Minciuni și iluzii cu privire la ascensiune

 

         b1

 

” Mulți profeti mincinoși se vor scula , și vor înșela pe mulți . “( Matei 24/11 )

 

B2 Saint-Matthieu

Înălțarea reprezintă evoluția conștiinței pe Pământ ca și în tot universul și în toate planurile de realitate . Evoluția conștiinței este o lege care însoțește toate formele de viață și a vieții mai ales umane .În univers, totul este vibratie si totul se schimba .

B3 Averseau

Înălțarea omului este o evoluție internă a ființei care integrează corp de Lumina si atinge unificarea și tranziția la o stare super- conștientă determinând-o la realizarea ei . Aceasta este starea la care Isus a ajuns la sfârșitul duratei de viață și, de asemenea un stat care sa manifestat prin Buddha . Aceasta este starea de a veni la toți cei care au lucrat pentru a rezolva leziunile  și karma lor de muncă intensă , care poate lua nenumărate vieți , dacă vorbim despre numărul de vieți sau încorporate atâtea secole succesive ca în dezincarnari si  încarnări .

 

B4 Aascension

Înălțarea este inclusa în principalele religii monoteiste , inclusiv Islamul cu Înălțarea lui Mohamed ( sau călătorie nocturna  Isra ‘ și scara  Înălțării cu îngerul Gabriel sau Mi’raj ) și creștinismul . Sursa istorică a Înălțării lui Isus este Evanghelia lui Luca .

Dar, mai recent , Înălțarea a fost repetata pe scară largă în teoriile New Age , de calendarul Maya , care anunță sfârșitul unui ciclu în 2012 , care reprezinta  trecerea de la era de Pește la Era Vărsătorului , și nimic altceva ; alt argument ar fi fantasmagonic  si de multi spirituali din lume. Tema ” Înălțarea /Ascensiunea” reprezintă numai 64 milioane de vizitatori pe Google și rămâne cu mult în urma “2012 “, cu 2,2 miliarde de de apariții , ceea ce înseamnă , în termeni de analiză că lumea este în așteptare pentru miracol pasiv extern fără sprijin activ individual . 2012 este asociat cu Apocalipsa : 93 de milioane de link-uri .

B5 Miraj_by_Sultan_Muhammad-338x500

 

Dezvoltarea tezelor New Age în jurul anului 2012 a creat un egregor real de înșelăciune care produce efecte contrare scopului inițial , prin intermediul noilor superstiții , bazate pe informații interpretate  necorespunzător ale Evangheliilor sau canalizari eronate  din astral .

Proliferarea canalelor , cărți , filme și activismul multor spiritualisti hraneste fluxuri constante de confuzie și isolare în scopul beneficiilor  personale.

2011 ( și nu 2012) este într-adevăr un an pivot marcant de stabilire a Pământului în noua Era a Vărsătorului ,  timp decisiv atât pentru Ascension individuale și cat si colectiva .

 

Teoria visului 

B6 chut-je-rc3aave-225x300

 Teoria visului sau credința că realitatea traita este o iluzie  sau vis este mult folosita de unii lideri și , iresponsabil , tinde să mențină anumite grupuri într-o indolență sau astralitate de foarte joasă frecvență .

Mecanica cuantică și teoriile New Age au propagat ideea că realitatea noastră este iluzie  sau un vis . De acolo , teoriile transmise  minimizeaza munca reală necesara in noi insine,  pentru  schimbare.

Trăim bine pe un plan de realitate și realitatea  fiecarui plan este legata de un nivel de conștiință cu filtre sau opacități corespunzătoare.

Confuzia cu visul sau iluzia este de a nega ceea ce este și cum  sa progresam in lumea de dincolo dacă baza nu este perceptibila. Inseamna  de a sări în vid .

Riscul este de a scăpa din propriul plan de realitate și fara a ajunge la esential adica munca necesara pentru evolutia constiintei.

Iluzia este prost inteleasa . Fiecare plan al constiintei are sens în sine . Realitatea unui plan  de conștiință corespunde unei gradatii piramidale  și urcam treapta cu treapta .

Evolutia in constiinta implică o prezență puternică în realitatea inițială , nu o evadare , un transfer sau proiecție într-un plan fictiv al realității create de imaginație . Astfel , la fel ca în filmul ” Inception “,  spiritualistul  este pierdut într-un univers imaginar și a ales să fugă de adevărata realitate .

 

Cea mai mare minciună este să crezi ca ai ajuns la partea de sus a tabloului  și si sa te oferi  propriului tău demon.

Multi spiritualisti  s-au convins singuri ca  au ajuns la calea esentiala  de a fi , bazându-se pe sentimentele lor și a puterii pe care o conferă . Dar un sentiment este întotdeauna relativ la maturitatea conștiinței și , în general, supraevaluat în funcție de mândria lor .

B7 9mon-242x300

Aceasta momeala  este cea mai mare capcana a orgoliului și se manifestă pe măsura orgoliului netratat  , prin urmare a  leziunilor  care tind să se hrănească cu această mândrie și de a induce confuzie interioară între ego și suflet .

Este o superstiție alimentată de mândrie și toropeala cara este creata , eclipsând orice viziune a minții . Orbirea este chiar mai puternică pe masura ce mândria se bazează pe resentimente fanteziste care adorm mintea și sugerează că există un miracol .

Filmul ” In bună credință , ești gata pentru un miracol ? “, arată că minunea adevărată vine de la autenticitate , mai degrabă decât de la  magie , dar spectaculos , făcute pentru a atrage un public deja cucerit cauzei.

