Aura: atmosfera umană

În februarie 2013, nordul Rusiei a fost lovit de meteoriți venind din spațiu. Daunele au provocat moartea multor oameni și pierderea unor proprietăți. Daunele potențiale au fost mult reduse din cauza atmosferei Pământului. La fel ca atmosfera Pământului, noi, oamenii, avem atmosfera numită aură. Asemănările dintre cele două sunt evidente: atmosfera Pământului este scutul care protejează planeta noastră de la étrangers.Les obiecte meteoroizilor de zi cu zi intră în atmosfera Pământului. Acestea sunt bucăți de rocă care călătoresc în spațiu. Când ajung în atmosferă, majoritatea arde din cauza frenei aerului. Cei care nu ard complet ajung la suprafața Pământului într-o formă mult mai mică. Când ajung pe pământ, îi numim meteoriți. Atmosfera este compusă din 5 straturi principale, Aura umană este, de asemenea, un scut personal pentru persoana respectivă. Aceasta poate proteja persoana de energiile negative. Se compune din 7 straturi și este de obicei de 2-3 picioare grosime. Oamenii de știință cred că fără atmosfera planetei noastre, viața de pe pământ ar fi imposibilă. Mulți experți consideră că, fără o aură sănătoasă, viața noastră emoțională e insuportabila.


Aceasta înseamnă că atunci când avem nevoie de atmosfera Pământului, avem nevoie de o aură sănătoasă pentru a deveni atmosfera noastră umană. Aura umană a devenit un subiect foarte bine studiat. Această arie de cunoaștere este acum legată de alte subiecte, cum ar fi: vindecarea, iluminarea spirituală, sănătatea, energia umană, cromoterapia, meditația, yoga și conștiința. Aura este în mod special legată și legată de conceptul de energie. Aura și energia sunt similare în multe feluri și uneori este dificil de diferențiat. Când vorbim despre aura umană, trebuie să ne referim și la chakrele și la sistemul meridian, care fac parte din energia umană. Aura este un fel de energie și de aceea avem o aură pozitivă și negativă. Este ca chi (pentru chinezi) și prana (pentru indieni) care se dezvoltă pentru a face un scut uman. Datorită numeroșilor factori și influențe – interne și externe – energia persoanei crește și se dezvoltă până devine forma permanentă a unui scut sau, așa cum se numește, a atmosferei umane. . Acest scut sau atmosfera vor determina personalitatea și energia persoanei. Fiecare individ are aura proprie. Aura acestei persoane este formată din mai mulți factori. Unii oameni au o aură negativă, în timp ce alții au o aură pozitivă. Cu cunoștințele și științele actuale, putem schimba aura noastră dacă avem nevoie de ea. Acest subiect pe aura a devenit un accent major pentru stiinta psihica astazi. Studiul naturii aurii umane este acum considerat important pentru cunoașterea diferitelor tipuri de conștiință și conștiință. Unii cercetători cred că aura pozitivă este poarta spre o mai bună iluminare. Studiul naturii aurii umane este acum considerat important pentru cunoașterea diferitelor tipuri de conștiință și conștiință. Unii cercetători cred că aura pozitivă este poarta spre o mai bună iluminare. Studiul naturii aurii umane este acum considerat important pentru cunoașterea diferitelor tipuri de conștiință și conștiință. Unii cercetători cred că aura pozitivă este poarta spre o mai bună iluminare.

Ce este aura?

Dicționarul Webster definește aura ca fiind “o atmosferă distinctă care înconjoară o anumită sursă”, “o radiație luminată”. “Tu ești” sursa dată “și aura ta este o” radiație luminată “. În cartea sa, Aura umană, Dr. Douglas Baker a afirmat că aura este o unitate de energie compusă din materiale foarte rafinate și că formează un fel de nor … care interpenetrează corpurile noastre. Barbara Brennan, din partea ei, a descris-o ca fiind “un câmp de energie care înconjoară fiecare dintre noi, este o reflectare distilată a tot ceea ce gândim, simțim și suntem”. În plus, Joe H. Slate, Ph. D. a explicat în cartea sa Aura Energy, această aură este manifestarea sumei și a substanței existenței noastre ca forță de viață nesfârșită în univers. Aura este o energie electromagnetică care înconjoară lucruri vii, cum ar fi oameni, animale, plante, precum și obiecte neînsuflețite, cum ar fi pietre și obiecte create de om. Aceasta înseamnă că aura nu se limitează la noi oamenii. Această definiție include și alte obiecte ale universului, cum ar fi pământul, soarele, luna și toate planetele. Când aura înconjoară o planetă ca Pământul, o numim atmosferă. Indiferent dacă aura este pentru oameni sau non-oameni, ea este compusă din vibrații sau frecvențe diferite. De aceea suntem afectați de diferite energii din diferite surse. Sistemele noastre energetice ca ființe umane sunt legate de toate energiile universului. Nu este un secret că atunci când luna este plină, suntem influențați de energia ei. Soarele sau chiar și stelele au efecte asupra noastra.

