MANIPULARILE MARII LOGI ALBE

Helena Blavatsky

 

New Age este o ideologie care a apărut la sfârșitul secolului al 19-lea , atunci când umanitatea a atins partea de jos a materialismului . Impulsul venit în principal de la  Helena Blavatsky , fondator al Societății Teozofice care a devenit matricea ideologică din care provin multe mișcări spirituale . Prin activitatea acestui vizionar inspirat , valurile din epoca Vărsătorului au început să vina pe Pamant . Ele s-au amplificat  în secolul 20 perioada  în care mulți nemulțumiți au apelat la o schimbare interioară .

 

Dar acest impuls – unic la influența planetei Uranus – abia se exprima într-o lume care idealizează viața materială și  se așteaptă la o salvator care ar rezolva problemele noastre pentru noi …

 

O înțelegere corectă  New Age este  necesară pentru a expune rădăcinile istorice . La început , mișcarea teosofică a fost inspirat de misteriosii ” Maestrii de înțelepciune” a căror lider a fost numit Maitreya , numit după cum  budistii acordau ” viitorului Buddha ” . Acest lucru a dat naștere la mitul ” Maeștrii Marii Loji Albe “, care a devenit referinta in cercurile spiritiste .

 

Aristocratul rus Helena Blavatsky a pretins că a întâlnit aceste personaje misterioase , practic nemuritoare , la granițele dintre India și Himalaya . Acestia i-ar fi acordat misiunea de difuzare a cunostintelor lor  în Occident , în scopul de a bloca materialismul.

 

Potrivit celor spuse de Blavatsky , acest lucru a fost o întâlnire cu oameni reali , nu unui  contact telepatic . Acesti intiati nu aveau  intenția să fie cunoscuti sau de  a-si crea o religie în jurul imaginii lor . De asemenea , atunci când un idolatru se manifesta în jurul lor , rupeau contactul . Dupa ce s-au retras acesti instructori ca au aparut asa zisele ‚’’ entitati astrale’’ care le-au uzurpat identitatea canalizatorilor , care isi imaginau ca sunt contactati de asa zisii ‚’’maestrii ascensionati’’

 

Primii instructori ai lui  Blavatsky vroiau sa difuzeze cunoștințe uitate pentru a compensa daunele religiei decadenta  la fel de mult ca si stiinta materialismului. Helena Blavatsky a fondat Societatea Teozofică – de la un centru din India , pentru a disemina aceste învățături care au fost adunate în cele șase volume ale Doctrinei Secrete . După moartea sa , Blavatsky a transmis clarvăzătorului Rudolf Steiner sa dezvaluie  că s-a detașat de Loja Orientala , care au folosit manipularea datorita  puterilor sale psihice excepționale . Steiner a comunicat următorul mesaj : ” Madame Blavatsky , acum neintrupata , ma roaga sa va spun că ea a fost înșelata de către maeștrii Logii  Orientale “ Este ușor sa faci mortii sa vorbeasca , dar oricum , Steiner a rupt cu Societatea Teozofica al carei  secretar general a fost în Germania . În timp ce au fost  in primele ” Logi ” nici Blavatsky si nici  Steiner n-au vorbit despre o posibilă revenire a lui Hristos sau de venirea lui Maitreya . În ceea ce privește inițiatorii lui Blavatskymaestrii misterios – n-au anunțat vreo intoarcere a lui Hristos pe pământ , deoarece această operațiune a fost deja realizată în timpul  Golgotei .

Rudolf Steiner

Teoria despre a doua venire a lui Hristos este o interpretare a Noului Testament , luată ad litteram, pentru a sfinți politica ” noii ordini mondiale “. Prin urmare, se pare că învățăturile teosofice originale – care nu vorbesc nici de a doua venire a lui Hristos , sau de o epocă de aur pentru timpul prezent – trebuie să fie separate de credintele aparute mai târziu în cercurile New Age . După moartea  doamnei Blavatsky , Charles Leadbeater și Annie Besant cand au preluat controlul Societății Teozofice , ideea de o revenire a lui Hristos s-a răspândit cu succes . Leadbeater , un veteran ocultist a lucrat pentru lojile anglo-saxone, care doreau o legătură religioasă pentru implantarea Noii Ordini Mondiale . Ce ar putea fi mai popular decât să anunțe revenirea lui Hristos ? Ce ar putea fi mai atractiv decât prezicerea unei epoci de aur prin crearea unui suport permițând apoi pentru stabilirea noii  ordini mondiale ?

 

În jurul anului 1920 , Teosofistii  proiectau  să ia măsuri prin asumarea rolului de Mesie la nivel mondial pentru Krishnamurti , un tanar  brahman din sudul Indiei , educat în acest context , din cauza puritatii sale . Dar , ajungand la maturitate , Krishnamurti a respins ” misiunea divină” denunțând -o ca o afacere politică oportunistă . Până la ultima suflare în anii ’80 , el a avertizat împotriva oricărei referire la ” maestrii ” , precum și iluzii spirituale de care este plin.

 

Programul de o ordine a lumii condus de ” maestii ai ierarhiei planetare “ reapărut în anii ’40 cu Alice Bailey , printr-un medium care a pretins a fi inspirat telepatic de către un personaj numit ” tibetanul ” .Acesta din urmă pune în practică ideologia noii ordini mondiale , susținând , după demisia lui Krishnamurti , că Hristos se va  prezenta în persoană … la TV ! ( ” Revenirea lui Hristos ” , Alice Bailey )

Alice-Bailey.jpeg

Bailey a fost propagandistul    New Age modern, prin estimarea apariției unei civilizații în care energia nucleară ar fi energie divină ! ( ” Externalizarea Ierarhiei “ )Predicator creștin de formatiune , Bailey si-a asumat cu zel misiunea de a anunta  revenirea lui Hristos , în timp ce Krishnamurti  destinat  pentru a juca acest rol , a declarat , cu bună știință , ca  a fost un fals politic .