Multi spiritualisti , mediumi și vindecătorii autovalideaza presupusele puterile și le justifica prin vechimea presupusa ( ” s-au făcut la naștere , ” “mici deja au avut donuri de clarviziune … ” , ” ghizi foarte mari , arhangheli sau îngeri le vorbesc de multi ani ” ) în scopuri ascunse de câștig financiar .

În acest sens , ei arată slăbiciunile lor , mândria lor și terrestritudine ( atașament față de terenuri , vanitatea , snobismul … ) pentru că acest argument este tipic  seductiei care place mult unui public care se leagănă în toate chinurile trădarii.

Timpul pământesc  nu are nici o valoare pentru lumea spirituală .

În lumea spirituală , valoarea reală nu este numărul de ani sau numărul de produse materiale sau lucrări și nici vechimea  in structura , nici bogatia ostentativ materialistă .

Adevaratii maestrii  sunt cei mai silențiosi  și nu sunt ostentativi , nu recruteaza mulțimile și  evita propaganda și prozelitismul.

Să ne ferim de cei care folosesc argumente de recrutare , fac  mult zgomot și se joaca cu argumente materiale  pentru a pune in valoare nivelul lor spiritual . Astfel, „mulți profeti falsi ” vor fi demascati în anii urmatori, cum a  fost anunțată în Evanghelii și vor cadea brusc de pe piedestalul  lor agitat .

De asemenea, este rezervat prin trecerea lor in lumea de dincolo o primire pe masura  trădarii lor .

Astfel, ego-ul reuseste sa se deghizeze in suflet și manipulează  pe plan intern cei care cred ca sunt tratati sau care cred ca au evoluat si  dreneaza in trecerea lor  sufletele  slabe , fragile și care au nevoie .

Fără  orientare , mulți cad,  ilustratie in celebrul citat ” primii  vor fi ultimii “, pentru că astăzi pe planetă numai douăzeci de oameni au integrat   EU SUNT si ceilalti sunt departe , fără supărare pentru casierii Bunei aventuri … !

Apropo  , sa ne imaginam ca acesti douazeci nu se gasesc decat in Franta, sau mai bine in India, sau  printre celebritatile peisajului spiritual este o capcana in plus .

Astfel , crezandu-se ajunsi  este o fictiune care va conduce multi spiritualisti la stagnare si caderea in capcana propriului ego .

Ca și în cântecul : ” je me voyais déjà en haut de l’affiche” Aznavour http://www.youtube.com/watch?v=MCDMCLwosIc&feature=related

Auto – starurile   spirituale sunt profeții falsi și , prin definiție, un fals profet nu poate accepta sau înțelege  că este în minciuna, pentru ca se crede mai superior  decat  restul , și principalele probleme ale  sale sunt minciuna fata de el însuși , umilirea și trădarea . Mulți dintre acestia  au confundat spiritualitatea cu o rampă de lansare, ca o revansa fata de viață , care inițial era mizerabila .

Singura cale posibila este cea a umilinței, și aceasta nu se poate pretinde in viziunea ghizilor spirituali .

Umilința este cea mai frumoasa trasatura de  constiinta superioara pe pământ, dar  toate mesajele societatii noastră denatureaza recunoasterea ei, pentru  ca acum, in aceasta lume , construcțiile , reprezentările , comunicațiile și schimburile se bazează încă pe mândrie , vanitate , suficiență , deghizate sub  o formă de înțelepciune falsa și Zenitude , care a atins apogeul cu expresia  angelica falsa din New Age .

Această falsa certitudine  de a fi avansat și  evoluat este baza înșelăciunii gigantice  despre Ascensiune , pentru că este larg răspândită sau foarte majoritara .

Putini oameni au ajuns azi, dincolo de capcanele si umilinta lui Isus si a apostolilor lui.

Mândria este peste tot deghizată sub o formă, în care multe fraieri se lasa furati,  ca si albinele atrase de miere , și se reflectă în exemplele de aici : Marketing spiritual, elogiul  Apocalipsei sau iluziile 2012, supuneri psihologice , teoria complotului , decrete despre gânduri pozitive folosite fără discernământ în orice superficialitate ca niste retete  de gândire magică , apologia exclusiva a Maestrilor orientali sau a mamelor orientale  și  debordarile canalizatorilor …   

 

Minciuni vehiculate despre Ascensiune

B8 Fin-des-temps

Deși legea atractiei este pâinea și untul unui marketing spiritual gata pentru orice trucuri pentru a seduce și vor fi finanțate pe spatele slabilor  în primejdie, într-un cadrul unui ideal fictiv si eronat  de Înălțare/Ascensiune și , rezulta pardoxal  efecte opuse , frâne reale și otrăvuri la progresia evoluției conștiinței și noi atașamente la material .

Cum se explica acest paradox, atunci cand multe intentii exprimate sunt laudabile la inceput?

Un prim punct de informare , furnizat de Arabella , este important : ponderea populației dotata cu un nivel de constiinta deschis pe Pamant reprezinta  aproximativ 5 % .

Cu toate acestea , jumătate din această populație creează , în aceasta ” gândire magică ” fals pozitiva și / sau contestativa , Egregori de negativitate care intarzie Ascensiunea planetara.

Printre acesti Egregori, putem cita mai multe superstitii legate de Apocalipsan de 2012 si despre sfarsitul lumii.O mare parte de egregori este alimentata de gelozie, seductie, calomnie, dispret, tradare si minciuna.

Cand evocam minciuna, este vorba , in primul rand, despre minciunea asupra noastra ( St. Alexander : http://www.en-esprit-et-en-verite.fr/page-principale/2011/07/25/retour-de-la-meditation-du-17-juillet-2011/).