Orice are atomi trebuie să aibă o aură. Acest câmp energetic care poate fi detectat și măsurat prin dispozitive științifice moderne poate fi numit și în termeni de radiație științifică. Când vorbim de voința umană, ne referim la particulele de câmp de energie sau de energie în jurul unui corp uman viu în forma unui ou. Aura umană este sub forma unui nor care înconjoară corpul de pe toate laturile, un nor în formă de oval care seamănă cu un ou mare. În limbajul psihic, aceasta se numește halo. Cuvântul “Aura” provine din “aerul” latin, care provine din briza sau respirația greacă. Este foarte interesant de remarcat faptul că mulți vindecatori, terapeuți și energie experți consideră suflarea sau aer ca factor principal sau sursa principală de energie, energie umană! Huna din Hawaii, Chi Kong China și de yoga din India, precum și alte tehnici, a pus mult accent pe modele de respiratie pentru a genera și de a folosi energie. Dr. Bandler chiar spune că pentru a modela un geniu, trebuie să modelăm modelul său de respirație. Aura umană pe care o cunoaștem în acel moment constă din 7 straturi de energie, fiecare strat având culoarea proprie și frecvența proprie. Este interesant de știut că fiecare strat este legat la fiecare din cele 7 chakre și fiecare strat de culoare se referă la fiecare dintre cele șapte culori ale curcubeului pe cer! Aura arata ca un camp de lumina, un nor de lumină în jurul persoanei, și care emit lumina corpului de aproximativ 3 metri, în medie, din toate părțile. Grosimea acestui nor de lumină poate fi între 2 și 3 picioare, în funcție de starea de sănătate a acestei aure. Oamenii cu o aură negativă sau bolnavă pot avea o aură de 2 inci, în timp ce oamenii sănătoși se pot bucura de 2 până la 3 picioare și mai mult. Avem o aură tot timpul: mergem cu ea, dormim cu ea și trăim pur și simplu cu ea sau prin ea.

Acum stim ca aura poate fi influentata de mai multi factori cum ar fi: emotiile noastre, activitatea fizica, activitatea mentala si vibratiile sonore. Deoarece este o formă de energie electromagnetică, înseamnă că este, de asemenea, vulnerabilă la alte surse electromagnetice, indiferent dacă sunt de origine umană sau nu. Aura este, prin urmare, o reflectare a imaginii electromagnetice a unei persoane, arătând ce este cu adevărat această persoană. Unii experți notează că aura este și reflexia spirituală a unei persoane, arătând natura personalității sale. Aura este pe scurt, sinele tău ascuns. Este o reflectare a personalității voastre, a identității și a corpului vostru. De aceea nu există două auree similare. În acest sens, ele sunt ca amprentele tale. O persoană sănătoasă are o aură mai mare, ceea ce înseamnă că grosimea sa este mai mare decât un picior și culorile sale sunt mai strălucitoare. O aură sănătoasă poate acționa ca un scut împotriva aurorilor negative și a energiilor negative. Aura pozitivă este importantă pentru a atrage în corpul nostru alte energii pozitive. Prin urmare, aura este uneori numită “atmosferă psihică” sau “atmosferă magnetică”. Aura persoanei nu este niciodată stabilă, deoarece este întotdeauna afectată de numeroase influențe și factori. Aura umană este atât câmpul energetic al persoanei, cât și reflexia energiei din corpul acelei persoane. De asemenea, ea reflectă orice boală a acestei persoane, cu mult înainte de manifestarea simptomelor sale.

Sursa: http://rustyjames.canalblog.com/archives/2019/03/27/37212847.html

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.