Egregorii( a doua parte)

 

Anexa : Experienta “ Veronica Exemplu perfect al unui egregor de prim nivel.

Jacques Rubenstein povestește experiențele pe care le-a trăit în timpul unui program pe France Inter : ” În acea seara , un zeu a fost creat , femeie , numita Veronica . I-am atribuit 24 de ore de viață . Experimentul nu s-a oprit acolo deoarece ne-am decis să acționăm Veronica ; i-am dat misiunea de a elimina, intr-un minut, toată durerea la cei care  asculta , suferind de ceva în corpul lor fizic . De asemenea, am indicat faptul că publicul ar putea solicita lucruri diferite de la  Veronica . În cele din urmă , publicul a fost rugat să scrie . Această experiență a fost urmata de oameni care s-au adunat în Marsilia , Bordeaux , etc. Sute și sute de scrisori au venit la redactie și vin in continuare. Partea cea mai importantă a experienței a fost , desigur, cea imediata , aceea a încetării tuturor durerilor ! Apoi au venit rezultate absolut neașteptate , și asta, în toate domeniile . ”

Diferitele tipuri de ritualuri

În prima parte a acestui articol am văzut că omul este alcătuit din trei centre de energie conectate la trei planuri subtile : nivelul instinctiv , emoțional și psihologic . Noi existăm și ne construim pe aceste trei planuri subtile . Noi cream prin activitatea noastra ( instinctiva , emotionala sau mentala ) obiectele noastre subtile , care devin entități energetice autonome ( golemi ) în cazul în care activitatea este repetitiva . Acesti Golemi , atunci când sunt colectivi ( creati de un grup de persoane ) , devin egregori . Puterea de acțiune ocultă a acestor egregori depinde de calitatea și cantitatea de energie care este transferată lor .

Egregorii sunt ceea ce constituie lumea de dincolo , mai mult decât orice alt element . Deci, noi trebuie să înțelegem pe deplin funcționarea dacă vrem să înțelegem realitatea noastră  subtilă și sa ne eliberăm de orice influență sau manipulare oculte . Vom vedea acum cum se hrănește un egregor , și modul în care utilizează energia oricaruia dintre cele trei centre motoare umane.

Prin ritualuri  energia este transferata spre Egregori . Fiecare tip de  egregor  se hraneste intr-o maniera specifica, printr-un ritual adecvat .

La nivel instinctiv , egregorii sunt alimentati de ritualuri putin structurate : ceremonii de familie ( ofrande , libații , protocoale , etc ) , Fotbalul ( inventat de o societate secretă  engleză , care a lăsat semnătura pe diferite simboluri care apar în meciurile ) , emisiuni TV , etc.

Pe plan emoțional , cel mai eficient este ritualul Liturghiei . Acesta este un ritual foarte structurat , putin exigent pentru participanții care furnizează energia , dar foarte solicitant pentru oficianții care canalizeaza energia înainte de a o transmite . Liturghia utilizează energia din bazinul și inima credincioșilor .

Pe plan psihic intra in joc un ritual special , foarte structurat , codificat și de integrare perfecta de simboluri puternice . Toți participanții sunt selectionati , instruiți și  inițiati . Acesta este un ritual total care implică  energia din bazin, inima si a capului . Prin integrarea de simboluri neînțelese sau rau înțelese , acest tip de  ritualuri plaseaza  individul  într-o influență ocultă, la fiecare nivel al fiintei sale .

Cu toate acestea , în ciuda utilizării de ritualuri corespunzătoare , egregorii au dificultati  pentru a-si  oferi toată energia de care au nevoie .

Aceste creaturi energetice independente devin lacome . Rezultă un  război intre egregori , care  luptă pentru a găsi sursele  mai mari de energie . Misionarii catolici sunt un exemplu de această luptă pentru supraviețuire . O altă posibilitate de creștere a alimentarii cu  energie la Egregor este de a crește frecvența de ritualuri ( dineuri) , care, însă, nu este întotdeauna posibil fizic .