Supraestimarea facultatilor, orgoliu fara limite, un sens grandios despre propria importanta, si o functionare manipulatoare prin ”subjugare” sunt in centrul functionarii majoritatii acestor spiritualisti prin „mod  implicit” si care exploateaza auditoriul impunanadu-se in fata scenei prin tururi de magie, jocuri de aparente, sau cantece atragatoare de sirene , unde lumea pe care o propun devine ideala, angelica, perfecta,neteda si miraculoasa, ca exemplu al vietii lor private cum pretind, si se caricatureaza pentru a se imbogatii mai mult, atat material cat si prin luciul recunoasterii lor personale, sa-si extinda prestigiul personal.

Ca este usor intr-o lume in care declinul mediului ambiant este lege.

Des, din exterior, acesti indivizi egocentrati dreneaza o fractura afectiva din copilarie foarte grea, netratata in profunzime, dar brutal compensata prin fascinatie, pe care o exerseaza asupra publicului( identic leziunilor lor..); fascinatie implementata cu usurinta prin diverse teme de mici succese personale de care sunt mandrii, sau chiar de imprumut teoretic , antet in mod  nejustificat  la altele, intelectual intelese si remaniate cu aceasta oczie si in scopul profitului personal.

Datorita talentului lor comedian, ei stiu, cu mare arta, sa puna in evidenta cel mai mic succes personal chiar banal, pentru alimentarea unei audiente fermecate, si sa atraga in barca lor, si sa-i alieze pentru cauza lor.Barca in sine , in totala rezonanta si transfer.

Aceasta mandrie ascunsa in spatele aparentelor de pace si iubire,  vede principalul protagonist capturat in propria lui nevroza si intemniteaza candidatii postulanti la evolutie intr-o inchisoare de aur in care el singur este temnicerul. In categoria balivernelor vandute de acesti comercianti ai viselor:

Fotoliul Ascensiunii

(http://www.fauteuildelumiereAscensionnelle.com/web_acappella1/index.html)

Comercializat de spiritualisti pentru a Ascensiona mai usor, fara nici o lucrare pe sine.Fotoliul respectiv creeaza o senzatie energetica de evolutie, chiar cu sentimente puternice care conduce clientul sa se creada mai evoluat cu marturii detaliate despre o impresie de senzatii realiste. El este exemplul chiar de gandirea magica , precum numeroasele obiecte sau cristale vandute la preturi prohibite.

In energetica, acest fenomen poate fi comparat cu o supradoza sau un shoot care da impresia, celui care practica, de evolutie si schimbare, atunci cand, in realitate, acesta este temporar extras din realitatea 3D spre o evadare in astral fara ancorare, descentrare si pierderea alinierii ajungand pana la posesia de catre entitati negative.

Aceste shoot-uri energetice, luate ca si dozele de droguri si la costuri compatibile, sunt binecunoscute, fie cu Ayahuasca, Ibogna, activarea ADNului, fotoliul Ascensiunii inclus formele de Deeskhas, percepute ca utilaje de accelerare vibratoare. Este vorba despre senzatii tranzitoare care  se traduc printr-un dezechilibru a caror origine si cauze sunt escapadele in astral.

Efectul poate fi exact opusul celui vizat initial pentru ca orice slabiciune nereglata actioneaza in elastic ca o intoarcere soc si rezultatul poate fi foarte neplacut de trait si cu consecinte grave.

Departe de a creste constiintele, aceste shoot-uri energetice au efecte negative prin alimentarea mandriei prin uitarea temporara a punctelor slabe nerezolvate , mai degraba decat cresterea prin umilinta.

Trasatura comuna a acestor instrumente este credinta ca numai energia permite evolutia :Ascensiunea este perceputa ca vibratorie si fizica si este interpretata de un mental urmand o evolutie liniara si accesibila celor care au pus pretul( sa formezi o piata a Ascensiunii/Inaltarii  ar costa urmarind  cateva siteuri cunoscute de la 75 euro ajungand la 3500euro cu calatorii initiatice spre alte continente). 

In realitate evolutia constiintei este interioara si depinde de o actiune tripla inseparabila de spiritualitate, psihologie si energie. Aceasta actiune trece obligatoriu printr-o coerenta si un pus in practica al gandirii, cuvintelor si actelor.

Triunghiul caii spre trezire extras din dosarul Arabelle despre Calea spre Trezire

(http://www.en-esprit-et-en-verite.fr/dossiers/dossier-arabelle.html) este sacru  (Schema mai jos).

B9 triadeveil-500x375

 

Sa tragem evolutia spre unul sau doua axe ale triunghiului aduce astfel la un dezechilibru care nu face decat sa intarzie implinirea fiecarui om.

Prin urmare nu este posibil sa se Ascensioneze daca baza muncii nu a fost realizata din alte vieti, si cu atat mai mult cu o veritabila munca pe sine , nu prin „ retete de bucatarie”.

Ascensiunea este rezultatul unei munci permanente pe sine in armonie cu corpul, sufletul si spiritul si nu rezultatul unei gandiri magice.

 

Asteptarea vaselor spatiale de salvare si temerile de Apocalipsa

B10 Aashtar

Partea comună a conceptelor New Age se bazează pe o ascensiune colectiva decisiva peste Ascensiunea individuală . Această teză , preluată de multe spiritualiști , inclusiv cei care se bazează pe 2012, aduce alinare celor care evita sau minimizeaza lucrul pe sine . 

Tema navelor Ascensiunii este preluata de celebra serie ” Stargate ” de catre nave spatiale extraterestre , navele lui Ashtar, cu iluzia că Înălțarea/Ascensiunea poate fi însoțită de navele externe, reprezintă o posibilitate de ajutor . Tema constituie  un foarte important Egregor iluzie .

