliți care controleaza formele de dispersii de aerosol. El a spus că pilotii corecteaza căile  din când în când și fac aterizări și decolări. Echipele de piloti, de naviganti și de întreținere lurează în permanență, și raman doar 18 luni într-un anumit bază. El spune că acest lucru este pentru a asigura faptul că piloții și familiile lor nu-si  fac prea mulți prieteni, și ca limbajurile sa nu fie  denaturate. În plus, executa schimburi de  zi si schimburi de noapte. Există o bază pentru zboruri de zi, cât și pentru zboruri pe timp de noapte. Fiecare bază acoperă o suprafață de 400 de kilometri și fiecare escadron  de avioane poate acoperi  trei state, sau chiar mai mult deasupra zonei oceanului.

Li se spune să faca , pur și simplu munca și ” sa-si tina gura ” . Superiorii lor le spun tot timpul , ” Aceasta este o problemă de securitate națională ” și “Fără aceste zboruri , ultima generatie de arme militare ale inamicului nostru ar putea  pătrunde cu ușurință in spațiul aerian nord-american . Noi  ne-am luat angajamentul de a proteja pe aliatii nostrii de aceleași amenințări provenind din cer . Prin urmare am extins această protecție în țările care sprijină eforturile noastre . Națiunile ostile sunt , de asemenea, în curs de a construi scuturi aeriene și încearcă să detecteze defectele noilor noastre tehnologii spațiale și aeriene . “ 

Pentru mine  pare mai mult ca un comunicat de presă . Cred că acest pilot ori crede ceea ce i se spune , ori pur și simplu încearcă să ascundă planul lor de genocid . I-am spus vărului să-l întrebe :

De ce pulverizati substante  chimice mortale și metale toxice grele  deasupra copiilor tăi ? Dacă ai ști că chemtrailurile si HAARPurile   ucid  mai repede decât orice armă pe care inamicul o poate concepe ? De ce continuă să pulverizeze ? De ce nu refuzati supunerea acestor ordine ca  să le oprească ? Dacă sute de piloți chemtrail ar fi  aduși în fața unui tribunal marțial , s-ar atrage atenția publicului cu privire la aceste programe ? Pentru dragostea copiilor tăi , de ce ? Va las să citiți răspunsul său . 

 

Al doilea mesaj transmis

Firewall meu a detectat mai multe tentative de intruziune , atunci când am cautat pe Google ” Indigo Skyhold ” . Nu există informații pe internet despre acest lucru. Acest lucru este unic .

Am primit un raspuns destul de lung de la  pilotul de avion ” chemtrail “. Aici este textul  e-mail al lui . 

In primul rând , permiteți-mi să spun că nu sunt de acord cu afectarile misiunii mele . Dar , care adevărat soldat este multumit ? Mulți dintre noi au intentionat să se revolte în rândurile armatei , și de a contesta ordinele din timp în timp . Ne mentin în întuneric atunci când este vorba de răspunsuri oneste despre ceea ce pulverizam cu adevărat . Dacă ar afla că noi sau familiile noastre , investigheaza activ despre ” chemtrailuri ” , ar urma masuri disciplinare automate și rapide . HAARPurile  și radarurile , sunt alte  două subiecte de cercetare non- autorizate . Cu excepția cazului în care copiii noștri ar fi informati despre ele la școală ( in bazele noastre) , nu putem noi înșine sa ne informam, sau să ne informeze pentru a-i educa la școala publică .

Nu vreau să pulverizez în mod intenționat aerosoli toxici pe copiii mei sau familia mea . Dar , sa stiti ca  80 % sau mai mult din piloti nu au familie sau copii . Acesti piloti sunt alesi din rândurile de sus în Air Force , al Marinei și Gardei de Coasta . Cei mai multi piloti sunt ” intariti ” , și nu le pasă daca  ucid, despre  aspecte nedorite sau ” de curățare ” a Americii și a lumii . Va jur . Majoritatea pilotilor sunt ca mașinile . Eu le spun Tanchere Terminator .

Eu nu ar trebui să -ți spun asta . Dar aproape o treime din toate zboruri decoleaza de pe  insule mici anonime . Baze noi sunt construite in jur de  opt pe an . Pe aceste insule foarte îndepărtate , există antene HAARP de toate formele și multe facilități in jurul insulelor , în adâncurile oceanului în sine . Marina a dezvoltat o tehnologie sofisticată pentru constructii subacvatice , care permite roboților submersibili complet autonomi, să parcurgă distanțe mari , și chiar fabrica piese pentru aceste instalații submarine de antene , pe masura ce  progreseaza în ocean . De fiecare dată când auziti sa vedeti  exerciții militare pe mare , este , în esență, ca sa se mențină și refaca armata lor de roboți ” servitori ” submarini . Există , probabil,  un submarin robot pentru o aeronavă, și, în curând doua .

Nu veti gasi nimic despre toate astea prin căutarea pe Google Earth . Nu este o eroare în cazul în care imaginile despre  bazele militare de pe insule sunt incetosate sau în cazul în care pete ascund imagini despre antenele subacvatice . Este imposibil de a localiza toate aceste instalatii . Ei chiar au pictat nori falsi peste unele dintre ele , pentru a evita ochii indiscreti .Prieteni civili mi-au arătat unele dintre aceste imagini . De aceea știu asta.