 

Despre anunțarea revenirii lui Hristos , ne dăm seama că ” profetul fals “ din Cartea Apocalipsei – Antihrist – seamănă cu salvatorul lumii New Age . În urma lui Alice Bailey , numărosi canalizatori , înșelati de către entitățile luminoase ale dimensiunilor astrale –sfera mirajului– vor crede ca sunt în contact direct cu Isus , Buddha sau un initiat de  rang superior . De ce să fi modest atunci când vă puteți alătura lui Hristos în fiecare dimineață pentru a-l intreba ce timp o sa fie? Vedem că impulsul spiritual lansat de Blavatsky – prea mare pentru a fi luat în considerare, în toate consecințele sale – a fost regăsit  în favoarea unei politici, de ceea ce considera Steiner ca entități rétrograde– celebrele ” spiritele luciferice . “ Pentru cei care doresc să meargă spre o adevarata noua era interioara, este vorba să-și recâștige impulsul care favorizeaza  transformarea  ființeimutatie atomica al corpului eteric . Aceasta este cheia civilizației energetice a viitorului , care se acordă cu radiația  Erei Varsatorului – ” apa vie ” de reînnoire spirituală . Era Vărsătorului este confundata cu Epoca de Aur . Dar să fim conștienți de faptul că Era Varsatorului este doar un episod în cadrul ciclului de Kali YugaEpoca Neagră – care a început în urmă cu 5000 de ani și care  dureaza… 400 000 de ani . În timp ce se așteaptă  capătul tunelului , este întotdeauna posibil să ne ridicam la o varsta de aur interioara . Pentru ca adevărata Epoca de Aur este realizată prin eliberarea din afara timpului . Deci , în funcție de cronologia Indiana ,acum amortizam coborârea în epoca fierului – Kali Yuga – ciclu de decadența  si materialism , care este ușor de recunoscut pentru cei care au ochi pentru a vedea . Revenirea ciclică la Epoca de Aur va avea loc în viitorul îndepărtat , dar intr-o altă dimensiune decât Pământul . Acesta va apărea în planul eteric – sfera cerească la ” multe dimensiuni ” . Vom trăi acolo în corpuri nemuritoare și vechiul Pamantul va fi disparut . Dar cei care doresc să creadă în mirajul unei noi ere în lumea materială , pot aștepta în continuare … Nu este interzis să visam, dar putem alege, de asemenea să ne trezim .

Autor : Joël Labruyère

 

Kali Yuga

În tradiția universală , progresul lumii este împărțit în patru vârste , fiecare marcând un nou colaps moral și eliminarea divinului . Hinduși numesc ultima dintre aceste vârste Kali Yuga , Epoca Neagră . Ei consideră că am intrat în urmă cu 5000 de ani și că nu suntem pregătiți să iasim . În timpul Epocii Negre, a ramas doar un sfert  al adevărului împotriva minciunii trei sferturi .Pe masura ce avansam in acest trimestru adevarul este inghitit,nu disparut, dar greu de identificat. Cu toate acestea, anticii considerau că Epoca Negra a fost un ciclu favorabil pentru cei care caută pentru marea eliberare .  Nemultumirea recompenselor iluzorii ale materiei poate reprezenta alimentarea propulsarii in sus sub presiunea minciunii in crestere de nesuportat. Îndurarea  răului ne impine spre cautarea binelui absolut . Dacă nu simtim placerea umblaturii în grădina deliciilor de la civilizația materialistă pentru  a experimenta fericirea virtuala, trebuie să ne extragem forțat cu riscul de a ne pierde . Noi trebuie să ne rupem de entropia ambianta  printr-o mișcare energetica , o revoluție a conștiinței și de a fi .  În centrul Epocii Negre , exista  o ușă spre  Epoca de Aur interioara . Dar ușa este ascunsă . Trebuie să luptăm pentru a o găsi .

 

Autor : Joël Labruyère

 newage23nov91f.jpg

Adevaratul ocultism nu are nume, ca si CONFEDERATIA INTERGALACTICA si MAESTRII ASCENSIONATI, ASHTAR  SHERAN, Arhangheli Mihai, Gabriel,  Jophiel,  Chamuel, Raphael, Uriel, Tsadkiel, Raziel, Anael samd  care sunt rezultante ale manipularilor transmise de canalizatori, care se lasa manipulati de un intreg sistem luciferien.

Canalizatorii au ADN-ul modificat pentru a percepe mesaje eronate, de cele mai multe ori , si se lasa influentati de tot felul de entitati uzurpatoare, care nu respecta principiile universale ale liberului arbitru al evolutiei fiecaruia. In plus il fac in schimbul unui beneficiu financiar.

Adevaratii maestrii trec invizibili. Numai prezenta lor este de ajuns pentru a face lumina, la fel cum intr-o piesa fara ferestre, se aprinde lumina, dar nu vedem becul.

 

About discretia

anonim e bine,caci in ochii providentei nimeni nu e anonim
This entry was posted in Non classé. Bookmark the permalink.

1 Response to MANIPULARILE MARII LOGI ALBE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.