B11 peur2012

 

 

Temerile legate de Apocalipsa formeaza superstiții importante care acționează ca justificare că pericolul este în afara și n-am avut nici o alegere , deoarece dificultățile sunt rezultatul acțiunii umane . Aceste temeri sunt în mare parte transmise de către toate mass-media , inclusiv filme , cărți , modul de a trata informațiile din mass-media , politice , religiile și Internet .

 

B12 Aapocalypse

Aceasta fuga de responsabilitate , hrănită de credințe , creează o întârziere și hrănește o formă de mândrie , care formează o capcană greu de evitat pentru cei care se scalda în iluzie . Egregorii mândriei , referitor la toti cei care fug fata de ei insisi ,  sunt obstacole în calea Inaltarii colective .

« By using these marketing secrets you will make more money doing what you love without compromising your value» lucrare destinata  sa ofere secrete pentru a castiga bani facand ceea ce iti place, fara a trada valoarea ta.

 

 

Marketingul spiritual 

In fata starii bolnave generale, s-a instalat un marketing spiritual sau management spiritual de mare anvergura ; o cautare pe Google il face usor de descoperit.

B13 marketing-spirituel

Termenul merchandising spirituel  este chiar reluat de unii cu exemple de siteuri , folosind tehnici de comunicare foarte marketing si bazate pe afectarea tinerilor si produse derivate in jurul unei activitati spirituale bazata pe legi  divine, pe Ascensiune, si 2012.Marketingul spiritual contine , de asemenea, curentul „ pace si iubire” , care pare, la prima vedere inofensiv.

Subiectele de bunastare , de relaxare , de dezvoltare personală , transformare interioară au fost emulate și s-a creat o piață competitivă ( culmea … ! ) in lume.

In anul 2008, un site spiritual a venit cu o abordare marketing si merchandising spirituel prin prezentarea unor poze de caracter privat, aproape dezbracate. Argumentul site-ului ( dupa autorul contactat) ,marketingul spiritual a fost instrumentul timpului respectiv si ca trebuia atinsa tinerimea cu un stil care i-ar putea atrage…!

În principal bazată pe seducție , vrajitorie & fascinație ( leziunea tradarii ) , site-ul și merchandising spiritual a avut un succes comercial , până la punctul că Egregorul creat de acest tip de site-ul acționează ca o vrajă peste cei slabi , capturat de intimitatea oferita publicului .

Tipul țintă este o persoană dependentă ( leziuni de abandon ) , deprimata sau deziluzionata care vine sa gaseasca compensații,  pe care viața  de suferință nu i-au oferit . Cealalta fateta a marketingului este cautarea credibilitatii prin citarea cantitatilor de diplome terestre si titluri, universitare mai mult sau mai putin recunoscute, legate de medicini alternative. Aceaste credibilitate, cum ar fi comertul, atrage argumente in domeniul stiintei, pseudo-stiintei, metafizica sau cunostinte non verifiabile.

Argumentele care sunt , de asemenea, găsite in scrieri aple  de marketing  , sunt aceleasi:

-imagine șoc ( fotografii, prezentare vizuală și grafică )

-vânzări in magazin sau achizițiile de cărți și alte produse derivate .

-noutati pe teme sau idei cat mai originale , dar superficiale , cu un caracter de fond  pseudo ” gândire pozitivă ”

-informații cu caracter credibil și  seducător ( teorie , concepte )

-stil dulce , primitor ,calduros atractiv și seducator  ( texte, poeme … )

-diverse produse sau servicii adaptate tuturor bugetelor ca la supermarket (produse de apel , produse de lux , vaci de lapte, produse vedete , produse tactice și viitoarele produse pentru a se asigura continuitatea afacerii )

-poziționarea marketing ca Maestru , Maestra , expert , specialist , de referință pe teme inovatoare .

-spectacol public cu argumente de convingere, observare fina a publicului, contact fizic creând reactii de extaz, fascinare si amprenta psihologica .

Remarcam astfel ca Fortele Negre sunt reprezentate aici prin seductie, posedare si orgoliu.Este diavolul care se preface a fi un înger sau o vulpe în cotețul găinilor . Analiza de cuvinte cheie într-un singur site  este  un indicator al acestei strategii . Ego-ul și manipularea se bazează pe Egregori negri din astral  care se agață de defectele participanților.   

B14 faux-prophte

Exemple de cuvinte cheie pe site-urile citite , care dau placere celor care le propun, în timp cu creșterea profiturilor lor financiare , ” îngerii vorbesc cu mine ” , ” predate de către îngeri ” , “Uniți în conștiința lui ” , ” realizat ” ,”de mare frecvență de vibrație ” …… și / sau liste de diplome și titluri pompoase terestre ajungand la  certificate in medicina alternativa ,practici de energii si  titluri universitare de doctorate , teze … cautiuni care garanteaza credibilitatea lor . 

Aparatorii si abuzatorii marketingului spiritual afirma ca se bazeaza pe valori sanatoase , in timp ce obiectivul lor meschin este sa-si creasca averile lor prin orice mijloace( inclusiv diferite donatii sau subscriptii diverse ca sa le infloreasca „afacerea lor mica”.

