Alimente cu valoare vibratorie mare

Nu ucideți mâncarea care intră în gură, pentru că dacă mâncați alimente vii, vă va stimula, dar dacă vă omori mâncarea; ea te va ucide și pe tine; viața vine numai din viață și moartea vine întotdeauna din moarte. Tot ce vă ucide mâncarea vă ucide și corpul. Extras din Essene Education

 

119528918_o

Pentru a îmbunătăți conștiința colectivă a omenirii, trebuie să ne concentrăm fiecare pe creșterea nivelurilor noastre de frecvență individuels.Entre alte lucruri, acest lucru va însemna să devină mai conștienți de tipul de alimente noi .Apoi va trebui să mergem un pas mai departe și să ne dăm seama că suntem mai mult decât corpul fizic pe care îl folosim pentru a ne menține în lumea a treia dimensiune. Ce este energia subtilă?
Există, în spatele realității fizice, energii subtile sau imperceptibile care produc și furnizează toată materia. Așa-numita lume reală – lumea pe care o poți atinge, miroși, gusta, auzi și vedea – este în întregime compusă din aceste energii, imperceptibile de cele cinci simțuri. De fapt, toată realitatea este creată din sistemele organizate și energiile regenerabile subtiles.Pour ajuta pe cineva vindeca cel mai eficient mod – pentru a salva pacientul, atenua suferința și de a restabili speranță în întuneric – trebuie să identificăm și să lucrăm cu energiile subtile care provoacă dezechilibre și boli. Trebuie să acționăm asupra cauzei, nu doar asupra simptomului. În acest sens, extindem domeniul medicinii pentru a include toate forțele la locul de muncă în ceea ce privește boala și sănătatea.
Până acum câțiva ani, medicina modernă a fost împărțită în două categorii principale: Occidentul și Estul. Grădina occidentală, cunoscută și sub numele de medicină alopată, este mecanică; Practicanții occidentali încearcă să amelioreze simptomele prin metode validate științific.
Trebuie să respectăm și să respectăm această abordare: unde să fim fără antibiotice și stimulatoare cardiace? În același timp, nu a fost cu mult timp în urmă că medicina occidentală a ajuns în prim plan. Timp de mii de ani, ceea ce numim acum medicina orientală a predominat.
Medicina orientală este dedicată îngrijirii holistice, care tratează întreaga persoană – mintea, corpul și spiritul – nu doar simptomele sale. În Occident, folosim termeni precum medicina alternativă sau alternativă pentru a descrie această abordare. În altă parte a lumii, medicina orientală este denumită medicină tradițională. Aceasta este medicina specifică culturii.
Metodele occidentale și orientale păreau diametral opuse, iar prăpastia dintre ele părea insurmontabilă, până când practicanții și pacienții au conștientizat că ambele abordări s-au îmbogățit. Cu această descoperire a venit un nou sistem de sănătate numit îngrijire integrată: căsătoria Occidentului și a Estului.
Medicina occidentală, orientală și integrativă sunt toate căi esențiale pentru vindecare. Dar există o altă componentă a gamei inițiale de îngrijire a sănătății. Se numește medicină energetică – în special, medicina energiilor subtile. Prin cunoștințele sale, profesioniștii din domeniul sănătății pot ajunge la un nou nivel de excelență medicală. Și aceasta deoarece toate bolile sunt energetice sau legate de fluxul de energie. Cea mai bună abordare terapeutică include, prin urmare, probleme energetice.