Am înțeles pe deplin îngrijorarea d-tra pentru viața oamenilor .

Dar aici e hic-ul. In timpul antrenamentelor noastre , ni se arată distrugerea catastrofală in videoclipuri a  țarii noastră , cu arme sofisticate . Apoi ni se spune că vom avea aceste consecințe , dacă nu facem aceste zboruri de pulverizare. Programele noastre pentru construirea unui scut defensiv de arme in aer sunt singura misiune de acest gen din lume . Suntem  plătiti mai mult decât orice alt pilot  pentru serviciul nostru . Mai mult decat  piloții din Air Force One care fac la fel de mult sau mai mult , și sunt, de asemenea mentinu-ti într-o lume întunecată și secreta , pentru protecția acestora . Ei ne spun că secretul este protecția noastră , și că nu ar trebui să ascultam tot ceea ce se povesteste in public.

Cunoastem cu toții programul Cyber ​​” Flashpoint ” , sau FP – 03 cunoscut în comunitatea veteranilor . Acest program este o secvență de auto -distrugere , care poate fi activat de la distanță de la orice bază de pe teren , pe apă , sub apă , sau orice altă unitate mobilă aeriana . Semnalul este criptat prin satelit , și nu pot fi intrerupt sau blocat . La un moment dat , v-ar putea ramane doar  15 secunde înainte de a muri !

Ei ne spun că acest program  Flashpoint exista , pentru a evita  caderea accidentala pe zonele dens populate . Ei pot exploda la distanta  avioanele noastre, în zonele fără risc . Dar adânc în noi , suntem destul de sigur că acest program de securitate previne dezvaluirile pilotilor, in fata autorităților publice , private sau civile.

Ai văzut vreodată un membru al echipajului sa  supraviețuiasca celor câteva accidente care au avut loc ? Orice aeronavă atinsa, a fost complet distrus . Pentru un motiv bun , sunt sigur .

Ne riscăm viețile în mai multe moduri , de fiecare dată când zburam . Mai ales în timpul zborurilor de noapte in care suntem nevoiți să zburam la altitudini din ce in ce mai mici. Simțim răspândirea întunerica ale forțelor masive ale Imperiului , și știm că intr-o noapte cineva va trage în noi cu vreo arma.In timp ce pulverizam  pentru operațiunile lor sub acoperire , sau pe timpul zborului deasupre vreunei culturi ilegale de marijuana .

Știu că unele avioane au fost lovite de arme ruse, chineze sau coreeane , și, prin urmare prabusite . Dar mass-media nu vorbeste despre aceste evenimente . De asemenea,  nu au voie să vorbească zborurile noastre . Trebuie să fie adevărat , pentru că eu încă nu am văzut nici un raport detaliat sau aprofundat despre misiunile noastre . Pe orice suport public , altele decât emisiile despre  conspirativ și site-urile web anti-guvernamentale.

Risc totul  în timp ce dezvălui cât mai multe informații , și veți găsi foarte puțini ca mine . Chiar propria mea echipă ,m-ar oprii si conduce la Curtea Marțială , dacă ar fi  informata cu privire la aceasta convorbire . De aceea nu pot trimite un e-mail direct . Dar , vărul meu mi-a spus că si d-tra, va asumati  de asemenea riscuri prin  publicarea acestor informații . Va salut d-le pentru ca resistati in fata puterii si Big Brotherului..

Mi-ar face placere sa merg maine acasă și nici un minut de zbor in plus . [ … ] Cerul albastru al tineretii mele imi lipseste si  mi-e rușine sa murdaresc acest vis . Poate mai mult din colegii mei piloți au citit sau au auzit despre subiectul asta , și care decid să facă acelasi lucru ? Știu doar o mică parte din imaginea de ansamblu , deoarece acestia compartimenteaza totul .

Dacă aflu mai mult il voi informa pe vărul meu . El simte o ezitare în rânduri , și  crede un fel de revoltă  ar putea exploda impotriva acestor  manipulări climatice , aceasta” Spălare Mondiala” ! [ … ] Vărul meu are încă prieteni bine plasati , care să îl protejeaza .

Ultimele cuvinte ale pilotului :

” Toți piloții în concediu , sunt obligati să  raporteze superiorilor lor înainte de  15  decembrie. Operațiuni speciale de formare sunt planificate pentru a se califica pentru zborurile Indigo faza II ,de așteptat să înceapă aproximativ din 21 ianuarie  ” . Acestea sunt cuvintele lui și nu un mesaj de la US Air Force , el a vrut să sublinieze .

El crede că zborurile lor se vor intensifica în zonele de est din California și Texas pentru a agrava secetă mai departe in interior. Mai mult decât atât , el crede că o combinație cu totul noua ” extrem de toxica” chemtrail va fi pulverizata . O noua tehnologie care face ca aceste chemtrailuri speciale  complet invizibile, va fi folosita . Se presupune ca un scut de protecție atmosferic , dar el nu crede nicidecum.

 

Sursa:  http://www.cielvoile.fr/article-divulgation-d-un-pilote-sur-la-manipulation-du-climat-125230324.html

 

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.