Si intrunirea lor este oarba si se multumeste sa fie smulsa in schimbul unor firimituri de placeri punctuale, de discursuri infantilizante, de solutii de viata in kit( gasiti copilul nostru interior!…), sau alte pseudo-miracole de care se mandresc si care si le atribuie! Care scurtcircuiteaza analiza rationala si sensul critic a indivizilor  cu un resort larg emotional, senzitiv, mentinerea publicului in ignoranta si snobism sau pur si simplu formatarea spre superficiala si siropoasa imagine pentru ca spiritualul  acestei naturi stie cum sa va dea impresia de partaj si sa exerseze influenta vicleana.

Partajul, cu toate acestea, este foarte superficial  si de foarte scurta durata si se bazeaza doar pe imaginea externa retransmisa de emitator si impodobita, in functie de suferintele receptorului si asteptarile nerezolvate, frustrarile individuale, astfel incat sunt miraje.

Imaginea, in toate sensurile cuvantului, este minutios lucrata pentru a se lipi de codurile visurilor subiectului in cautare de spiritual.

Ceea ce este sigur este faptul că acestia  sunt bărbați , femei remarcabile de afaceri … !  si pe care subiectul  ” spiritualitate ” și toate garniturile  artificiale și interesante pentru cele mai ignoranți , cei mai slabi și suferinzi aproba manopera lor , lipsita de etică.

Nu este aici o contradictie si un control puternic legat de leziunea tradarii?

 

 

Controlul minții sau supunerea psihologică sau de captare a sufletelor  

B15 manipulation

 

Strategia comuna utilizata de expertii in iluzia spirituala  este captura sufletelor de catre persoane cu intentii rauvoitoare in cautare de toate tipurile de prestatii : cautarea recunostintei, fascinatia pe numere, sau sugestii guru, atragerea de beneficii de putere si de beneficii materiale utilizand tarife ridicate .

Supunerea psihologică manipulativa se bazează pe dorința și acordul victimei ( dependenta/ abandon) .

Nu există nici o presiune psihologică în sine , ci doar o strategie egoistica bazată  pe atragerea ego a ego prin efectul oglindă legat de  karma nerezolvata .

Adeptul  se poziționeaza într-o alegere liberă , dar , în ciuda ei sau nu într-o manipulare extrem de perversă, dificila de perceput, deoarece se hrănește cu  punctele slabe .

Supunerea psihologică este comuna pentru sustinatorii de practici  energetice ( pentru invatatorii care nu au lucrat pe ei ) și pentru numerosi spiritualisti .

O regasim in toate sectele si in practici care pun accentul pe 2012 si toate fanteziile sale. Ea se bazează în toate cazurile pe fragilitatea psihologică a persoanelor , inclusiv celor care au o practica energetica si spirituala.

Psihologi recuoscuti cu magazine sau alti terapeuti din domeniile asa zis apropiate de spiritualitate, si abuzand de succesul lor, practica la randul lor , cu bucurie, seductia si consumatia sexuala.

Manipularea mentala este foarte frecventa in randul spiritualistilor care nu si-au dat mijloacele de a lucra pe ei insisi in profunzime, si anume marea majoritate , in ciuda afirmatiilor contrare.

Este foarte dificil pentru un neofit sau un initiat care vine, de a discerne care este nivelul real de conștiință al profesorului . Este semnificativ faptul că profeți falși sunt, în cea mai mare parte , în toate domeniile .

Manipularea mentala inseamna toate incercarile obscure sau oculte sa denatureze sau sa orienteze perceptia reala a realitatii unui interlocutor, prin utilizarea unui raport de putere, de seductie, de persuaziune a supunerii involuntare sau consentite. 

În psihoterapie , cea mai comuna forma de manipulare este : amintiri false induse .

Manipularea se sprijina apoi pe lipsa de stima de sine , suferinta abandonului , victimizare , frica , devalorizare , relelor și , în general, toate emoțiile negative si karma nerezolvat . 

Aceasta manipulare este usurata pe mimetismul multor forme de manipulare sociala care induc in eroare adeptii( de vazut dosar special despre temeri colective http : //www.en-esprit-et- en-verite.fr/dossier-special-le-chemin-de-la-peur-collective/) Competitivitatea care este in centrul societatilor actuale  nu se obtine decat cu pretul instrainarii persoanelor fizice.

Instrumentele de manipulare sunt atât de numeroase încât  o listă completă ar fi exhaustivă :

-Lingusirea pentru a seduce( utilizata atat de catre spiritual, dar si de catre stagiar, care cauta sa progreseze prin stima celuilalt, flatand profesorul)

-Seductia prin cuvinte( apropierea pace si iubire cu cuvinte seducatoare repetitive, cum ar fi dragostea, inger, inima, pace…), complimente si un aspect neted( diavolul pandeste sub forma unui inger)

-Seductia prin gesturi : multiplicarea atingerilor, imbratisari, gesturi de fuziune, pupici….

-Seductia prin aparitii: imbracaminte, decoratiuni, multiplicarea ritualurilor, demonstratie publica…

-Utilizarea jargonului rezervat initiatilor pentru a seduce, crearea voluntara a unui decalaj cu publicul, in scopul de a genera incredere bazata pe convingeri( de exemplu: teoriile despre calendarul Maya).

-Utilizarea termenilor pseudo-stiintifici care sa asigure si sa seduca publicul naiv in plina descoperire (in special in jurul ADNului, o pseudocunoastele a sexualitatii sacre, calendarul Maya, magnetism…)

 

Teoria complotului   

B16 orie-du-complot

 

Foarte popular în New Age și susținut de Internet , complotul a fost sursa a numeroase scandaluri , în general, la putere ( DSK , crizele economice , războaie , poluarea de toate tipurile , radioactivitate , instituții financiare sau organizație mondiala ) .

Multe e-mailuri care circulă în cercuri brasate  pretinzând a oferi un adevăr ,denunțând conspirații instigate din surse obscure .