Totul constă în energie: molecule, agenți patogeni, droguri și chiar emoții. Fiecare celulă emite impulsuri electrice, iar câmpurile magnetice emană din corpul însuși. Corpul uman este un sistem energetic complex, alcătuit din sute de subsisteme energetice. Dezechilibrele energetice provoacă boli; prin urmare, se poate recupera sau restabili sănătatea prin echilibrarea energiilor cuiva.
Cu toate acestea, nu putem percepe toate energiile care mențin corpul sănătos. Cei care pot fi detectați sunt numiți energii fizice sau măsurabile. Cei care nu pot fi încă pricepuți se numesc energii subtile. Subtil nu înseamnă fragil. În realitate, știința începe să recunoască faptul că subtilul – pe care nu îl putem măsura încă – efectiv acționează asupra măsurabilității și dezvoltării structurii noastre fizice.
Ideea energiilor subtile nu este nouă, deși termenul în sine este relativ nou. Este înrădăcinată în istoria omenirii. Cu mii de ani în urmă, strămoșii noștri au dezvoltat sisteme pentru a lucra cu aceste energii. De-a lungul timpului, ei au continuat să codifice și să dezvolte aceste sisteme, precum și metodele terapeutice bazate pe acestea, pentru un motiv foarte important: sistemele au funcționat.

În timp ce cunoașterea energiilor subtile a început intuitiv, una dintre lucrările cele mai interesante din acest domeniu sunt acum produse în laboratoare, clinici, institute și universități, cu care se confruntă istorie cercetare pentru a aduna dovezi. Studiile inovatoare care utilizează echipamente, fizică și procese de ultima generație au creat o nouă serie de “mistici” de energii subtile: oameni de știință care dezvăluie misterele sistemului energetic. Din acest motiv, fiecare secțiune a acestei cărți evidențiază dovezile științifice privind existența unor structuri energetice subtile.
Această carte oferă informații despre multe metode diferite de tratament bazate pe sisteme subtile. La prima vedere, unele dintre ele pot părea “non-medicale”. Care este legătura dintre culoare și sunet până la vindecare? Ce simț poate avea gustul, pietrele și numerele pentru terapeutul modern? Răspunsul este legiunea. Tratamentele reprezintă căi, modalități de a ajuta terapeutul să acceseze taramurile energiei subtile și să ofere îngrijiri. Acestea pot fi folosite ca supliment la tratamentele standard.

Desigur, fiecare terapeut profesionist – indiferent dacă practică medicina occidentală, orientală sau integrativă – trebuie să urmeze un cod moral care să garanteze că oferă un serviciu de cel mai înalt nivel. Energiștii din domeniul energiei energetice trebuie, de asemenea, să abordeze aspecte suplimentare, cum ar fi limitele, etica și intuiția, un subiect abordat în prima parte.
Prima parte conține, de asemenea, un lexicon al termenilor necesari pentru a înțelege anatomia subtilă și explicațiile conceptelor energetice tradiționale și recente. Deși energia subtilă și energia fizică operează într-un mod ușor diferit și care urmează legi diferite, ele sunt interconectate, iar terapeutul energiilor subtile trebuie să aibă o cunoaștere solidă a ambelor.
În același sens, înțelegerea anatomiei subtile stă la baza anatomiei fizice, subiectul celei de-a doua părți. Aceste lecții de anatomie vă pot aminti de clasele de biologie de liceu, dar aici se vor concentra asupra aspectelor energetice ale sistemelor corporale. Veți învăța că corpul fizic este de fapt o extensie a sistemului energiilor subtile. Restul cărții este o explorare a anatomiei energiilor subtile, începând cu cele trei structuri energetice principale: câmpuri, canale și corpuri.
În a treia parte, analizăm câmpurile energetice. Sute de câmpuri provin din fiecare celulă, organ și organism – inclusiv planeta noastră. Această parte ne introduce, de asemenea, la conceptul de “stres geopatogian”, un domeniu de studiu care se concentrează asupra efectelor nedorite ale câmpurilor naturale și artificiale asupra bunăstării noastre.
A patra parte se referă la sistemele de energie în mișcare: canalele. Aici veți găsi o examinare aprofundată a științei meridionale și a diverselor experimente care au clarificat recent și au demonstrat existența acestor structuri subtile.
Cea de-a cincea parte evocă corpurile subtile de energie, cum ar fi chakrele, sephiroth-ul Cabalei și o serie de alte centre energetice. Ne vom concentra mai mult pe cel mai cunoscut sistem chakra, hindusul, dar vom studia, de asemenea, alte sisteme de corpuri energetice, de la egiptean la african, până la tradiția sud-americană. Vom explora ca „raul“ sau canalele energetice subtile care se conectează chakrele între ele și la corp, nadis (deși se poate pune pe bună dreptate nadisurile în categoria de canale, ele sunt atât de indisolubil legate de un sistem chakritic pe care îl vom studia împreună).
În cele din urmă, în a șasea parte, vom examina unele dintre sisteme integrate de îngrijire, care sunt sute si le folosim in prezent – cei care folosesc cel puțin două din cele trei structuri principale subtile (câmpuri, canale și corp). Multe dintre ele, inclusiv Ayurveda și Reiki, vă pot fi cunoscute, altele nu. Această secțiune conține, de asemenea, pentru informare, o listă reprezentativă de practici energetice suplimentare care nu sunt cuprinse în această carte.