 

Ritualul  sangelui

Soluția cea mai eficientă care crește intensitatea ritualului ( și , prin urmare, transferul de energie ) este ritualul sângelui . Sângele este lichidul fiziologic care  concentrează energia celor trei centre : puterea psihică a capului , energia pranica  a inimii și forta karmica a bazinului .Stim la ce nivel războinicii sunt galvanizati atunci când curge sângele pe câmpul de luptă .

Un exemplu relevant de ritual sânge este  11 septembrie 2001 – de fapt, o mare liturghie mediatica . Acesta conține toate elementele caracteristice ritualului  : sacrificiu de oameni ( 2000 de morti) , participarea emoțională și devoțională ( la nivel global ) , structurarea energiei captată de initiati( insideri) inalti  și utilizarea simbolurilor puternice cum ar fi pentagrama ( Pentagon ) și cele două coloane ale templului ( cele două turnuri ) .

Desigur , atunci când alegem să publicam o  crimă , printre mii altele,  este că această crimă face parte dintr-un ritual secret.

Pe lângă crimele ritualurilor , ritualurile  de sânge sunt practicate în mod deschis și in mod regulat  de iudaism și islam  : de sacrificare rituală kosher sau halal și Eid ( ” sărbătoarea ” oilor) sunt exemple bine-cunoscute .

În ciuda utilizarii  la maximum a tuturor surselor de energie la dispoziția sa, Egregorul rămâne nesățios și crește în mod regulat presiunea asupra ființelor de la care a luat  energia . Mulți apoi caută să scape din strânsoarea lui , ceea ce  este dificil.

 

Cum să scapi unui egregor ?

Intrarea in contact  cu Egregorul inseamna  stabilirea unei legaturi cu el. Într-un fel , persoana face un împrumut de la banca oculta   și trăiește deasupra  mijloacelor  sale de energie / karmică normale , prin ” împrumutarea ” diferitelor  plăceri , puteri , vindecari, etc.

Dar acest împrumut trebuie să fie rambursat , și, uneori, acest lucru nu este posibil , chiar cu prețul de o viață de efort . Ratele dobânzilor pot fi exorbitante . Pactul este de tip mafiot și puțini reușesc să  scape .

În unele cazuri , trebuie să ne așteptăm să suportam represaliile  Egregorului, ca oamenii care părăsesc Islamul sau cei care au părăsit Biserica și sfârșesc pe rug după chinuri lungi . Este la fel ca natiunile care cauta sa scape de Egregorul global , care se vad impunand  ” democrația “, prin bombe .

Forta coeziunii agregorilor se bazează pe teama inconștientă de represaliile pe care o generează . Nu este nevoie să fii evreu sau martor al lui Iehova , catolic sau musulman pentru a fi în strânsoarea unui egregor . Suntem toti legati de egregori care domină viața de apoi ,si asta participand în mod inconștient, în tot felul de ritualuri : mass-media , politice ( alegeri , etc.) , economic ( de muncă , de consum , etc. ) , socială , familia, școala , administrative , etc.

 De la naștere până la moarte , suntem total sub controlul egregorilor .

Această influență continuă și se încheie numai dacă reușim să ne eliberam și să controlam energia celor  trei motoare principale ale noastre ( cap , inima și bazin) , ceea ce putem realiza doar in timpul vietii

 

 După moarte

Atunci când un membru al unui grup structurat ( astfel conectat la un egregor ) moare , cand entitatea lui multidimensionala   depune  trupul material , volatilizarea   personalității și dizolvarea  elementelor subtile ar trebui să aibă loc în mod normal . Cu toate acestea , acest proces poate fi intarziat sau complet oprit , pentru că o cantitate mare de energie din planul fizic alimentează rămășițele  personalității , la punctul în care aceasta nu poate fi anihilata .

 Acesta supraviețuire  artificială și parazitara a personalitatii  în viața de apoi, este omologul care face interesant  pactul  ocult pentru entitatile puternic egocentrice care refuza  întotdeauna să se confrunte cu problema existențială a morții .

 În cele din urmă , dacă nu avem nici un contract ocult în timpul vieții , este Egregorul noastru religios din naștere  care ne va primi , după moarte , să ne ofere încă câțiva ani frumoasi de supraviețuire parazitara , facandu-ne vampiri de dincolo care influențeaza dorințele celor vii pentru a-i încuraja sa furnizeze energie  egregorului lor , structura de energie din care s-au neintrupat .