La nivel ezoteric , s-au alăturat , de asemenea, teoriile conspiratiei apocaliptice cu invazii gri , reptilieni ajungand pana la catastrofe ( de exemplu, Nibiru ) în cazul în care cei răi ar distruge planeta .

Trăsătura comună a acestor abordări este de a vedea răul din afara de ei înșiși și de a comunica cu privire la dezastre iminente pentru  subjugarea publicului prin frică .

Susținătorii acestor teorii sunt atât de creduli prin naivitate, temeri și furie nerezolvata . Prin urmare Teoria se bazează pe forțele întunericului conectate . Prin poziționarea în sine ca victime , lasă vacant  locul  călăului pentru a  continua jocul dualității victimă / călău uneori cu intervenția salvatorilor ( de exemplu, Ashtar comand ) . 

Site-urile ezoterice legate de această teorie sunt numeroase și contribuie la încetinirea Ascensiunii . Esoterismul s- a corupt treptat și a pierdut o mulțime de credibilitate în ultimii ani , până a  pierde complet aprecierea originala și să devină complet impur & murdar .

 

 

 

Teoria contra  

B17 8re

Aproape de teoria conspirației sau asociat cu acesta , teoria împotriva se bazează pe modul de reacție a copilului rebel sau mânia nerezolvată în sine .

Teoria împotriva susținută de răni, care creează revolta , provocând furia pana la ură . Ca si alte abordari , cei care exprimă această atitudine sunt prinsa în iluzia  limitelor  lor nerezolvate .

Contra este variata : împotriva religiei , împotriva societății , împotriva politicii , împotriva capitalismului , împotriva New Age , împotriva lui Dumnezeu ….

Contra  exprima furia  & contestatia; este copilul rebel care nu da drumul și care-si cauta  inamici .

Contra hrănește orgoliul,  sustinand superioritate față de celălalt , care este considerat decadent sau limitat .

Această tendință este legată de abordările anti – globalizare , anti – capitalist , anti – liberal și anarhiste . Exprimă o luptă internă în rândul celor care apara teza contrei , prin proiectare în afara a  luptei  lor interioare , care pare mai confortabil pentru ei , dar cu siguranță evitarea și reprimarea .

Participă la transferul ” împotriva noastră ”  a celui ” unul împotriva celuilalt ” sau ” împotriva sistemului . ”

Această tendință a marcat mișcarea spiritualista atribuind condiționărilor  religioase tot răul și declararea unei apostazie deschisă, negatia totalitara a textelor sacre ale Bibliei , Coranului și Tora ( teză susținută de un spiritist cunoscut ) .

Teoria contra este , prin urmare,  reflectarea unui conflict interior nerezolvat în care furia este ascunsă prin alimentarea unui ego care continuă să țină puterea, departe de a da drumul și detașarea . Acesta deplaseaza problema decât să o rezolve .

 

 

Teoria Ascensiunii fara lucrul pe sine  

 

B18 ascension-pour-tous

Culmea  absurdului este atinsa cu cei care susțin că pregătirea pentru Ascensiune a devenit inutila . Această teorie se bazează pe faptul că energiile prezente  sunt surse de transformare și suficiente pentru a evolua conștiința .Afirmând că Ascensiunea este în curs și iminenta , adepții acestor concepte ofera instrumente în formarea paralela sau rapida pentru a se dezvolta mai bine , pe baza energiilor și prin abordarea pseudo- spirituală . Psihologia  este atent respinsa in aceste abordări caci considerata inutila de acesti practicieni .

Această teorie, în psihologie, este legata de leziunile respingerii : fuga de sine, evitarea refuzând munca pe sine care este percepută ca inutilă și de evitat .

Propusa de unii spiritualist cunoscuti, acesta aduce  oameni să stagneze sau chiar sa regreseze . Aceasta deschide calea pentru forțele întunericului , prin crearea unei prapastii majore  iluzorie . Consecințele sunt similare cu abordările anterioare

B19 GOUROU

.

 

 Maestrii  si Maestre orientale    

 

 

Împrumutul  tradițiilor  asiatice sunt strategii comune de credibilitate în Occident , prin sprijinirea pe tradiții pe care  încearcă să le pună în aplicare în Franța .

B20 secte

 

Conceptul de Master este un subiect dificil în Occident pentru ca termenul este folosit cu conotații ambigue și contradictorii . Acesta este frecvent folosit de occidentali , mai rapizi la mândrie .

Există, de asemenea abordarea orientala  implementat în Occident ( cu termeni precum Amma , dar care înlocuiesc cuvintele de  sfinti , prin apropierea  de mama și de mama-divină ) . Astfel, unele spiritualiste occidentale  se decreteaza Maestre occidentale bazandu-se pe orgoliul feminin netratat, la fel cum Maestru este pentru orgoliul masculin .

Unii isi spun Maestrii  și termenul a fost banalizat cu utilizarea unor practici de energie . De exemplu, într-o acceptare Reiki care nu reflectă termenul corespunzător japonez ” Sensei ” , mai apropiat de profesor , dar cu o noțiune mai mare de respect . Chiar și termenul englez de ” master ” are o conotație diferită decat în limba franceză .

Fara recunoașterea Maestrilor din Franța , multi spiritualiști s-au intors spre  Maestrii orientali sau Maestrelor . În India , recunoașterea  Maestrului este culturala și Maestrii si Maestrele  abundă . Dar, din nou , abuzurile  legate de ego  sunt frecvente , deși bărbați adevărați și femei există întrupati ca Maestrii .