Este important să înțelegem că, de mii de ani, oamenii și culturile au schimbat aceste sisteme subtile. Există nenumărate teorii ale meridianelor, chakrelor și câmpurilor energetice – și, de la expert la expert, diferă foarte mult. Această carte își propune să vă prezinte cele mai tradiționale cunoștințe ale structurilor energetice, precum și o serie de altele. Vă încurajează să vă desfășurați propria cercetare și să vă dezvoltați propria înțelegere a energiilor subtile și a tradițiilor lor terapeutice.

Această carte a extras informații din mai multe surse: manuscrise esoterice, texte sacre, autorități medicale recunoscute de mult timp, practicieni practicanți, manuale științifice, laboratoare de cercetare, autorități guvernamentale, asociații și reviste de specialitate. Acestea provin din discipline precum fizica cuantică, știința bioenergetică, geometria sacră și cărțile dedicate în special domeniilor terapeutice. Am enumerat cu atenție și am citat aceste surse pentru a vă ajuta în căutarea personală.
Veți găsi, de asemenea, că unele dintre aceste informații nu au fost niciodată menționate într-o carte contemporană. De fapt, diferite autorități de-a lungul secolelor au reprimat o parte din această cercetare deoarece prezintă dovezi incontestabile ale sistemelor energetice pe care le explorăm; astfel de informații au fost percepute ca o amenințare la adresa practicii de medicină recunoscută la vremea respectivă.

Cum am obținut această “informație secretă”? A fost o adevărată aventură pentru a scrie această carte. Oamenii au apărut de nicăieri pentru a-mi oferi conținut sau direcție. Cea mai importantă contribuție a venit de la unul dintre ei: Dr. Steven Ross, de la Biblioteca Fundației Mondiale de Cercetare (WRF). A colectat mai mult de treizeci de mii de volume de cercetări privind terapiile și filozofiile sănătății. Unele dintre aceste lucrări nu au fost puse la dispoziția publicului larg până acum.

Vă rugăm să fiți conștienți, în ceea ce privește modul de utilizare a acestei cărți, că informațiile adunate aici nu pot înlocui studiul sau instruirea ulterioară. De exemplu, meridianele și o serie de terapii bazate pe meridianți vă vor fi prezentate, dar fără precizia necesară pentru a vă pregăti pentru a trata un pacient. Pe de altă parte, acest material este menit să vă ajute să înțelegeți meridianele și posibilitățile pe care le poate oferi o pregătire temeinică.

Am structurat cartea astfel încât să nu trebuiască să citiți materialele unul după altul sau chiar să le citiți pe toate. Puteți să vă concentrați pe fiecare secțiune independent de alte persoane sau pe o parte izolată a unei secțiuni. Vă recomandăm să vă referiți la index pentru a verifica universalitatea anumitor subiecte. De fapt, probabil că veți realiza că indicele este indispensabil. Pentru a înțelege pe deplin o idee, este util să o luăm în considerare în diferite contexte și multe concepte – de la mitocondrie la geometrie, teoria spinului – apar în aproape fiecare secțiune. Din moment ce puteți alege să studiați doar un subiect sau două, unele idei universale sunt rescrise pe scurt în fiecare secțiune.