 Viața de apoi este perfect structurata pe acest sistem ierarhic de egregori  care este un fel de reflectare a lumii fizice . Fiecare acțiune care apar pe planul fizic are efectele sale asupra planului subtil pentru ca fiecare grup uman care este asociat cu unul sau mai multi egregori .

În partea de sus a ierarhiei  egregorilor troneaza puteri pe care tradiția gnostică le-a păstrat mult timp secrete , nedezvaluind  existența decat in  Școlile Misterelor  pentru a nu atrage mânia autorităților religioase .

Despre acesti puternici egregori supremi numiti Eoni vom descoperii in a doua parte a acestui articol….

 

Eoni  , Egregori supremi

În primele două părți ale acestui articol , am văzut că omul este alcătuit din trei centre de energie conectate la trei planuri subtile ; ca prin activitatea  noastră  energetica ( instinctivă , emotionala sau mentala ) , cream egregori pe  aceste planuri diferite ; in cele din urmă , este ca prin ritualuri  egregorii  isi atrag energia . Ne vom interesa acum  la cei mai importanti egregori : eoni .

 Egregorii constituie piatra de temelie a lumii de dincolo și  dau  formă la o clădire subtila perfect structurata . Orice structură vizibilă, cu reflectarea acesteia în lumea invizibilă , viața de apoi este la fel de bine organizată ca realitatea noastra fizica si hazardul nu are loc .

În partea de sus a ierarhiei  egregorilor troneaza puteri pe care tradiția gnostică le-a păstrat mult timp secrete , nedezvaluind  existența decat in  Școlile Misterelor  pentru a nu atrage mânia autorităților religioase .

Numim acesti égrégori  puternici  ” eoni ” aion,  in greacă , însemnând ” timp “, ” veșnicie ” sau ” foarte lunga perioada  timp “, pentru că viața lor de dincolo depaseste  cu mult de cea a unui egregor simplu .

Initiatii descriu  eonii ca formatiuni energetice colosale formate de- a lungul vremii de gândurile , sentimentele și pasiunile egoiste ale umanității . Aceste puteri titanice sunt ,ca si  egregorii , puteri  auto- conservatoare care  țin oamenii sub controlul lor și ii imping la egocentrism .

Eonii  se disting mai presus de toti ceilalti  egregori prin  gradul de autonomie pe care l-au atins , devenind aproape nemuritori .

Ca orice entitate energetica parazita , sunt lacomi  și trebuie să fie hrăniti în mod constant. Pentru că ei isi trag hrana nu numai din activitatea egocentrica a omenirii ( intelectuală , emoțională , sexuală … ) , acestia imping prin orice mijloace  oamenii spre calea egocentrismului .

În epoca noastra care este cea a Epocii Negre, eoni au dobândit o asemenea putere care , chiar dacă întreaga omenire ar  încheia  activitățile sale egoiste(egocentrice) , ei ar putea continua  fără sa se alimenteze timp de secole înainte de a dispărea . Acestia  ar fi atunci obligati sa devoreze ierarhia egregorilor intermediari , ca o mamă care s-ar hranii din proprii copii . Acest lucru se poate întâmpla atunci când sistemul este supus unei crize de energie ascunsă ( căderea unei civilizatii dominante, schimbarea religiei dominante , etc. )

Având în vedere natura oculta  al Posesiunii in  care omenirea se află , am evocat  o ipoteză pur teoretică . Această  posesiune  nu lasă omului nici o  o sansa de a face o schimbare radicală de direcție spirituală – în schimb -, ea  scufunda,  în fiecare zi, în egoism și materialism .

La un alt nivel , unde sunt personificati , eonii sunt numiti suverani ierarhici de spațiu-timp . Aceste entitati  care ne guvernează sunt cei doisprezece printi de dincolo , emanati de omenirea cazuta, prin urmare reflectarea umbrei acestora .

Eonii au dezvoltat un sistem de exploatare și imprizonare care se bazeaza  pe vampirizarea energiei oamenilor si fortelor naturii . Acest sistem de vampirizare , în care energia extrasa urca de la  un nivel ierarhic la altul până la eoni este contrară legilor naturale , în care energia trebuie să vină în jos ( mama hrănește copilul să devină autonom și nu invers ) . Această libertate , pe care si-au acordat-o eonii  induce căderea omenirii în durere și inconștiență .