Această tendință a devenit un fenomen in lume, când înțelepți indieni se întorc spre Occident . Conceptul de Maestru , prin urmare, a fost echivalat, în mod eronat, culturilor din afara , iar acest entuziasm a fost , de asemenea, foarte puternic  în budism .

Prin urmare, există o formă de deturnare a învățăturilor occidentale în favoarea unei spiritualitati mai orientale , absolut ușor transpuse în cultura noastră .

Derivele in legature cu  iluzia  2012, cu toate acestea , rămân foarte inegale . Confuzia introdusa de forțele întunecate, face ca adevărații maestrii sunt de obicei ignorati . Acești maeștri exceptionali sunt prezenti  în Occident, dar care lucrează în tăcere și în iubire, și puterea lor este simplitatea și umilința  .

 

Adevăratul Maestru nu este cel care are mulți adepți , dar cel care dezvaluie mai mult din Maestru și se face în cea mai mare discreție .

Cei care fac mult zgomot si cei mai cunoscuti in mass-media nu sunt maestrii veritabili.

Experiența îi va duce pe profeții falși sa se demascheze  și maestrii autentici sa lucreze pentru pace și credință în simplitate și smerenie .

 

 

 

Derivele canalelor

 B22 channeling-inverted-dimensions-tim-odom_1

 

Numeroase deschideri de Portaluri vibratorii din 1998 au crescut facilitățile de canalizari  sugerand pentru multi ca ceea ce ei capteaza este adevarat . Cu toate acestea , deoarece ego-ul nu a fost dizolvat, canalizarile se agata de punctele slabe ale canalelor( mediumi)   și denaturează drastic primirea mesajelor promovând în același timp influența mintii receptorului a carei interfata poate fi  majoritara  .

În scrisoarea sa nr 20 , Arabelle ne spune : ” Și iată cum toate canalele într-adevăr extrem de poluate in negativitate astrala ( aproximativ 60-98 % per total , iar 80 % , în medie, pentru majoritatea ) de catre transmitatori si receptori , au sedus …. Ce spun eu … au vrajit… și incanta inca un abundent lectorat cu deficiente si ii mentine astfel intr-o narcoza sigura. ”

 

B23 fin-du-monde2

Cu mass-media puternică ( inclusiv cărți și conferințe ) , canalele au contribuit la hranirea Iluziilor egregori prin furnizarea de informații inexacte și false, în special,  încurajarea spiritualistilor sa evite si sa neglijeze  adevărata muncă în profunzime pe ei insisi .

Prejudiciile sunt importante, deoarece toate abuzurile descrise în acest articol au fost , mai mult sau mai puțin favorizate de influența canalelor sau alte mesaje fanteziste  luate ca invataminte,  de la astralul poluat și din mintea  autorilor lor .

 

Versurile , muzica trippy si tamaia sau diferite masaje sau produse nu sunt suficiente pentru a evolua constiinta . Toate acestea creează iluzia că Ascensiunea este ușoara și accesibila prin  gândirea magică . Societatea de consum a dat impresia că s-ar putea face cu ușurință modificările și cu puțin efort . Dar munca ceruta, a fiecaruia, este importanta si necesita un angajament profund în viața sa !

 

Nimic nu se poate schimba atâta timp cât nu ne-am schimbat în viața de fiecare zi, în gândurile sale , in cuvintele și faptele sale  . Acest lucru nu poate fi decretat , dar este pus în mișcare de acțiunea responsabila și cere mari schimbări în viața sa.

 

 

 

 

Refuzul principiului iluminarii si Inaltarii

 

 

B24 harcelement_psycho

Capcane multiple in care au căzut mulți spiritualiști și candidatii înălțarii ,crezand ca vor atinge iluminarea, au avut tendinta de a discredita activitatea reala asupra sinelui si abordarile autentice de iluminare, in general.

 

Daunele legate de shootinguri energetice si de deliruri si derive esoterice,  de toate tipurile, au furnizat argumente puternice pentru cei care se opun  principiului de iluminare și care pun la îndoială deschiderea de constiinta a lumii .

 
Astfel, o revistă este constituita  pentru ” distrugerea miturilor inaltarii  și trezirea supramentalului ” http://www.inconnaissance.com negarea muncii în psihologie , psihiatrie si iluminarea metafizica legata de inaltare. Cu toate acestea, această abordare se regăsește în negarea muncii pe sine ( leziunile respingerii , reprimarea  și de căutare a recunoașterii  prin toate mijloacele ) .

 

Din punct de vedere psihologic , postura de opoziție ” protest ” și ” distructiva ” hrănește mândria bazata pe sentimente nerezolvate de furie și mânie . Argumentele intelectuale abundă și servesc  pentru a bloca un ego , și de a spori slăbiciuni mintale , în justificări inflorite de alibiuri, care nu fac decat se serveasca  maestrul secund .

 

Astfel , procesul de auto- blocare a eului creează o nouă realitate pentru persoana care se blochează în convingerile sale, împotriva însuși a principiului  inaltarii care devine inamicul de abatut .

Această confuzie se supune unui ego supus  la tulburări psihopatologice, care pot varia de la perversitate narcisistica  la simptome de schizofrenie, care conduc unele persoane sa creeze o posesiune asupre celorlalti, prin afirmarea negatiei lor, refuzul  si furia,  si atotputernicia lor .

Aceasta posedare este in cele din urma, apropiata acestor guru si a spiritualistilor in cautare de recunoastere. Partea comuna este tot timpul orgoliul  insotit de fricile sale si de o fragilitate fata de fortele negre din astral.