În primul rând, această carte este menită să servească drept referință – un ghid care oferă informații verbale și vizuale despre sistemele energetice subtile. Deși aceste două pagini de acoperire conțin documente bogate, mai sunt disponibile mai multe cunoștințe și de descoperit despre lumea energiilor subtile. Ceea ce țineți în mâinile voastre vă poate ajuta să aprofundați cercetarea și să folosiți cele mai bune surse: singuri.
În cele din urmă, trebuie să deveniți “cea mai bună autoritate” pentru energii subtile. Veți ghici și distingeți ce informații vă interesează, dvs. și practica dvs. și ce date nu se aplică obiectivelor dvs. Veți începe să vă recunoașteți – propriile sisteme energetice – în aceste pagini. Și asta pentru că toți avem aceleași sisteme energetice. Împărtășim darurile și facultățile care ne permit să ne întoarcem la subtil – să lucrăm cu cei nevăzători – pentru a ne ajuta pe noi înșine și pe alții. Și ne împărtășim locul în Univers, experiența noastră de a fi om pe această planetă. Fiecare dintre noi este capabil să contribuie la lărgirea cunoștințelor despre vindecarea corpului subtil.
O referință care ar trebui să fie, fără nici o personală sau o bibliotecă specializată în asistență medicală – un ghid extins și ilustrat aceste energii invizibile ale minții, psihicului și conștiinței care influențează fiecare aspect al bunăstării noastre. Fie că doriți să sprijine practica terapia prin medicina complementara, pentru a sonda natura corpului de energie interogând înțelepciunea eternă a tradițiilor lumii să ia în considerare tratamente bazate pe intentia sub unghiul cuantic s corpul subtil este un companion must-have pentru a explora practic fiecare aspect al vindecării holistice.
Pentru ambele terapeuti profesionale și de pacienți, acest volum oferă un glosar de termeni, ilustrații și articole de profunzime asupra biologiei noastre de energie și relația sa cu ființa noastră fizică.
Compilat de terapeut și expert în domeniul energiei Cyndi Dale, studiul Subtil Corp:
Principiile vindecătoare ale vindecării tradițiilor terapeutice ale lumii – inclusiv Ayurveda, Qigong, Reiki, Cabala și multe altele;
Știința anatomiei subtile: vechile modele și cele mai recente cercetări pe aceste câmpuri invizibile care determină starea noastră fizică;
Grijă integrată: modul de generare a rezultatelor optime prin combinarea metodelor energetice orientale și rigoarea științifică occidentală;
Meridiane, câmpuri și chakre: informații detaliate și diagrame privind rolul pe care aceste structuri energetice îl joacă în sănătatea noastră generală;
Rolul intenției în terapie: modul în care credințele unui terapeut, ale unui pacient sau ale oricărei persoane afectate afectează rezultatul unui tratament.

Chakrele, Reflexologia, Acupunctura, Reiki, câmpurile energetice și meridianele, Kabbalah, Vindecarea la distanțe, Ayurveda, Geometria sacră, Cromoterapia, Shiatsu, Magnetism … sunt doar câteva prețioasele comori pe care această biblie detaliată și bogat ilustrată le face să înțeleagă toate componentele fizice, energetice și spirituale ale sănătății umane! O lucrare esențială care atrage ochii și deschide perspective nelimitate pentru oricine caută o abordare terapeutică completă și luminată.
“Pentru neofitul din medicina energetică, această carte este un document valoros și indispensabil. Pentru practicianul energiilor, acesta oferă un sprijin minunat. ”
C. NORMAN SHEALY

Citiți mai multe la

http://marketing-relationnel.e-monsite.com/pages/lecture/le-body-subtil.html#iaMMSlLpDxM0007B.99

 