 

220px-Eliphas_Levi_1874

 Eliphas Levi , marele maestru al ocultismului , vede egregorii zei . Această credință este legitima din punct de vedere al ocultiștilor . Reținem , de asemenea, că viața de apoi este format din trei planuri care pot fi percepute ca centre de energie , ca imagine a  celor trei centre spirituale ale ființei umane . Pe partea de sus a acestei piramide oculte  conduc cei doisprezece eoni , care sunt ca cele douăsprezece perechi de nervi cranieni care troneaza  în partea de sus a sistemului nervos principal și care dirijeaza  întregul nostru sistem energetic . În mod analog , există în lumea de dincolo o entitate gigantica , cosmica , care este dupa imaginea ființei umane .

Dacă ar fi fost doar lumea manifestată , constând în lumea fizică și viața de apoi , așa Eliphas Levi ar avea dreptate . Egregorii ar fi  o multitudine de zei gelosi comandant  ființele umane și conducand un război fara cadou, pentru a crește furtul de energie . Dar cel care cunoaște adevărata natură a acestei lumi iluzorii , care este atât de ordin  fizic cat și subtil , stie ca nici egregorii nici eonii nu sunt adevaratii zei. Împreună, acestia formează atotputernica entitate pe  care religiile o  numesc ” Dumnezeu”  Iehova sau Allah , dar în care gnosticii vedeau Demiurgul .

Nefiind conectati cu egregorii de dincolo , fiintele constiente ,  într-adevăr dedicate divinitatii  lor interioare , au stabilit o legătură cu dimensiunile divine , astfel încât acestia nu hrănesc eonii în nici un fel .

Dacă astăzi întreaga omenire nu are nici o modalitate de a scăpa de posesiunea  eonilor , există încă o posibilitate de eliberare . Prin  auto-cunoaștere , a universului și a zeilor , și mai ales operand  o adevărată transformare interioară , putem inversa sistemul nostru energetic , prin oprirea  alimentarii puterilor oculte parazitare și prin reconectarea  cu puterile superioare  , care, ele n-au decat o dorinta, : să ne aducă înapoi la starea noastră originală nemuritoare.

 

Anexa :  Sclavii  eonilor     Autor : Jan van Rijckenborgh

 

Eonii  sunt forțe care provin din activități mentale și emoționale a unei umanitati deturnata de la planul divin . Ei formează o ierarhie dialectica și împing  omenirea pe căile religioase , știința și ocultism ,care  controlează în principal , prin intermediul unor structuri și ierarhii religioase și oculte , folosind diverse imitații subtile ale caii eliberatoare dar goale de orice idee eliberatoare . Ei perpetuează astfel posesiunea  lor  parazitara  prin direcționarea  aspiratiilor mulțimilor spre  obiectivele lor aici pe pământ sau în Viața de Apoi .

 Eonii nu inceteaza sa conserve creatia lor in aceeasi stare. Ei nu pot face altfel . Căci, dacă crearea lor ar dispărea , existența lor s-ar termina . Acesta este motivul pentru care mențin în această lume un cler organizat ierarhic . Un cler care are un singur scop , o singură sarcină : să mențină la stare  dialectica campul formatiunii , campul de viata al entitatilor derivate din eoni. Această lume trebuie să rămână așa cum este , acesta este scopul lor . Entitățile care populează această lume trebuie să se conformeze . Prin urmare, marea mulțime a sclavilor  eonilor  îndeplinesc fara sfarsit turul rotii prin sfera materiala si sfera reflectata (Viața de Apoi ) .

Gnosticii din toate timpurile au incitat  continuu omenirea să se elibereze din strânsoarea acestor ierarhii dialectice, care răspunde la acțiunea lor, prin distrugerea sistematica la tot ceea ce se referă la ideea gnostică eliberatoare .

Autor: Alexandre Sintile

Sursa: http://stopmensonges.com/les-egregores/

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

1 Response to Egregorii( a doua parte)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.