Psihicul este sub influenta astralului de tranzitie si, prin urmare, a entitatilor negative si egregori, care se agata  de toate punctele slabe ale oamenilor. Perioada curentă și în următorii ani se vor vedea mai multe și mai multe influențe ale forțelor întunecate asupra bărbaților din cauza frictiunilor vibrațiilor și  de un ego testat sub presiunea Luminii . 

Neputând să facă alegerea de schimbare , unii vor stagna sau regresa prin auto- blocarea eului (a se citi dosarul Arabelle despre inaltare : http://www.en-esprit-et-en-verite.fr /dossiers/dossier-arabelle.html , paginile 21 și 22 , 30 la 32, 35 și 36 ) .

Ne putem, prin urmare,  întreba despre temerile profunde și inconștiente, care hrănesc refuzul  trezirii . Teama de Lumina rămâne practic in centrul acestor blocaje .

 

 

 

Dificultatile intre 2011 si 2018

 B25 A3jours

 

Perioada vibratoare actuală se intinde intre  2008-2020 și dincolo, cu o instabilitate  maxima intre  2011-2018 , o perioadă în care instabilitățile vibratoare sunt previzibile , la toate nivelurile .

Într-adevăr , vom experimenta mai multe deschideri de portaluri de vibrație cu consecințele  previzibile ale lor ( explicații în cadrul conferinței Arabelle http://www.en-esprit-et-en-verite.fr/acces-a-la-conference / ) cu rezistențele ego-ului .

 

Instabilitatea ego-ului , frica de nebunie și inchiderea in iluziile sale  sunt prezentate în această muzică în cazul în care al doilea maestru , micul  eu , a preluat puterea în sine ;

In următorii șapte ani se va aduce instabilitate legate de perturbații create de om . În 2011 , am intrat intr-o numărătoare inversă adevărata, ceea ce corespunde unei perioade de șapte ani  dificili pe plan vibratoriu .

 

Această dificultate este exacerbată de frecarea energiilor cerești și pământești pentru a obține in 2018 un punct de rupere simbolizat probabil de cele trei zile de intuneric anuntate de profeti de 2000 de ani.

Instabilitatile vibratorii se vor baza pe  vulnerabilitatea  ego-ului, cu un sentiment de neliniște pentru cei care rămân atașati la materie. .

 

Dificultățile cu  astralul de tranzitie  unde găsim entități ( suflete pierdute ) , egregori și forme de gandire vor fi cu atat mai pronuntate  cu cat ego-ul opune rezistenta. Prin urmare, trebuie să ne așteptăm la o creștere a dezechilibrelor pe plan mental și psihologic , care va culmina în timpul celor trei zile de intuneric .

B26 instabilit-vibratoire

Borna 21 decembrie 2011 ( si nu 2012) corespunde pasajului in Era Varsatorului, pasaj precedat si urmat de instabilitate, mai ales pana in 2018, data probabila pentru cele trei zile de intuneric.

Falsii profeti vor fi confruntati cu realitatea evenimentelor planetare si oamenii vor trebuii sa faca alegeri din ce in ce mai decisive pentru evolutia constiintei.

 

  Sursele adevarului   

B27 verite

 

Ascensiunea este o evolutie individuala si colectiva facand parte din legile evolutiei universale. Ea face parte din munca pe care fiecare o face, pentru a evolua in viata lui, dar o viata nu este suficienta pentru a atinge iluminarea. Prin urmare, este esential sa invete umilinta, pentru a evolua si sa accepte ignoranta lui.

Cum spune acest cantec, ca soarele sa va lumineze umbra!

 

http://www.paroles-musique.com/paroles-Sinsemilia-Tout_Le_Bonheur_Du_Monde-lyrics,p554

 

Perioada actuala marcheza o schimbare, dar aceasta este doar o trecere de pregatire pentru o perioada care necesita 2 -3 secole sa se instaleze, si cu intruparile necesare pentru cei care nu sunt inca pregatiti de schimbare.

 

Multi au vrut sa evite efortul si munca, cu gandul ca Ascensiunea era la indemana lor, sau ca ar fi provocata din exterior.  2012 a fost prilejul pentru unii , sa creada ca exteriorul le va oferii o transformare spontana.

 

O parte despre Arabelle … Pentru activitatea sa în viața cotidiană , ne arată un exemplu de cale spirituală , las jos palaria . Fiecare scrisoare este scrisa intr-un mod ilustrat și practic , pentru că a integrat tot ce a scris și nimic nu este teoretic în scrierile sale ( http://www.en-esprit-et-en-verite.fr / darabelle literele / ) ,  reflectat .

 

Scrisori de asemenea copiate de spirite fără scrupule .

Adevărul este înfricoșător , deoarece duce la a fi nevoit să ne confruntam cu toate punctele slabe și deficiențele noastre , și cu care, nu este usor sa traim .

Societatea de astăzi nu ne-a pregătit pentru a lucra asupra sinelui. În schimb , aceasta susține multe credințe care se opun înțelepciunii și credinței, și induc lenea si usurinta .

 

Prin urmare, este esențial să se indrepte și să se meargă în sine pentru a cerceta adevărul esențial  a eului  și a evoluției conștiinței .

 Este un angajament , o responsabilitate și o voință puternică, care sunt esențiale pentru a avansa, nu stupizenii care tind să ne facă să credem că drumul este ușor și accesibil printr-un minim de efort .

Ascensiunea este rezultatul muncii constante, fără automulțumire cu tine . Ea se traieste cotidian, în autonomia eului.

 

In slujba Luminii

Philippe

B28 Etoiles
http://www.en-esprit-et-en-verite.fr/

 

Sursa :  http://etredelumiere.ordi-netfr.com/Mensonges-illusionssurlascension.php

 

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.