Din punct de vedere holistic, suntem mai mult decât un corp fizic. De asemenea, avem șapte corpuri eterice și multe câmpuri energetice care provin din corpurile noastre fizice în nivele ascendente. Aceste organisme au, de asemenea, nevoie de hrană pentru a rămâne puternice și echilibrate. Când vorbim despre alimente adecvate pentru a face acest lucru, trebuie să luăm în considerare nu numai valoarea nutrițională a alimentelor, ci și un aspect etic. Corpurile noastre etice sunt influențate de componente spirituale precum respectul și intenția. Respectul este pentru Gaia – Mama noastră Pământ – care împărtășește bogăția fizică și energetică cu noi. Trebuie să fie întotdeauna luată în considerare. Aceasta include, de asemenea, respectul pentru animalele care sunt forțate să-și împartă laptele, mierea și ouăle sau chiar posesia lor cea mai valoroasă; viață. În mod similar, alimentele produse respectând natura, anotimpurile, îngrijirea atentă a solului, calitatea apei utilizate și lipsa substanțelor chimice dure vor îmbunătăți nivelul vibrațiilor.
Intențiile noastre joacă, de asemenea, un rol important în creșterea vibrațiilor noastre. Trebuie să ne întrebăm: este această mâncare pe care o să mănânc făcută cu dragoste sau doar pentru a câștiga bani? Este de la sine înțeles că, în ultimul caz, se va simți o vibrație mult mai slabă. Putem presupune că alimentele procesate – care au fost făcute din ingrediente pretratate, ieftine și adesea toxice – sunt dăunătoare organismului nostru și ne vor reduce semnificativ vibrațiile.

Conștientizare

O mare parte din provocările noastre cu vibrația constă în ignoranța majorității oamenilor. Trăim într-o lume cufundată într-o economie ilegală și suntem înconjurați de supermarketuri scumpe și neincremente. Adesea suntem prea ocupați să ne gândim la ceea ce mâncăm și suntem dependenți de ideea de alimente prelucrate rapid, care au o valoare nutritivă mică sau deloc și chiar conțin ingrediente nocive cum ar fi OMG-uri, conservanți și o mulțime alte substanțe nedorite. .

 

Carne și pește

Alimentația animalelor ne reduce vibrațiile. Perioada. Cei mai mulți dintre noi nu vor să audă asta deoarece carnea este foarte gustoasă și am mâncat de la începutul timpului. Dar vibrațiile proaste cauzate de teama și suferința proceselor noastre de sacrificare inexplicabile și de reproducția noastră nesustenabilă fac carne nepotrivită pentru cei care doresc cu adevărat să-și mărească frecvența energiei. Această afirmație poate fi ușor ameliorată prin consumul de carne care a trăit în sălbăticie sau a trăit bine pe o fermă ecologică. Acest lucru ne va reduce vibrațiile mai puțin, dar nu va contribui direct la frecvențe mai mari.

 

Sacru
Consumul de carne ar trebui să fie un eveniment sacru; nu ceva ce facem fără gândire sau recunoaștere. La urma urmei, nici o creatură vie nu renunță voluntar la viața sa. Pe de altă parte, nici doi oameni nu sunt la fel, iar unii oameni au nevoie de puțină carne pentru ca corpul fizic să funcționeze corect. Cu toate acestea, nu trebuie să fie o cantitate mare. Toată lumea are posibilitatea de a alege carnea de cea mai bună calitate, adică carnea care a avut cel mai mult respect în viața sa și moartea sa.

 

Produse lactate, ouă și miere
Aceleași reguli se aplică produselor lactate, ouălor și mierii. Când folosim aceste produse, acceptăm ceva care nu este destinat pentru noi. Laptele este destinat animalelor tinere care beau încă de la mamele lor, iar mierea aparține albinelor care au muncit atât de mult pentru a le ridica. Pentru a pus sincer, utilizarea de lapte și miere este nimic mai puțin decât a fura ceva ce aparține altor creaturi de pe planète.Cependant nostru, nu este la fel de negru și alb ca unii ne-ar fi să creadă asta. Din nou, avem de-a face cu diferite niveluri de vibrații. Nivelul vibrațiilor produse derivate comune lactate, ouă și miere are un efect mai puțin nociv asupra vibrațiilor noastre decât carnea deoarece nu costul de trai. Dar diminuează și mai mult vibrațiile noastre.
Când mâncarea este produsă sau colectată cu mare respect pentru esența animalului, ea poate îmbunătăți în continuare vibrațiile. Aceasta ar implica produse care oferă o valoare nutritivă ridicată. De exemplu, în cazul mierii prime atunci când apicultorul nu ia toate miere de albine, albine și dă o dietă foarte nutritiv în timpul iernii, astfel încât sistemul lor imunitar rămâne intactă. Sau lapte crud și organic de la vaci cu un randament normal de lapte în cazul în care vițelul are suficient lapte. Și apoi există ouă ecologice și cu rază liberă de la fermierii mici de păsări. Pentru a obține aceste produse, trebuie să începeți să căutați în mediul dvs. local. Acesta este vechea zicală: “Căutați și veți găsi.”

 

Fructe și legume

În producția de fructe și legume, trebuie să fii foarte atent. Compoziția solului, calitatea apei și timpul necesar pentru maturarea produsului sunt critice. Când fructele și legumele sunt produse în armonie cu natura, avem de-a face cu alimente care sporesc vibrațiile. Și apoi, cu cât devine mai devreme de pe pământ sau din copac până la farfurie, cu atât mai bine. Acesta este motivul pentru care produsele sezoniere locale sunt preferate produselor importate. În cele din urmă, alimentele pregătite cu mare dragoste și îngrijire sunt mai frecvente decât alimentele produse în cantități mari. De asemenea, este important să consumați o varietate de produse diferite și să folosiți metode de gătit diferite. În timpul verii, este posibil să se consume mai multe alimente crude, dar în zonele cu temperaturi mai scăzute, oamenii se pot bucura de feluri de mâncare rafinate și gătite.

 

Mâncare sălbatică

Este înțelept să vă construiți dieta în jurul produselor pe care le puteți găsi în natură. Prin intermediul grupurilor de bănci de hrană și site-uri web de căutare de alimente, puteți afla multe despre el. Cumpărați niște cărți despre plantele comestibile și încercați să vă dezvoltați. Fiecare continent are propriile plante sălbatice unice care pot fi folosite în salate, cum ar fi nuci, ciuperci, fructe și legume. La plantare, asigurați-vă că găsiți o locație la o distanță convenabilă de autostrăzi, aeroporturi și deșeuri industriale. Este, de asemenea, înțelept să se evite locurile în care mulți câini merg pe jos. Înmuiați și spălați toate produsele cu o bună spălare de legume naturale pentru a îndepărta murdăria, dăunătorii și insectele mici. Tot ceea ce a împins cu atenție sau în natură are cea mai mare valoare nutritivă și vibrațiile și, astfel, se hrănește corpurile fizic și eteric.

 

Grădinărit
Grădinile la domiciliu reprezintă o modalitate frumoasă de a vă reconecta împreună cu natura. Observând planta care crește semințe minunate, vă trezește la miracolul minunat al vieții. Nu trebuie neapărat să investești mulți bani sau să ai mult spațiu pentru a începe. Este distractiv să reciclați tuburi, pungi, găleți și borcane vechi pe care le puteți găsi în magazinele de lux sau în vânzările de grădină. Grădinile verticale pot crea rezultate uimitoare în medii mici. Este foarte confortabil să mănânci alimente proaspete pe care le-ai produs, pentru că poți fi sigur că sunt curate și încărcate cu vibrații iubitoare.
Nutriție pentru corpurile noastre eterice
Putem oferi corpurilor noastre eterice hrană, creând constant sentimente și intenții pozitive / iubitoare și ieșind în natură. Și ne putem concentra pe tot ce este frumos, cum ar fi muzica, arta și literatura. Pe de altă parte, lucruri precum jocuri de război, violență, zgomot, filme înfricoșătoare, programe negative și știri cu multe decese și violență pot genera vibrații negative.
Hrana finală pentru corpul nostru eteric, totuși, ar trebui să fie iubirea interacțiunilor dintre oameni, plante și animale. Este mâncarea supremă pentru inimile și sufletele noastre.

De Martine te Kloese. Specialist Naturopathic, Nutriție Orthomoleculară și Naturală

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.